E2h

Hoe maak je een niezen kat te behandelen met een huis remedie

Onder mensen

Onder mensen, katten zijn een van de belangrijkste oorzaken van astma-aanvallen en niezen vanwege hun vacht. Zal je waarschijnlijk niet geloven, maar katten kunnen zelf ook slachtoffer zijn van niezen en allergie aanvallen. Ze zijn net zo waarschijnlijk als mensen om sinusitis te ervaren, of geïnfecteerd raken met een verkoudheid, of zelfs negatieve reacties op allergenen in hun omgeving.

Wat kan leiden tot niezen of allergieën bij katten

Wat kan leiden tot niezen of allergieën bij katten? Er zijn vele mogelijke allergenen in een omgeving kat. Huishoudelijke reinigingsmiddelen, bijvoorbeeld. De ingrediënten in de kat verzorging levert kan ook een bron van allergie. Stof en pollen zijn ook mogelijk boosdoeners.

Als je een kat niezen, kunt u om kennis te nemen van deze tips om u te helpen uw kat niezen probleem op te lossen:

  • Speel sherlock holmes. Dit betekent dat u nodig hebt om te letten en om de mogelijke oorzaken van niezen uw kat onderzoeken. U kunt dit doen door te kijken welke ruimte in uw huis uw kat het niezen aanvallen ervaart. Vaak is de oorzaak van de allergie van uw kat is het milieu. Op andere momenten, kan het het voedsel dat je het voeden. Als je eenmaal hebt gewezen op de oorzaak van de allergie, de volgende logische stap is het elimineren van het. Of, op zijn minst, om uw kat te voorkomen dat blootstelling aan dezelfde bron.
  • Laat de stof te verzamelen. Als u uw huis schoon te ijverig en grondig, bent u niet alleen het minimaliseren van allergieën veroorzaakt door stof gevoeligheid voor uw katten, maar voor de andere bewoners in uw huis, als goed. Bij het reinigen van een stoffige omgeving, gebruik maken van een stofzuiger of weg te vegen het stof met een vochtige doek. Niet wakker van de stof.
  • Houd uw kat uit de buurt van rook. Rook van brandende voorwerpen (zoals droge bladeren, gras, enz.), evenals sigarettenrook kan een nies aanval in uw kat veroorzaken. Als uw kat is allergisch voor rook, moet je niet laten de buurt van gebieden waar sprake is van rook. Als je een roker bent, moet u voorkomen dat roken de buurt van uw kat.
  • Probeer een beetje vocht. Uitermate droge lucht kan vaak niezen en andere irritatie aan de luchtwegen zowel bij katten en mensen veroorzaken. Om de conditie te verhelpen, kunt u proberen het sproeien wat water in uw kamer. Hiervoor kunt u gebruik maken van een vaporizer. Het vocht en vocht soms helpen verlichten van de niezen.
  • Help uw kat immuunsysteem. Net als mensen zijn, ook katten meer vatbaar voor verkoudheid en andere ziekten als hun immuunsysteem is verzwakt of aangetast. Om u te helpen uw kat te voorkomen dat dergelijke ziekten, kun je het vitaminesupplementen (vooral die met vetzuren) die katachtige immuunsysteem te versterken.
  • Verminder uw kat stress. Net als mensen, katten reageren op stress, ook. Wanneer ze gestresst zijn, worden ze meer vatbaar voor ziekten en aandoeningen. Dus, probeer stressvolle omstandigheden of situaties voor uw kat te voorkomen. Voorbeelden van stressvolle situaties voor katten verhuizen naar een nieuw huis of te maken krijgt met een nieuwe huisdier.

Katten zijn kwetsbare wezens

Hoe maak je een niezen kat te behandelen met een huis remedie. Speel sherlock holmes.
Hoe maak je een niezen kat te behandelen met een huis remedie. Speel sherlock holmes.

Katten zijn kwetsbare wezens. Je zou kunnen dat ze onoverwinnelijk zijn denken vanwege hun flexibele lichamen en hun statige, sierlijke manieren. Als uw kat is meer dan alleen niezen (bijvoorbeeld uw kat echt met moeizame ademhaling), moet u direct naar een dierenarts, omdat de kat gezondheidstoestand kan erger zijn dan allergie.