E2h

Hoe om depressie te vermijden tijdens de dialyse

Nierziekte is altijd een spelbreker

Nierziekte is altijd een spelbreker. Deze voorwaarde kan leiden tot de dood als niet onmiddellijk wordt behandeld, omdat het schroeven tot alle interne processen in het lichaam. De enige behandeling zou zijn om ofwel een extreem dure niertransplantatie hebben ondergaan of om op regelmatige dialyse waarmee een machine filteren de rommel die uw nieren niet te doen. Terwijl dialyse is een veilige en kosteneffectieve beheersbaar optie die je leven kan verlengen tot op zekere hoogte, worden gediagnosticeerd met de ziekte kan echt geestelijk zijn tol eisen van een persoon en emotioneel ook. Normaal gesproken zal een persoon die op dialyse vertonen symptomen die verband houden met depressie, zoals hopeloosheid, verdriet en drastische stemmingswisselingen. Depressie zal samen komen met andere bijwerkingen, zoals vermindering van de eetlust en verminderd libido niveaus. Als u een nierziekte lijdt op een regelmatige dialyse behandeling en zich depressief voelen een stuk omdat je werden gediagnosticeerd met de aandoening, dan zijn hier enkele tips over hoe u kunt uw geesten hoog, ongeacht uw situatie.

  • Draai naar god. Een van de meest effectieve manieren om een depressie te voorkomen is om gewoon verder naar een hogere macht die kunnen u voorzien van de kracht en hoop in deze donkerste tijd van je leven. Ongeacht uw religieuze overtuiging of gewenste spirituele instelling, zich tot uw specifieke God sterk kan zet je op je gemak en kan het gevoel van hopeloosheid te elimineren.
  • Draai naar je familie. U kunt voorkomen dat de duisternis en de duisternis die over u komen door te draaien aan uw familie. Deze mensen zullen blijven door je wat er ook gebeurt. Bespreek uw conditie en uw gevoelens over de hele zaak voor hen. Ze zullen begrijpen en deze informatie prive moet je achten het zo. Zij zullen zelfs helpen u bij elke stap van de weg door het houden van uw geesten hoog. Vergeet niet, hoe meer je er over praten met mensen die echt om je, hoe beter het zal zijn voor je mentaal en emotioneel.
  • Accepteer je conditie. Sommige mensen worden depressief omdat ze echt niet kunnen accepteren hun toestand voor wat het is. Sommige mensen kunnen niet accepteren dat ze zal moeten worden op de dialyse en bepaalde medicijnen voor de rest van hun leven, tenzij ze natuurlijk de middelen hebben om een transplantatie te krijgen. Deze gezegd zijnde, kun je depressie te voorkomen door te accepteren dat je in deze situatie en dat dialyse zal een groot deel van je leven van nu af aan. Dit klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je daadwerkelijk in staat zijn om je hele conditie te bespreken om de mensen die je liefhebt, moet je in staat om een manier om uw situatie te accepteren vinden.
  • Leef je leven ten volle. Depressie kan worden veroorzaakt door het idee dat je niet in staat zal zijn om te genieten van het leven met deze ziekte. De realiteit is dat u nog steeds en zelfs worden aangemoedigd om dat te doen. Op deze nota, zorg ervoor om deel te nemen aan activiteiten die je gelukkig maken. Doe wat je wilt en wat je gelukkig maakt. Als je in staat bent om dingen die je blij maken doet, dan zul je vergeet de slechte kant van uw situatie en zal effectief te vermijden depressie.

Depressie is altijd een state of mind

Hoe om depressie te vermijden tijdens de dialyse. Draai naar je familie.
Hoe om depressie te vermijden tijdens de dialyse. Draai naar je familie.

Depressie is altijd een state of mind. Als u de conditie van uw geest om te kijken naar je leven positief, ongeacht welke situatie u zich bevindt, zal je zeker overwinnen en te voorkomen depressie. Met genoeg wilskracht en een goede positieve vooruitzichten, moet u in staat zijn om de storm te doorstaan en gelukkig weer starten.