E2h

Hoe om bloedarmoede te behandelen met homeopathie

Heb je problemen over ijzertekort

Heb je problemen over ijzertekort? Gebrek aan ijzer komt vaak voor bij vrouwen. Hoewel het niet een ziekte en kan worden behandeld met de juiste voeding en het nemen van voedsel rijk aan ijzer, mag deze voorwaarde niet worden veronachtzaamd. Anemie treedt op wanneer je lichaam ontbreekt rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn belangrijk omdat ze zuurstof aan het lichaam. De gemeenschappelijke symptomen van anemie zijn hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid en kortademigheid. Er zijn een aantal thuis behandelingen die kunnen worden gedaan om bloedarmoede te behandelen. Homeopathie kan een effectieve manier om ijzertekort te genezen net zo goed.

  • Identificeer symptomen. Alvorens ijzersupplementen, moet u er zeker van zijn dat je ijzertekort. Het nemen van ijzer supplement voor een gezond persoon zou niet goed zijn, het zou alleen maar leiden tot toxiciteit voor het lichaam. Als je eenmaal hebt onderzoek dat is uitgevoerd en hebben een bewijs dat u bent ijzertekort, neem de juiste dosering volgens de instructie van uw arts. De gebruikelijke dosering zou 50 mg driemaal per dag. Ijzersulfaat is een van de beste bronnen van ijzer die u kunt nemen.
  • Raadpleeg een erkende homeopaat. Je zou voor een overzicht van homeopathische artsen in de buurt u in de buurt zoeken door contact op te grote ziekenhuizen, of door te kijken via deze website .
  • Weet van een aantal overwegingen. Weten uw medische geschiedenis is belangrijk voordat u zich ertoe de juiste behandeling. Het is ook belangrijk om kennis te nemen van uw fysieke en fysiologische omstandigheden. Die dingen zijn belangrijk om in gedachten te houden als je kijkt naar de homeopaat behandeling.
  • Heb een evenwichtige voeding. Zoals we allemaal weten, het eten goed resultaat tot een betere gezondheid. U moet weten welke voedingsmiddelen zijn rijk aan ijzer, dat zou helpen oplossen van uw bloedarmoede conditie. Bij de behandeling van bloedarmoede moet je bewust zijn van alle dingen en voedsel dat je moet vermijden en moet nemen. Je moet voorkomen dat uitslapen, want dat is een van de oorzaken van bloedarmoede. Vermijd alcohol dranken die niet goed zijn voor de maag. Hier is een lijst van voedsel dat je wordt geadviseerd om te nemen: kool, bloemkool, linzen, bonen, peulvruchten, noten, zoete aardappel, rozijnen, pruimen en groene bladgroenten zijn erg goed voor een anemische persoon. Voor niet-plantaardige voedingsmiddelen-, zee-voedingsmiddelen zijn goed voor het lichaam, omdat ze rijk zijn aan ijzer. Lever en merg soep zijn ook goed.
  • Hydrate goed. Het is ook goed om veel van het drinkwater te nemen in het lichaam te helpen genezen bloedarmoede. Het drinken van minstens 8 glazen water per dag behandelt veel kwalen en geeft voordelen op vele manieren.
  • Weet van sommige homeopathische middelen Hier volgen enkele suggesties elementen die u kunt gebruiken voor uw homeopathie mengsels;. Hamamellis, Millefolium, Colocynth en Merccor. Weet alleen de juiste richting in de juiste mengsel daarvan. U kunt het toevoegen andere elementen om de effectiviteit te verbeteren. U kunt ook Calcphos en Ferrumphos.

Hoe om bloedarmoede te behandelen met homeopathie. Identificeer symptomen.
Hoe om bloedarmoede te behandelen met homeopathie. Identificeer symptomen.

Het is altijd beter om uw arts te vragen over de juiste methode en u moet nemen aan te vullen. Uw arts kan u een nauwkeurige test en bepalen welke therapeutische methode zou suite. U kunt hen uw medische geschiedenis en andere gezondheids-probleem als je nodig acht. Het geven van informatie over uw medische gegevens zou een beste manier om hen te helpen de juiste medicatie die geldt voor u goed. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!