E2h

Hoe kan voeding ontkenning herkennen

Dieet ontkenning

Dieet ontkenning, simpel gezegd, is een persoon de weigering om te erkennen dat zijn of haar dieet moet worden aangepast om een goede gezondheid te behouden. Indien verlaten ongeadresseerde, kan dit leiden tot ernstige aandoeningen, zoals anorexia en boulimia. Of u nu winnen of verliezen gewicht, kunt u bepalen of u in het dieet van ontkenning door de analyse van een aantal aspecten van uw eten en lichaamsbeweging, evenals uw algehele gezondheid.

Ben je altijd op de nieuwste rage dieet

Ben je altijd op de nieuwste rage dieet? Vraag jezelf af of je ooit dergelijke symptomen had als uitdroging, verlies van spiermassa, terugkerende urineweginfecties, obstipatie, droge huid of haarverlies. Afgezien van deze neveneffecten, veroorzaakt door het gebrek aan voeding in fad diëten, een persoon die chronisch beperkt hun inname van voedingsstoffen kunnen ontwikkelen stemmingsstoornissen, zoals depressie, prikkelbaarheid en zelfs agressie. Als je vaak negeren deze borden, zodat u niet hoeft om de belofte van snel gewichtsverlies te offeren, bent u waarschijnlijk in de ontkenningsfase.

Hoe is uw immuunsysteem

Hoe kan voeding ontkenning herkennen. Dieet ontkenning.
Hoe kan voeding ontkenning herkennen. Dieet ontkenning.

Hoe is uw immuunsysteem? Blijf op de hoogte van hoe vaak per jaar je naar beneden komen met een verkoudheid of griep. Lijkt het je al te gevoelig in vergelijking met anderen? Laat uw kleine snij-en schaafwonden genezen binnen de gemiddelde tijd? Bent u bloedarmoede? Degenen die niet eens volgen van gezonde voeding niet de vitaminen en mineralen die nodig zijn om af te weren ziekten en infecties.

Een ander ding om een kijkje te nemen is de hoeveelheid lichaamsbeweging die u krijgt. Is het overdreven? Bent u het annuleren van afspraken of het verminderen van de hoeveelheid tijd die u besteedt met familie en vrienden om te knijpen in een extra training? Bent u een bezoek aan de sportschool meer dan het gemiddeld drie tot vier keer per week? Oefening boulimia is een ernstige aandoening die kan leiden tot vermoeidheid, schade aan de gewrichten, artritis en hartproblemen. Neemt u deze risico's, zodat u kunt deelnemen aan binge eating, zonder de gevolgen van gewichtstoename? Dit is een indicatie dat je in de voeding ontkenning.

Wanneer het proberen om te beoordelen of er wijzigingen moeten worden aangebracht in uw dieet, het helpt om een kijkje nemen op uw geschiedenis van succes. Heb je ooit in staat geweest om een bepaald dieet voor meer dan een maand te houden? Ongezonde fad diëten zijn niet gestructureerd voor de lange termijn consistentie. Als je niet kan langer gaan dan een paar weken zonder eetbuien op het voedsel dat je zijn jezelf te beroven van, dan is de kans groot dat u niet eet goed uitgebalanceerde maaltijden.

Ben je altijd op de nieuwste rage dieet. Hoe is uw immuunsysteem.
Ben je altijd op de nieuwste rage dieet. Hoe is uw immuunsysteem.

De beste oplossing voor het overwinnen van dieet ontkenning is om te spreken met een arts of voedingsdeskundige. Een professional kan helpen de bouw van een gezonde voeding plan dat goed is voor de individuele levensstijl je leiden. Het is heel goed mogelijk om een normaal lichaamsgewicht te handhaven zonder afbreuk te doen je gezondheid, maar de eerste stap is erkenning.