E2h

Hoe maak je een hartaanval te behandelen

Wat als een dag als je naar huis rijdt na een stressvolle dag op het werk, na te denken over het krijgen van thuis te zijn met uw familie om een deel van de stress te verlichten, je opeens deze uitbarsting van pijn uit je borst kruipen tot aan je schouder en je onderkin . Dan vraag je je af wat er gaande is, en dan begin je te beseffen dat je een hartaanval had gekregen. Wat ben je te doen? Je bent helemaal alleen in uw auto nog steeds ver van huis en je weet dat je al een heel eind van het werk. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is minstens 15-20 minuten rijden van u. Het zou onmogelijk zijn om hulp te krijgen, omdat het zou slechts een tijdspanne van 10-15 seconden een keer een beroerte optreedt voordat je het bewustzijn verliezen. Dus wat is de beste ding om te doen?

Met nergens te gaan en niemand om je te helpen met zo weinig tijd

Hoe maak je een hartaanval te behandelen. Raak niet in paniek.
Hoe maak je een hartaanval te behandelen. Raak niet in paniek.

Met nergens te gaan en niemand om je te helpen met zo weinig tijd, de enige aan wie u terecht kunt voor hulp is jezelf. Ja, jezelf. En de beste oplossing is het toepassen van een zelf CPR procedure. U moet zich afvragen of het mogelijk is en zo ja, dan hoe doe je dat?

Self-CPR is mogelijk en er is een effectieve methode die een beroerte patiënt kan gebruiken wanneer hij wordt geconfronteerd met een hartaanval. Hier is een stap-voor-stap handleiding die u kunnen helpen uw leven redden in het geval je jezelf in deze situatie.

  1. Raak niet in paniek. De meest voorkomende fout hartaanval slachtoffers maken, is dat ze de neiging in paniek te raken. Als je eenmaal begint in paniek te raken je gedesoriënteerd raken waardoor uw onvermogen om een situatie goed te kunnen inschatten en voorkomen dat u van het maken van de juiste beslissingen en het juiste te doen.
  2. Haal diep adem dan in plaats van de conventionele uitademen, probeer het simuleren van een hoest. De hoest moet gebeuren uitoefenen van druk op de borst.
  3. Herhaal de inademing en hoesten procedure met een 2-seconden interval. Dit moet consequent worden gedaan zonder dat enige let ups.
  4. De herhaalde keer diep adem en hoesten helpt je bewust te blijven. Dit is uw kans om hulp te zoeken of ga naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Houd er rekening mee dat terwijl het doen van deze procedure moet je niet elke laten ups toe te staan en moet in overeenstemming zijn met de herhaling proces van diepe ademt en benadrukte hoesten totdat je hart herwint zijn normale ritme of je naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Zoals we weten

Met nergens te gaan en niemand om je te helpen met zo weinig tijd. De herhaalde keer diep adem en hoesten helpt je bewust te blijven.
Met nergens te gaan en niemand om je te helpen met zo weinig tijd. De herhaalde keer diep adem en hoesten helpt je bewust te blijven.

Zoals we weten, tijdens hartaanvallen ons hart stopt tijdelijk het pompen van bloed rond het lichaam ontnemen de hersenen van zuurstof. Dit zorgt ervoor dat we het bewustzijn verliezen, terwijl het ervaren van een beroerte / hartaanval. Men kan overleven van een hartaanval als eerste hulp of reanimatie zal onmiddellijk worden toegepast op de patiënt. Als het hart blijft in deze toestand langere tijd de patiënt sterft.

Hier is een korte uitleg van hoe het zelf-CPR werkt. De diep adem zorgen voor zuurstof voor zowel uw hart en de hersenen, terwijl de gestresste hoesten perst het hart te voorkomen dat het te stoppen.