E2h

Hoe om niets te doen

Niets doen zou kunnen zijn een stuk moeilijker dan het klinkt

Niets doen zou kunnen zijn een stuk moeilijker dan het klinkt. Als u besluit dat u een dag van niets doen nodig, kan het lastig zijn het nemen van een pauze van uw drukke leven. Het is mogelijk om niets te doen als je wilt, volgt u deze stappen.

  1. Gooi de to-do lijst. Verwijder alle herinneringen aan uw drukke leven, zodat je niet het gevoel verleiding of schuldig. Als je je schuldig voelt over het nemen van de tijd om niets te doen dan kun je niet genieten.
  2. Stock bepalingen. Tijdens het eten doet iets wat je moet nog steeds van plan om een voorraad op hapjes en drankjes voor het geval u ze nodig hebt. U wilt niet te hebben om in de auto en ga naar de winkel, want je moet een snack wanneer u probeert om niets te doen.
  3. Zet entertainment. Koppel jezelf van alle elektronica met inbegrip van uw televisie, stereo, iPod en videospelletjes. Niets doen is niet over het spelen van games of gewoon het nemen van de vrije dag, het gaat over niets te doen.
  4. Verwijder alle andere afleidingen. Als je een beginner lay-over dan niet proberen om lui te krijgen met een vriend. U bent niet klaar om iemand anders in de buurt bij het leren om niets te doen hebben. Weg met je vrienden en familie en vind een prive-ruimte om niets te doen. Verwijder eventuele andere afleiding met inbegrip van uw mobiele telefoon, boek, kruiswoordraadsel, sudoku boek of een andere afleiding die kunnen verleiden om iets te doen.
  5. Begin klein. Als u niet gewend bent om niets te doen niet van plan om een hele dag vrij te nemen. In plaats daarvan moet je klein beginnen. Ga weg uit je drukke leven in fasen. Begin met slechts vijf minuten van niets doen dan werken tot enkele uren van niets doen.
  6. Maak het jezelf gemakkelijk. Je kunt niets doen tijdens het staan, lopen of perching op een stijve stoel. In plaats daarvan moet je om comfortabel te krijgen. Kies uw favoriete bank, fauteuil of chaise longue. Recline en dan maak je klaar om rond te hangen. Ontspan in uw comfortabele stoelen.
  7. Adem en duidelijk uw geest. Zit stil en duidelijk uw geest. Deze stap kan enkele trainingen om goed te krijgen. Wanneer u uw geest helder u misschien opvallen dat ideeën en gedachten gewoon pop in je hoofd. Verban ze door het afbeelden van een leeg, wit scherm. Wanneer een gedachte verschijnt, onthoud dan het witte scherm en concentreren op dat beeld tot je geest is helder.
Hoe om niets te doen. Verwijder alle andere afleidingen.
Hoe om niets te doen. Verwijder alle andere afleidingen.

Niets doen kost wat voorbereiding en inspanning. Als je begint niets te doen voor slechts een paar minuten kunt u werken tot enkele uren of zelfs een hele dag zonder het gevoel schuldgevoel of spijt over het nemen van de tijd om niets te doen voor je eigen welzijn.