E2h

Hoe om allergieën te elimineren met ayurveda

Allergieën kunnen worden omschreven als overdreven reactie van uw lichaam op bepaalde stoffen die je kan consumeren of in contact komen met. Deze stoffen worden allergenen genoemd en ze kunnen alles van stof en pollen je inademt om de lactose in melk je drinkt zijn. Het hangt af van de aard van de allergie. De Westerse geneeskunde benadering van allergieën is natuurlijk gericht op medicatie. Volgens deze opvatting van gezondheid, worden allergieën zelden volledig genezen of weggenomen. Hooguit de symptomen van de allergie verminderd en de conditie wordt beheerd door de medicatie.

Er zijn niet-westerse benaderingen van gezondheid

Er zijn niet-westerse benaderingen van gezondheid. Een van hen is Ayurveda, een systeem beoefend in India voor eeuwen. Ayurveda is holistisch, wat betekent dat het behandelt ziekten en aandoeningen door genezing zowel het lichaam als de geest. De behandeling is gebaseerd op de geneeskrachtige eigenschappen van planten, aangevuld met meditatie en voeding praktijken. De getuigenissen van Ayurveda beoefenaars stellen dat allergieën kunnen worden geëlimineerd door middel van deze methode.

Hoe om allergieën te elimineren met ayurveda. Deskundig te laten adviseren.
Hoe om allergieën te elimineren met ayurveda. Deskundig te laten adviseren.
  1. Deskundig te laten adviseren. Westerse geneeskunde en Ayurveda hoeft niet uit te sluiten. Er zijn in feite de westerse geneeskunde opgeleide artsen die Ayurveda opgenomen in hun praktijk. U kunt zowel naar een gewone arts en een Ayurveda deskundige. Het punt is om eerst een duidelijke diagnose van uw conditie voordat u begint even welk type van behandeling. Wanneer de behandeling echter begint, zou het beter zijn om te blijven binnen de Ayurveda aanpak.
  2. Geneeskrachtige planten. Geneesmiddel dat wordt gebruikt in de Ayurveda komen meestal in de vorm van olie-extracten, thee of gewoon de vlakte gedeelte van de plant direct worden ingenomen. De bereiding, dosering, frequentie en wijze van het geneesmiddel zal afhangen van het soort allergie u. Ayurveda geneeskunde is geheel aan de conditie van het individu. Verwacht niet te direct ontdoen van de symptomen. Ayurveda is geen magie.
  3. Dieet praktijken. Reiniging of ontgifting is een belangrijk aspect van Ayurveda behandeling. Het systeem beschouwt ziekten of aandoeningen als een onbalans in het lichaam veroorzaakt door een overmatige aanwezigheid van verontreinigingen. Voeding is de belangrijkste bron van dergelijke verontreinigingen. In de eerste fase van uw behandeling, kan u gevraagd worden om te gaan op een nuchtere dieet drinken alleen groentesappen. Je zou waarschijnlijk worden geadviseerd om bepaalde kruiden of specerijen toe te voegen aan uw maaltijden om hun geneeskrachtige eigenschappen te krijgen. Een constante adviseren u zult zeker te krijgen is om weg te blijven van verwerkte levensmiddelen en dranken.
  4. Meditatie. Allergieën kunnen worden veroorzaakt door fysieke en emotionele stress. Als je stress voelt je lichaam het immuunsysteem wordt zeer reactief. Ayurvedische behandeling zal vereisen dat u stress te verlichten oefeningen uit te voeren. Dit houdt meditatie waarbij een bepaald ritme van de ademhaling wordt gedaan.

Het is niet nodig om een complete gelovige of advocaat van de Ayurveda systeem om zijn holistische benadering van de praktijk voor gezondheid en profiteren.