E2h

Hoe maak je een trage schildklier te lossen

Stress is een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een trage schildklier aka hypothyreoïdie. De schildklier bevindt zich net onder de adamsappel is een vlinder-vormige klier die afscheidt energie-gevende hormonen die nodig zijn door de cellen in het lichaam. Indien niet verzorgd goed, kan deze klier over-produceren of te weinig hormonen produceren en maken het lichaam ziek. Bijvoorbeeld, wanneer uw schildklier traag wordt, is het onder-produceert het hormoon nodig is door het lichaam. Het resultaat waarvan deze volgende symptomen:

 • Depressie.
 • Substantiële gewichtstoename.
 • Constante vermoeidheid.
 • Geheugen gap.
 • Pijnlijke spieren.
 • Droge huid.
 • Broze / Falling Hair.
 • Constipatie.
Hoe maak je een trage schildklier te lossen. Drink tot acht glazen water per dag.
Hoe maak je een trage schildklier te lossen. Drink tot acht glazen water per dag.

Als u momenteel kampt met een trage schildklier, afgezien van het verkrijgen van de juiste medische zorg, hier zijn extra suggesties die u kunnen helpen er doorheen:

 1. Drink tot acht glazen water per dag. Dit dagelijks ritueel is essentieel voor het helpen van een trage schildklier te herstellen en te genezen.
 2. Omvatten vitamine-b supplementen en calcium magnesium in je dagelijkse dieet plan. Neem contact op met uw arts voor de juiste vitamine-B en Calcium-Magnesium dosering die nodig is om u te helpen met uw trage schildklier. Zorg ervoor dat u koopt degenen die zijn organisch en vrij van chemicaliën.
 3. Goed Kies uw voedsel. Terwijl het omgaan met een trage schildklier, zal het jullie goed van dienst te gebakken en vettig voedsel te vermijden, samen met zetmeelrijke koolhydraten, junk food, en frisdranken. Een revolutie in de manier waarop je eet door te gaan voor biologische en pesticide-vrij groenten en fruit, verse vruchtensappen, mager vlees, eieren, noten, vis (tonijn en zalm het meest vooral), en groene thee, waarbij de laatste gevuld met zo veel anti-oxidanten.
 4. Neem wat wiet. Niet het soort Weed verkocht door Mary-Louise Parker op haar tv-show, gekkie. Dit onkruid is meer als het soort dat komt uit Potions Class in de Harry Potter boeken. Het heet Bladderwack - een bruin gekleurde zeewier dat is verkrijgbaar in vele biologische voeding en gezondheid winkels. Bladderwrack helpt bij het verkrijgen van uw schildklier weer op de rails. Echter, voordat inslaan op dit, raadpleeg dan uw arts vooral als u zwanger bent of borstvoeding een moeder.
 5. Oefening voor 30 minuten per dag als je kunt. Or 4 keer per week op zijn minst. Begin te lopen door de buurt, krijgen op de loopband, en neem de trap. Het doel is om 30 minuten lichaamsbeweging of 10.000 stappen per dag te krijgen om je lichaam te krijgen van de oefening direly nodig heeft.
 6. Breek uw maaltijden in porties. In plaats van de gebruikelijke drie maaltijden per dag, breek je voedselinname tot kleinere porties en om de paar uur te krikken je metabolisme te eten.
 7. Neem 15 minuten-breaks in de loop van de dag. Als een normale dag voor u loopt rond als een kip zonder kop de hele dag het halen van deadlines en andere werkgerelateerde activiteiten, heb je om te stoppen en te gaan zitten voor ten minste 15 minuten om je lichaam en geest weer op te laden te laten. Sluit uw kantoor deur en ga dan naar het kantoor vergaderzaal, of waar u dit kunt doen. Luister naar je lichaam en rust tussen haasten. Uw trage schildklier zal u dankbaar zijn.

Het krijgen van uw trage schildklier te herstellen zal enige tijd in beslag nemen dus alles wat je kunt om jezelf gezond, rustte, en gelukkig.