E2h

Hoe maak je een kompres maken

Een kompres is een ouderwetse remedie gebruikt voor het opstellen van infectie en het genezingsproces versnellen. Net zo effectief vandaag, een kompres werkt door het verhogen van de bloedstroom, ontspannen spieren, en rustgevend ontstoken weefsel. Een kompres kan helpen met gewrichtspijn, ontsteking, zweren en abcessen, verstuikingen, zonnebrand, en een scala aan andere voorwaarden. Hier is hoe je een kompres:

1

1. Kies de kruiden. Een kompres kan worden gemaakt met gedroogde of verse kruiden. Elk type kruid heeft specifieke helende eigenschappen, kies er een die geschikt is voor uw conditie, om ervoor te zorgen dat het effectief zal zijn. Gemeenschappelijke kompres kruiden zijn onder andere: paardebloem voor huidaandoeningen zoals huiduitslag, acne, eczeem of droge huid, fenegriek of lijnzaad voor ontsteking, houtskool en lobelia gecombineerd om insectenbeten, bijensteken, of wonden te behandelen; mosterd voor gespannen spieren, ontsteking en zwelling, ui voor steenpuisten en zweren

2. Maak een kompres van gedroogde kruiden. Gebruik een vijzel en stamper om gedroogde kruiden vermalen tot een poeder. Voeg vervolgens voldoende warm water tot een dikke pasta te vormen. De hoeveelheid water en kruiden duurt afhankelijk van de grootte van het aangetaste gebied, alsmede de opname van water in de specifieke kruid wordt gebruikt.

3

Hoe maak je een kompres maken. 2. maak een kompres van gedroogde kruiden.
Hoe maak je een kompres maken. 2. maak een kompres van gedroogde kruiden.

3. Maak een kompres van verse kruiden. Als je verse kruiden die niet zijn gedroogd, niet proberen om hen te verpletteren tot een poeder. In plaats daarvan, combineren een half kopje van hele kruiden (ongeveer 2 gram) met 1 kopje water in een kleine steelpan. Sudderen gedurende 2 minuten. Het mengsel moet erg dik. Probeer niet om de vloeistof afvoer van het kruidenmengsel, hoewel sommige water kan worden gelaten in de pan bij het verwijderen van het kompres.

4

4. Bereid de kompres voor toepassing op de huid. Op een vlakke ondergrond, een schoon stuk linnen, mousseline, gaas, of witte katoenen lakens plaatsen die groot genoeg is voor het getroffen gebied van het lichaam. Spreid het kruidenmengsel op de doek.

5

5. Toe op de huid. Reinig het getroffen gebied met waterstofperoxide. Plaats dan de kompres in het doek over de huid. Wikkel een handdoek rond het gebied en speld samen om de kompres zijn plaats te houden. Kompressen werken omdat de huid kan de geneeskrachtige voordelen van de kruiden te absorberen binnen een zeer korte periode. Met behulp van een warme kruik te houden een kompres warm kan het effectiever zijn.

6. Laat het zijn werk kan doen. De kruiden kompres moet worden bewaard op de huid overal van 1 tot 24 uur. Als de pijn verdwijnt, kunt u de kompres. Breng een nieuwe kompres als nodig is.

3. maak een kompres van verse kruiden. 4. bereid de kompres voor toepassing op de huid.
3. maak een kompres van verse kruiden. 4. bereid de kompres voor toepassing op de huid.

Kompressen zijn een all-natuurlijke remedie voor vele verschillende omstandigheden. Ze kunnen thuis worden gedaan, maar je moet zorgvuldig de kruiden onderzoek alvorens te beslissen over een.