E2h

Hoe om essentiële oliën te gebruiken voor verstuikingen

Verstuikingen zijn de meest voorkomende spierblessure die je ooit zult ervaren. Het zal een keer in de zoveel tijd gebeuren of je bezig bent in de sport of niet. En, wanneer dit toch gebeurt, zal de pijn als een van de symptomen ervan. De meest voorkomende vorm van verstuiking gebeurt meestal met de enkel. Dit wordt meestal veroorzaakt door een instabiele voet waar het ligament overextended leidt tot stekende pijn en ontsteking van het algemene gebied van de spieren in verband met die specifieke ligament.

Nu zijn er een aantal remedies te helpen verlichten de schade

Nu zijn er een aantal remedies te helpen verlichten de schade. Het toepassen van een zak ijs op het bepaalde regio kan verdoven van de pijn en ontsteking te verminderen. Verheffen de enkel zal ook de zwelling te verminderen. Pijnstillers kunnen worden ingenomen om de pijn te verlichten. Maar wist u dat het toepassen van een combinatie van essentiële oliën op de oppervlakte die werkelijk zou kunnen helpen ook? Niet alleen zal het kalmeren van de geblesseerde spieren, zal het ook versnellen het genezingsproces. Hier zijn een aantal recepten om te overwegen wanneer het gebruik van essentiële oliën om verstuikingen te behandelen.

Hoe om essentiële oliën te gebruiken voor verstuikingen. S tart met de basisolie.
Hoe om essentiële oliën te gebruiken voor verstuikingen. S tart met de basisolie.
  • S tart met de basisolie. Technisch gezien zal het brouwsel je zal het creëren worden toegepast door middel van een massage. Daarom wordt u het maken van massage-olie met een combinatie van essentiële oliën. Om dingen te beginnen, moet u de basisolie te selecteren. Dit is het belangrijkste ingrediënt van het brouwsel, die niet alleen ten goede aan de huid, maar zal de basis voor alle andere essentiële oliën je samen mengen. Aangezien het mengsel wordt aangebracht op de huid, de beste basisoliën kunnen gebruiken amandelolie of sesamolie. Het is belangrijk om alleen kopen en oliën die 100% zuiver en ontworpen voor gebruik huid gebruiken. De synthetische vorm van essentiële oliën zorgt niet voor de voordelen die u wenst.
  • Maak de massage-olie. Zodra u hebt gekozen voor de basisolie te gebruiken, wordt u geboden 2 combinatiemogelijkheden met betrekking tot de essentiële oliën je mixen zijn. De eerste optie is het gebruik van citroengras, selderij, eucalyptus, en groene munt in combinatie. Hier krijg je een fles en vul deze met ongeveer 20 ml van de basisolie. Voeg ongeveer 5 tot 6 druppels citroengras en selderij oliën. Als dat klaar is, strooi ongeveer 2 tot 3 druppels van de eucalyptus en kruizemunt olie. Sluit de fles en schud.

    De tweede optie zal bestaan uit pepermunt, cipres, en kamille. 5 druppels van elk in de 20 ml basisolie moeten doen de truc. Sluit de fles en schud krachtig.

    Beide recepten zullen ook daadwerkelijk vrij veel het zelfde effect. Het enige verschil zal zijn in de geproduceerde geur.

  • Breng de olie. Zodra u hebt gemaakt de massage-olie, de volgende stap zal de toepassing met zich meebrengen. Giet wat van het brouwsel in uw handpalm. Wrijf het op het algemene gebied van de verstuiking. Het werk van de olie in de huid door het toepassen van lichte tot matige druk in een cirkelvormige beweging. Het wordt aanbevolen om de olie toe te passen een paar keer per dag totdat de blessure is volledig genezen.

Het mengsel zal kalmeren de pijn van de spier dus, het verlichten van je van de pijn. Ook zal aldus een snellere genezing, terwijl het verwijderen van alle giftige stoffen in het gebied.