E2h

Hoe kunt u uw oog van puin te ruimen

Na een aantal vreemd materiaal in uw oog kan storend en gevaarlijk

Na een aantal vreemd materiaal in uw oog kan storend en gevaarlijk. Er zijn een paar manieren waarop u kunt vuil te verwijderen uit uw ogen veilig en effectief. De meest voorkomende vorm van vreemde voorwerpen die we kunnen hebben in onze ogen zijn wimpers of kleine stofdeeltjes. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u ze kunt veilig verwijderen.

Hier zijn de stappen over hoe u uw oog van het puin te verwijderen:

  1. Ontspan je en adem. Sommige mensen hebben de neiging in paniek te raken wanneer ze het gevoel dat ze iets in hun ogen hebben. Zodra je voelt de aanwezigheid van een vreemd voorwerp in het oog, te ontspannen en adem, zodat u kunt het puin te verwijderen, zonder zenuwachtig gevoel.
  2. Controleer uw oog. Op het moment dat je voelt dat je iets in je oog, ga dan naar een spiegel, zodat u kunt zien wat wordt het dwars zit. Trek je ooglid aan de aangedane oog en inspecteer je oogbol. Als je niets ziet, trekt u de huid onder je ogen en inspecteer het onderste deel van je oogbol. Er kan een wimper of wat vuil zijn.
  3. Probeer om vuil te verwijderen. Wanneer u uw ogen te inspecteren, zult u waarschijnlijk een opluchting als je je oogleden of het gebied te bewegen rond de ogen met uw vinger. Als u nog steeds een verontrustende sensatie, wilt u misschien meer dan leunen met je hoofd naar beneden. Dit kan verwijder de resten op uw oog. U kunt ook uw vinger gebruiken maar voorzichtig doen dit zodat u geen krassen uw oogbol.
  4. Probeer een paar keer. Het is oke als je het vuil niet uit de eerste keer. U kunt het opnieuw proberen. U kunt stoppen voor een tijdje als je oogbol begint te rood en geïrriteerd. Laat je ogen rusten voordat u start het opnieuw probeert. Je kunt ook oogdruppels op je ogen om de irritatie te verlichten en de oogbol gesmeerd te krijgen.
  5. Blink een paar keer. In sommige gevallen kunt u ontdoen van de rommel op uw ogen te krijgen door knipperen een paar keer. Uw oog zal een aantal natuurlijke smering in de vorm van tranen en je tranen kan wassen vuil dat vast zit in je oogbol.

Dit zijn de stappen over hoe u uw oog verwijderen van vuil

Dit zijn de stappen over hoe u uw oog verwijderen van vuil. Als u nog niet gekregen ontdoen van de rommel na het proberen van de bovenstaande stappen, moet u wellicht om hulp te zoeken bij een professionele om te voorkomen dat schade aan uw ogen. Als uw oog is geïrriteerd door andere vloeistoffen, moet u uw ogen te wissen door deze te spoelen met water. Daarna gaat u naar uw arts om uw ogen uitgecheckt.

Om vuil te voorkomen dat het invoeren van uw ogen

Hoe kunt u uw oog van puin te ruimen. Probeer om vuil te verwijderen.
Hoe kunt u uw oog van puin te ruimen. Probeer om vuil te verwijderen.

Om vuil te voorkomen dat het invoeren van uw ogen, kunt u een bril draagt of een zonnebril wanneer je naar buiten en of verblijf in een winderige plaats. De oogleden en wimpers kunnen houden het stof en ander vuil maar in sommige gevallen zijn ze niet voldoende. Het zal beter zijn als je gebruik beschermende uitrusting over je ogen, zodat u geen vuil in het.