E2h

Hoe om schadelijke effecten van morfine verslaving weten

Ondanks het feit dat beschouwd als de meest effectieve pijnstiller, wordt morfine beschouwd als een zeer verslavende drug. Morfine verslaving onderzoeken hebben bewezen dat dit pijnmedicatie een soortgelijke verslaving potentieel als heroïne heeft, en is gegeven verschillende straatnamen, zoals Duramorph, M, Miss Emma, Aap, Roxanol, Nummer 13, Emsel, Wit Merchandise en White Stuff.

Als een effectieve pijnstiller

Als een effectieve pijnstiller, kan morfine worden geïnjecteerd, ingeslikt of zelfs gerookt. Het kan komen in de vorm van een capsule, tablet, siroop, pasta of als zetpil. Wanneer genomen, vervangt de pijnlijke sensatie door het geven van de gebruiker een aangenaam gevoel vaak geassocieerd met euforie. Maar natuurlijk, alles genomen zonder goede medische begeleiding, en in grote hoeveelheden, leidt tot drugsgebruik en verslaving. Wat zijn de bijwerkingen van morfine verslaving?

Het is een tweeledig antwoord - Het heeft zowel korte en lange termijn effecten.

Korte termijn effecten zijn onder andere angst

Hoe om schadelijke effecten van morfine verslaving weten. Als een effectieve pijnstiller.
Hoe om schadelijke effecten van morfine verslaving weten. Als een effectieve pijnstiller.

Korte termijn effecten zijn onder andere angst, constipatie, duizeligheid, duizeligheid, misselijkheid en braken. Meer ernstige complicaties van iemand die overmatig morfine doseringen zijn bepaalde allergische reacties, verwardheid, moeite met plassen, stemmingswisselingen, flauwvallen, tachy-of bradycardie, convulsies, oppervlakkige ademhaling, onduidelijke spraak, zwelling van het lichaam, gevoel van vermoeidheid en veranderingen in het gezichtsvermogen. Hoewel deze zijn enkele van de meest voorkomende complicaties van morfine misbruik, kunnen sommige patiënten vertonen andere symptomen, afhankelijk van hun drugs tolerantie. Er wordt gesuggereerd dat iemand last krijgt van deze symptomen onmiddellijk zijn arts te raadplegen voor een behandeling.

Wanneer morfine is genomen door het injecteren in het lichaam onderzoekers blijkt dat meer doseringen van morfine kan resulteren in een hartstilstand, circulatoire depressie, tremoren, oligurie, urticaria, syncope en hypovolemische schokken. Dit zijn slechts enkele van de meest ernstige bijwerkingen van het geneesmiddel bij misbruikt.

Meest voorkomende gastro-intestinale bijwerkingen zijn obstipatie

Meest voorkomende gastro-intestinale bijwerkingen zijn obstipatie, droge mond, dyspepsie, verhoogde gastro-oesofageale reflux, intestinale obstructie, misselijkheid, braken en verhoogde biliaire druk. Morfine kan spasme van de sfincter van Oddi, vernauwing van de galbuis zodat er intrabiliary druk verhoogd en verslechterd in plaats opgelucht, galkoliek. Morfine kan ook leiden tot en verminderde maaglediging en intens, maar duodenale samentrekking dat is ongecoördineerd.

De lange termijn bijwerkingen kunnen worden toegeschreven aan psychologische gezondheid van de persoon en als zijn korte termijn complicaties zijn verergerd. Psychiatrische effecten omvatten angst, agitatie, paranoia, psychose, hyper waakzaamheid en hallucinaties.

Korte termijn effecten zijn onder andere angst. Meest voorkomende gastro-intestinale bijwerkingen zijn obstipatie.
Korte termijn effecten zijn onder andere angst. Meest voorkomende gastro-intestinale bijwerkingen zijn obstipatie.

In de jaren 1970, wetenschappers bewezen dat morfine verslaafden hebben kwetsbaarheid toegenomen tot longontsteking, tuberculose en zelfs HIV, waardoor ze stellen dat de verslaving ook schade aan het immuunsysteem van het lichaam veroorzaakt.

Morfine is zelden beschikbaar in andere landen

Morfine is zelden beschikbaar in andere landen, maar is een regelmatige pijn medicatie in zes landen - Australië, Groot-Brittannië, Canada, Frankrijk, Duitsland en de Europa. Dus met het voorrecht van het hebben van een zeer effectief medicijn, komt de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor drugsverslaving problemen. Terwijl drugsverslaving blijft een eeuwige probleem in de huidige maatschappij, kunnen we niet, maar de vraag wat de overheid doet te verminderen, zo niet de uitroeiing van die daden van onrecht.