E2h

Hoe maak je een sling om een gewonde arm te maken

U woont in een accident-prone wereld

U woont in een accident-prone wereld. Elke dag, op weg naar het kantoor, of tijdens het eten uw lunch, bent u gebonden om af te spreken met ongevallen. Tegenslagen vormen de hoeken van de wereld. Deze ongevallen variëren van de eenvoudigste degenen zoals vlekken je uniform aan de meest gecompliceerde degenen zoals ernstige fracturen.

U kunt eindigen met een breuk in je voet

U kunt eindigen met een breuk in je voet, knie of arm. Een breuk is niet alleen pijn doen, maar ook maakt u immobiel voor bepaalde tijd. Er zijn tijden dat je nodig hebt om de hulp van medische professionals met uw botbreuk te overwegen. Anderzijds is het beste een sling voor de onderarm of pols. Hier zijn de stappen te volgen bij het maken van een slinger voor een geblesseerde arm:

Hoe maak je een sling om een gewonde arm te maken. Verzamel de benodigde materialen.
Hoe maak je een sling om een gewonde arm te maken. Verzamel de benodigde materialen.
  1. Verzamel de benodigde materialen. Home made sling tools zijn als volgt: pennen, schaar, doek, medische tape, karton (moet worden gemaakt van hout), en verband of dressing. Zorg ervoor dat u alle materialen bij de hand te hebben voor het starten van de procedure. Dit bespaart meer tijd aan uw kant.
  2. Beveilig uw gewonde arm. U kunt dit doen door middel van een rol van zacht materiaal, een doek bijvoorbeeld in gewonde arm van de patiënt. Dit proces zal u helpen om de normale werking van uw arm.
  3. Maak gebruik van bandages. De bandages moet driehoekig. Je moet een minimum van twee. Plaats het verband. Zorg ervoor dat de langste zijde van de driehoek is de gewonde arm van de patiënt gericht.
  4. Buig de patiënt elleboog. Negentig graden hoek is de aanbevolen buigen positie. De arm, anderzijds, moet op een twintig tot dertig graden gebogen met betrekking tot de vloer. Zorg ervoor dat de patiënt de hand is verheven dan zijn elleboog.
  5. Wikkel de patiënt arm in een mitella. Zoek de langste deel van de bandage. Trek dit gedeelte aan de kant van de hals van de patiënt bereiken. Trek ander deel van de bandage. Ervoor zorgen dat het gaat over de andere kant van de hals van de patiënt. Bevestig het verband eindigt. Zet hem achter de nek van de patiënt.
  6. Zet de mitella. Wikkel de arm vele malen. Vouw de zijde tegenover de langste zijde. Zorg ervoor dat de korte kant de langere raakt. Vouw het meerdere malen. Stop vouwen als je eenmaal een breedte van vier tot vijf centimeter.
  7. Sleep de dressing rond de armen van de patiënt. Het verband zal verder gaan onder de oksel van de patiënt en ga boven de gewonde arm. Zorg ervoor dat de dressing is analoog aan de vloer. Om de dressing te beveiligen, knoop de uiteinden.
  8. Controleer regelmatig. Zodra de patiënt is het dragen van een arm sling, moet je zijn beweging en pols, evenals zijn gevoel te begeleiden. Zorg ervoor dat hij altijd comfortabel met de arm sling.
  9. Overweeg andere maatregelen. Als je denkt dat de patiënt situatie vereist spalk, gebruik maken van een spalk (voor extra armsteun) alvorens een sling. Breng geen wijzigingen aan de uitlijning van een gewonde arm. U kunt alleen de herschikking als de huid wordt blauw.

Het is belangrijk om te weten hoe je een arm sling te maken

Het is belangrijk om te weten hoe je een arm sling te maken, vooral als je altijd vertrouwd met krachtige activiteiten. Een arm sling zal niet alleen nuttig zijn voor je, maar zal ook helpen bij het helpen van andere mensen. Afgezien van pijnvermindering, zal een arm sling helpen voorkomen dat ernstige schade.