E2h

Hoe maak je een rijst sok te maken

Heb je af en toe pijn of spier ongemak

Heb je af en toe pijn of spier ongemak? Wanneer u kompres toe te passen om uw spieren of gezwollen delen in je lichaam, er is een zeer nuttige object dat je kunt doen op uw eigen met behulp van zeer eenvoudige materialen die kunnen worden gevonden in uw huis! Dit heet een rijst sok. Klinkt raar? Eigenlijk, zoals de naam impliceert, is een sok vol rijst. Wat maakt dit erg handig is, want je kunt een magnetron om het te gebruiken als een warm kompres of u kunt in een vriezer voor koude kompressen. Hoe te maken? Lees verder en leer.

Dingen die je nodig hebt voor de rijst sok:

  Ongekookte rijst of lijnzaad

  Hoe maak je een rijst sok te maken. Gebruik oude panty als rijst compartiment.
  Hoe maak je een rijst sok te maken. Gebruik oude panty als rijst compartiment.

 • Ongekookte rijst of lijnzaad - Gebruik geen onmiddellijke minuten rijst! Deze zullen branden in de magnetron.
 • Schone katoenen sok - U kunt een gekleurde sok gebruiken als u wilt om het wat twist.
 • Een paar oude panty - U hoeft alleen een voet van.
 • Garen of lint - Gebruik geen metalen ringen of plastic banden met de sokken binden.
 • Stof - voor kussensloop (optioneel)
 • Geparfumeerde gedroogde kruiden (optioneel)

Nu bent u klaar om uw rijst sok te maken. Hier is hoe het te doen:

 • Gebruik oude panty als rijst compartiment. Gebruik een van de voeten van uw oude panty om te gebruiken als rijst compartiment of de binnenste laag van je rijst sok. Dit zal ervoor zorgen dat de rijst niet zal maken hun weg in tussen de weefsels van de stof. Zorg ervoor dat u schone panty gebruiken voor het vullen het op met ongekookte rijst. Vul slechts ongeveer 12 centimeter van de panty, laat emissierechten voor de rijst te bewegen. Niet volledig inpakken. Bind het open uiteinde van de panty met garen of een dun lint. Voor een kleine draai, kunt u geurende gedroogde kruiden, citroen schillen of potpourri met de rijst voordat het afdichten van het met het garen.
 • Zet de binnenste laag in de sok. Test de panty rijst sok eerst dat het mogelijk maakt de rijst naar binnen om vrij rond te bewegen. Verpakking Het te strak zou ertoe leiden dat de rijst sok te breken. Zet de panty (binnenste laag) in de buitenste laag die de sok naar keuze. Na het zetten van het keurig binnen, binden de sok met een garen of lint bij het open einde. Als u niet wilt dat om het te hebben in de vorm van een voet, kunt u naaien de tenen in, dus het zou in plaats daarvan vorm te geven als een cilinder.
 • Maak een kussensloop. Een kussen geval voor de rijst sok is een goed idee, want het zal de sok zelf te houden van vervuiling. Trouwens, je kunt niet wassen een rijst sok, omdat de rijst erin zou plakken aan elkaar en vormen harde bulten.

Om de kussensloop te maken, gewoon knippen twee gelijke stoffen over de grootte van de rijst sok maar zet ten minste 2 of 3 centimeter toelagen voor het naaien aan alle kanten. U kunt verschillende ontwerpen of gebruik van kleurrijke stoffen en de rijst sokken zijn perfect als cadeau!

Vergeet niet

Vergeet niet, als u gebruik maakt van de rijst sok als een kompres, niet onmiddellijk aan nadat u deze uit de magnetron. U kunt ernstig verbrand worden. Wikkel het in een handdoek en laat het een tijdje afkoelen voordat u deze gebruikt. Altijd in gedachten houden dat rijst kan branden als goed, zodat magnetron timer te houden op een minimum te beperken.