E2h

Hoe om ongebruikte medicijnen doneren

Wat doe je met flessen van ongebruikte medicijnen


Wat doe je met flessen van ongebruikte medicijnen? Dit kan een vraag die je hebt afgevraagd over te zijn. Soms, mensen kopen veel medicijnen, maar uiteindelijk niet nemen omdat ze voelde zich beter na een paar pillen, of ze moeten merken of de dosering voor meer effectieve resultaten te veranderen. Hoe dan ook, kan je jezelf vast met de helft leeg en ongebruikte flessen recept en zonder recept medicijnen. Als dit uw situatie, gooi het niet weg!

Medicatie is erg duur en de broodnodige door verschillende mensen

Medicatie is erg duur en de broodnodige door verschillende mensen, vooral die van een laag inkomen buurten. Waarom niet doneren uw ongebruikte geneesmiddel? Zolang het niet is verlopen en het is in de originele verpakking en correct geëtiketteerd, kunt u doorgeven. Hier is wat je kunt doen en een lijst van een aantal organisaties die je kunnen helpen.

  • Vraag uw arts. Uw arts kan in staat zijn om te vellen over de medicatie om zijn andere patiënten die anders niet kunnen veroorloven de geneeskunde. Dit is vooral handig als uw arts deelneemt aan outreach-programma's zoals Artsen Zonder Grenzen.
  • Steun de afya stichting. Deze organisatie verzamelt ongebruikte medicatie en schepen die aan de behoeftigen in Haïti en andere Afrikaanse landen. Afgezien van de geneeskunde, ze verzamelen ook medische hulpmiddelen, zoals wandelaars en rolstoelen. Ga naar de website op afyafoundation.org om de details over hoe om te gaan over een donatie te leren.
  • De zeester project. Dit project georganiseerd door het New York Presbyterian Hospital verzamelt ongebruikte antiretrovirale medicatie moet worden gegeven aan de behoeftigen in Nigeria. Woont u in de regio New York, kunt u drop off uw donaties direct.
  • Givemedicines.org. U kunt doneren uw ongebruikte medicatie om givemedicines.org . Givemedicines.org is een organisatie die niet-gebruikte medicatie te worden gedoneerd aan diverse niet-gouvernementele organisaties (NGO's) in India verzamelt. De groep kan gecontacteerd worden op 0950-301-2006. De organisatie is gevestigd in India, zodat u nodig hebt om uw collectie te verzenden.
  • Steun voor aids medicijnen recycling. Ga naar aidforaids.org naar meer informatie over hoe u uw ongebruikte medicijnen doneren krijgen. Steun voor Aids International is gevestigd in New York City en is te bereiken op 212-337-8043. De organisatie verzamelt medicatie gebruikt bij de behandeling van HIV en AIDS. De items worden verzonden naar de Derde Wereld landen.
  • Controleer uw lokale staatswetten over geneeskunde recyclingprogramma's. Wetten en richtlijnen verschillen per staat. In sommige staten, kunnen individuele personen die niet doneren ongebruikte medicijnen, zoals in Iowa, Florida en Arizona. Sommige staten hebben strikte richtlijnen en vereisen slechts ongeopende flessen van medicatie zal worden gedoneerd. U kunt meer lezen over verschillende wetten uit verschillende landen van de Nationale Conferentie van State Wetgevende op ncsl.org . Door de strenge wetten in de Europa over het doneren van ongebruikte medicijnen, zijn de meeste donaties verzameld en verzonden naar andere landen.

Hoe om ongebruikte medicijnen doneren. Steun de afya stichting.
Hoe om ongebruikte medicijnen doneren. Steun de afya stichting.

Het is moeilijk om de niet-gebruikte medicijnen doneren in het land als gevolg van strenge wetten. Er is echter een grote behoefte om ongebruikte medicijnen, worden doorgegeven aan de verzekerde en behoeftigen recyclen. Probeer om wetgeving veranderd in uw staat, is dus niet-gebruikte medicijnen niet verloren gaan. In de tussentijd kunt u in het buitenland te sturen waar het beleid minder strikt zijn, maar de behoefte is groot.