E2h

Hoe om op natuurlijke wijze kalmeren maagklachten

Misselijkheid

Misselijkheid, winderigheid, opgeblazen gevoel, intermitterende pijn, branderig gevoel, en diarree zijn enkele symptomen van een verstoorde maag. Een buikpijn kan worden veroorzaakt door veel verschillende dingen. Het kan te wijten zijn aan brandend maagzuur, IBS of prikkelbare darm syndroom, te veel eten, stress, galstenen, zweren, lactose-intolerantie en nog veel meer. De pijn geassocieerd met een buikpijn kan gaan van mild tot ondraaglijk. Als u ondraaglijke pijn, is het zeker tijd om een arts te zien of ga direct naar de eerste hulp.

Hoe om op natuurlijke wijze kalmeren maagklachten. Vermijd voedingsmiddelen die verder kunnen verstoren uw maag.
Hoe om op natuurlijke wijze kalmeren maagklachten. Vermijd voedingsmiddelen die verder kunnen verstoren uw maag.

Enkele kleine buik pijn niet per se nodig medicatie. Er zijn een aantal natuurlijke methoden van kalmerende maagklachten.

  1. Eet gember. Gember is een populaire medicinale component in oosterse geneeskunde. Het is anti-oxidant rijk, dat is goed voor de behandeling van spijsverteringsstoornissen. Ruwe geschilde gember kan worden gezogen aan-en met een paar slokjes water. Echter, veel mensen vinden rauwe gember moeilijk om te nemen zoals ze zijn. Als je niet kan omgaan met de intense smaak van gember in zijn ruwe vorm, raspen wat gember in heet water en laat het steil voor een paar minuten. Drink de vloeistof als elke andere vorm van thee.
  2. Vermijd voedingsmiddelen die verder kunnen verstoren uw maag. Terwijl u ervaart een buikpijn, het vermijden van het eten van gekruid voedsel, voedingsmiddelen met een hoog in zuren zoals tomaten en citrusvruchten, melkproducten en mensen met cafeïne. Niet te hard om te eten voedsel zoals noten te verteren. In feite, hoe minder je eet tijdens een buikpijn, hoe beter. Laat je maag weer normaal voordat u geniet van dit soort voedsel.
  3. Drink kruidenthee. Kamille heeft een natuurlijke kalmerend effect op overstuur maaginhoud. Steile een zak kamille thee in heet water gedurende 20 minuten. Drink dit na de maaltijd. Pepermunt, venkel en kurkuma thee zijn ook maag vriendelijk. U kunt ook proberen citroenmelisse en heemstwortel volgens sommigen kan helpen genezen spijsvertering problemen.
  4. Blijf stress-vrij. Een last van de maag kan worden veroorzaakt door stress. Wanneer u een buikpijn hebben, te voorkomen dat verdere stress. Ga naar een rustige, slecht verlichte kamer waar u en uw maag kan ontspannen.
  5. Hydrate. Zorg ervoor dat u water te drinken om het spoelen van de giftige stoffen die mogelijk in uw maag. Water helpt ook reguleren maagzuur. Echter, te veel water niet drinken in een keer, omdat dit kan leiden tot een opgeblazen gevoel. Neem nooit koolzuurhoudende dranken of bubbly vloeistoffen. Deze hebben veel suiker en cafeïne die kunnen verergeren uw buikpijn.
  6. Eet toast. Als je weet dat te veel spijsverteringszuren ertoe leiden dat uw maagklachten, eet een stukje toast. Dit geeft je maag zuren iets te verteren verminderen van de hoeveelheid zuur in uw maag. Plain crackers werken op dezelfde manier.
  7. Neem een banaan. Sommigen zeggen dat het eten van een banaan kalmeert de maag. Bananen zijn gemakkelijk te verteren, dus het is het proberen waard.

Als al het andere faalt en de pijn wordt erger zorg ervoor dat uw arts te raadplegen. De pijn in de maag kan voortkomen uit een aantal verschillende organen in het gebied. Door het overleg met uw arts, kan hij isoleren van de pijn en u voorzien van de juiste medische advies om uw conditie te verlichten.

Om te voorkomen dat het krijgen van een buikpijn

Om te voorkomen dat het krijgen van een buikpijn, weg te blijven van mogelijke triggers zoals bepaalde voedingsmiddelen die je maag van streek en altijd streven naar een stress-vrij leven. Wanneer u het begin van een buikpijn voelen, te vermijden popping een pil in uw mond onmiddellijk. Probeer in plaats daarvan veiliger en meer natuurlijke aanpak van het verlichten van maagpijn. Natuurlijke pijnstillers zijn vaak beter voor je lichaam dan drugs en over-the-counter medicatie.