E2h

Hoe om essentiële oliën te categoriseren

Essentiële oliën zijn oliën die worden gewonnen uit verschillende soorten planten. Deze essentiële oliën worden doorgaans gebruikt voor home remedies voor eenvoudige ziektes of medische aandoeningen en de meeste van hen zijn bewezen effectief te zijn. Etherische oliën worden ook gebruikt in de aromatherapie. Deze oliën kunnen helpen kalmeren de zenuwen en maak de geest te ontspannen. Er zijn veel dingen die je kunt doen met etherische oliën. Deze oliën worden ook geplaatst onder de categorieën op basis van hun gebruik.

Hoe om essentiële oliën te categoriseren. Dit zijn de drie categorieën die voor essentiële oliën.
Hoe om essentiële oliën te categoriseren. Dit zijn de drie categorieën die voor essentiële oliën.

Etherische oliën zijn onderverdeeld in noten. Merkt worden eveneens beschreven als de eigenschappen van de olie. Er zijn drie basiscategorieën van essentiële oliën. U kunt voor meer informatie over deze drie categorieën hieronder weten:

  • Topnoten. Etherische oliën die snel te verdampen worden gecategoriseerd onder topnoten. Deze soorten oliën hebben een zeer frisse en lichte geur. Het nadeel van oliën die onder deze categorie is dat ze niet zo lang mee als de andere essentiële oliën. Etherische oliën onder blad noten anti-virale eigenschappen die helpen bij de genezing bepaalde ziekten en kan ook worden gebruikt om het immuunsysteem te verbeteren. Een aantal van de essentiële oliën die onder topnoten zijn essentiële oliën van kaneel, eucalyptus, limoen, sinaasappel, pepermunt, tea tree, salie en mandarijn.
  • Midden noten. Dit is de tweede categorie essentiële oliën. Deze types van essentiële oliën hebben een warme geur. De geur kan niet evident op het eerste, maar de geur begint te duidelijk na een paar minuten of uren na het aanbrengen. Enkele van de populaire essentiële oliën in deze categorie zijn kamille, rozemarijn, nootmuskaat, den, lavendel, jeneverbes en marjolein.
  • Basisnoten. Basisnoten zijn de sterke essentiële oliën die nog even kan worden gedetecteerd na een dag voorbij is. Ze hebben een rijke geur die niet verdampt zo snel als de boven-of middelste noot oliën. Deze worden ook beschouwd als een van de duurste oliën die beschikbaar zijn. Voorbeelden van essentiële oliën in de basisnoten categorie zijn jasmijn, patchouli, roos, vanille, kruidnagel en sandelhout.

Dit zijn de drie categorieën die voor essentiële oliën

Dit zijn de drie categorieën die voor essentiële oliën. Het is belangrijk om te onthouden dat etherische oliën niet worden gebruikt door zelf op de huid. Ze worden gemengd met andere ingrediënten om een goede balans die veilig is voor u en uw huid te bereiken. Etherische oliën worden gemengd met vervoerder olie. Oliën zijn de stoffen gemengd met essentiële oliën zodat ze veilig kunnen worden gebruikt voor de huid. Deze oliën zijn ook verantwoordelijk voor het maken van de huid zacht en glad aanvoelt. Enkele voorbeelden van drager oliën zijn maïsolie, amandelolie, avocado en sojaolie.

Dit zijn de basis dingen die je moet weten over etherische oliën

Dit zijn de basis dingen die je moet weten over etherische oliën. Als u van plan over het gebruik van essentiële oliën voor aromatherapie of als een huis remedie, kunt u naar uw lokale aromatherapie winkel en pak een aantal oliën om thuis te gebruiken. U kunt zelfs daar heen te gaan om een geur van parfum mengen met de geuren die je leuk vindt.