E2h

Hoe maak je een medicijn bal te maken

Een geneesmiddel bal is ook bekend als een oefening bal

Een geneesmiddel bal is ook bekend als een oefening bal, een med bal, of een fitness-bal. Het is een gewogen bal die vaak wordt gebruikt voor revalidatie. Geneeskunde ballen werden ook gebruikt voor kracht en voorwaardelijke opleiding in de oude tijden.

Als u in te oefenen, maar u niet wilt uitgeven voor een geneesmiddel bal, kan je eigenlijk je eigen. Het is zeer eenvoudig en gemakkelijk te maken.

Hier zijn de stappen over hoe je een medicijn bal te maken:

Zoek een basketbal. U hebt een basketbal bij het maken van een medicijn bal. Kijk voor een basketbal met de standaard grootte.

Hoe maak je een medicijn bal te maken. Maak een opening aan de basketbal.
Hoe maak je een medicijn bal te maken. Maak een opening aan de basketbal.

Maak een opening aan de basketbal. Je moet een opening aan de basketbal voor de vulling te maken. Er zijn twee manieren over hoe u kunt de opening te gebruiken: maak een spleet met een scherp mes, of u kunt een boor of een priem gebruiken om een gat te maken. Houd het gat zo klein mogelijk. Zorg er wel voor dat de trechter die je gaat gebruiken voor de volgende stap past in het gat dat u hebt gemaakt.

Steek de trechter in het gat. Zodra u klaar bent het maken van een gat in de basketbal, moet je de trechter inch Dit is ter voorbereiding van de vulling plakken.

Kies de vulmiddel voor de basketbal. Kies het vulmiddel dat u gaat gebruiken voor uw geneesmiddel bal. Elke korrelige stof zal doen. Het gewicht van het geneesmiddel bal die u maakt is afhankelijk van het type korrelige stof die u gaat gebruiken. Zand is een goede optie. Gravel zal uw geneesmiddel bal te zwaar. Rijst is de lichtste vulmiddel.

Een geneesmiddel bal is ook bekend als een oefening bal. Steek de trechter in het gat.
Een geneesmiddel bal is ook bekend als een oefening bal. Steek de trechter in het gat.

Vul het basketbal met het vulmiddel. Na het kiezen van de vulstof voor uw medicijn bal, start het invullen van de basketbal. Laat wat lucht uit de bal om weerstand te voorkomen. Geleidelijk aan giet de korrelige stof op de trechter. Stop gieten van tijd tot tijd, zodat u kunt laten de vulling af te wikkelen in de basketbal. Vul de bal totdat deze volledig ingepakt. Tik op de bal op de grond om te controleren of het is al vol.

Sluit de opening aan de basketbal. Na het volledig invullen van het basketbal met de korrelige stof, kunt u nu verwijderen van de trechter uit het gat. U kunt gebruik maken van een rubberen sealer om de opening te sluiten. U kunt ook gebruik maken van superlijm als rubber sealer is niet beschikbaar. Bedek de gesloten opening met tape om de afdichting te benadrukken.

Gebruik duct tape op het basketbalveld. Voor de laatste stap, moet u de hele bal bedekken met duct tape. Start op een punt van de bal, tape het rond, en eindigen op dezelfde plaats. Loodrecht tape de basketbal met hetzelfde patroon achteraf. Afwisselend Doe de tape patroon totdat u klaar bent met over de gehele basketbal met duct tape.

Een geneesmiddel bal is bewezen zeer nuttig en handig. U kunt het gebruiken voor meerdere doeleinden. Houd een thuis. Je weet nooit wanneer je gaat nodig hebben.