E2h

Hoe kun je jezelf beschermen tegen het krijgen van de Mexicaanse griep

Varkensgriep is een ziekte veroorzaakt door een virus dat griep veroorzaakt achtige symptomen bij de patiënt. Het dodelijk kan in sommige gevallen, met name bij individuen met gecompromitteerd immuunsysteem, zoals patiënten met een auto-immuunziekte, ouderen en jonge kinderen. Het is ook bekend als H1N1 virus.

Maar raak niet in paniek

Maar raak niet in paniek. U kunt uzelf beschermen tegen het krijgen van de Mexicaanse griep. Voordat je aannemen dat je Mexicaanse griep hebt, in gedachten houden dat de enige manier om te bepalen of je hebt gevangen het virus te testen voor. In de tussentijd, hier zijn de beste manieren om jezelf te beschermen.

  • Goed je handen wassen. De beste manier om jezelf te beschermen tegen het oplopen van de Mexicaanse griep virus is je handen te wassen. De Wereld Gezondheids Organisatie heeft richtsnoeren uitgevaardigd voor de juiste manier om je handen te wassen. Zorg ervoor dat je wassen voor minstens twintig minuten per keer. U moet gebruik maken zeep en water. Schuim van de zeep goed en wrijf onder je nagels, tussen de vingers en over de rug van je handen. Handen wassen is de beste verdediging van het krijgen van deze en andere soorten virussen van andere mensen.
  • Gebruik een antibacteriële handgel. Als u niet gemakkelijk toegang hebben tot water en zeep, de volgende beste ding is het gebruik van een hand sanitizer. U kunt de aankoop een zak formaat fles van het ontsmettingsmiddel en deze bij u dragen waar u ook gaat. Gebruik een ruime hoeveelheid op je handen voordat je eet, na het schudden handen met iemand en na het gebruik van de badkamer. Zodra een gootsteen met water beschikbaar is, was je handen. Als u niet beschikt over handgel, kunt u ook gebruik maken van alcohol.
  • Verhoog uw weerstand. Het hebben van een goede immuniteit systeem is een ander ding dat je kunt doen om jezelf te beschermen tegen dit virus. Zorg ervoor dat u een goede en gezonde voeding en je uit te oefenen. Neem een goede multivitamine en de belasting van vitamine C. U kunt andere kruidensupplementen zoals Echinacea nemen om uw immuniteit te stimuleren. U kunt ook proberen het drinken van groene thee, die heeft immuniteit stimuleren van eigenschappen. Doe je onderzoek, zodat u kunt vinden van de beste manieren om je lichaam afdeling van ziekten en infecties natuurlijk helpen.
  • Vermijd het aanraken van je handen en neus. Bedek uw neus en mond als je niest. Vermijd ook het aanraken van uw ogen, mond en neus te beperken de invoering van de virus op uw systeem. Dit zijn de ingangen in het lichaam die het gemakkelijker maken voor het virus om uw systeem in te voeren.
  • Blijf uit de buurt van mensen die in quarantaine. Als je iemand kent die ziek is met de griep of varkensgriep, is het beste om weg te blijven. Tenzij je werkt in de medische professie, weg te houden in de tussentijd. Als je iemand kent die heeft in een ander land waar sprake is van een bekende uitbraak, vermijd een bezoek aan de persoon die tot na de verplichte quarantaineperiode is verstreken.
  • Reis niet naar plaatsen waar sprake is van een uitbraak. Gebruik uw gezond verstand en vermijd hoog risico gebieden. Luister naar het nieuws en blijf op de hoogte van reisadviezen. Tenzij het iets is van cruciaal belang, kunt u uw reizen en andere reisplannen verzetten tot na de schoorsteen seizoen voorbij is.
  • Ga naar de dokter als u griepachtige symptomen. Als je ziek bent en hebben griepachtige symptomen, ga dan naar uw arts. Laten testen als u de gemoedsrust te weten wat het is je hebt. Neem uw medicatie zoals voorgeschreven.

Hoe kun je jezelf beschermen tegen het krijgen van de mexicaanse griep. Goed je handen wassen.
Hoe kun je jezelf beschermen tegen het krijgen van de mexicaanse griep. Goed je handen wassen.

Reinig uw omgeving met een desinfecterende oplossing van water en bleekmiddel. Er is geen reden tot paniek of overreageren. Een paar gezond verstand acties houden u veilig en gezond.