E2h

Hoe kan maagkanker voorkomen

Maagkanker is een vorm van kanker in de maag

Maagkanker is een vorm van kanker in de maag. Er zijn verschillende types van. Horen dat u of uw dierbaren maagkanker hebben kan een zeer drastische ervaring zijn. Niet alleen eng maar kan zeer traumatisch ook. Als u niet wilt dat om dit te ervaren, wilt u misschien denken over het nemen van verschillende preventieve maatregelen om ervoor te zorgen dat niemand in je familie zal maagkanker verwerven. Volg deze tips over hoe om het te doen.

Hoe kan maagkanker voorkomen. Verandering van levensstijl.
Hoe kan maagkanker voorkomen. Verandering van levensstijl.
  • Verandering van levensstijl. Een veel voorkomende oorzaak van kanker is ongezonde leefstijl. Als je altijd uitslapen, roken of regelmatig alcohol drinken, wilt u misschien om te beginnen met het veranderen van je gewoonten. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van maagkanker. U moet ook ervoor zorgen dat u gezond eet en drinkt uw vitamines, vooral vitamine C en beta-caroteen. Deze vitamines helpen verminderen de neiging van het verwerven van maagkanker. Deze vitamines zijn ook zeer voordelig vooral als uw micronutriënten inname onvoldoende is.
  • Controleer uw medische geschiedenis. Uw medische geschiedenis vertelt veel dingen over uw neiging van het verwerven van maagkanker. Dit is het meest vooral als je zijn besmet met bacteriën zoals Helicobacter pylori. Als je ooit een geschiedenis van wordt beïnvloed door deze bacterie, zorg ervoor dat uw arts te praten over uw risico op maagkanker. Een ander ding dat je moet zorgen te maken over zijn maaginhoud reflux. Je moet ook kennis te nemen van eventuele abnormale cellulaire voering die zijn ontwikkeld in je maag. Deze dingen zijn allemaal geassocieerd met het risico van het verwerven maagkanker.
  • Ken de risicofactoren. Gelukkig, door inzicht in de risicofactoren die betrokken zijn bij het verwerven van maagkanker, kunt u helpen voorkomen dat het krijgen van het. Sommige van deze risicofactoren zijn het eten van genezen en conserven. De meeste Europese diëten bevatten deze voedingsmiddelen. Zorg dat u weet voedsel van deze soorten. Als je eenmaal begrijpt het voedsel dat in verband met deze, zorg ervoor om ze te vermijden. Het zou nuttig zijn als je eet natuurlijke voedingsmiddelen ook. Het eten van voedingsmiddelen die zijn organische verminderen uw kansen op het verwerven van maagkanker. Je moet ook voorkomen dat voedingsmiddelen die zijn gerookt of gebeitst. In plaats daarvan, ga voor volkoren voedingsmiddelen. De European Cancer Society beveelt ook aan deze. Daarnaast kan het drinken van groene thee ook helpen uw risico's te beperken op het krijgen van deze vorm van kanker. Zorg ervoor dat u deze ook op uw dieet.
  • Ga voor niet-steroïdale en anti-inflammatoire geneesmiddelen. Als u behoefte heeft van geneesmiddelen, is het beter als je je houdt met dit soort drugs. U kunt ook aan de stok met aspirine wanneer u problemen ondervindt hoofdpijn. Door simpelweg dit te doen, bent u het minimaliseren van uw risico's op het krijgen van maagkanker tot 25 procent. Dit ook is aanbevolen door de Europese Cancer Society.
  • Zoutinname. Blijkbaar heeft een hoge zoutinname is een van de belangrijkste redenen van het krijgen van maagkanker. Wilt u deze vorm van kanker te voorkomen, zorg ervoor dat je zoutinname te verlagen.

Dit zijn enkele nuttige tips om u te helpen voorkomen maagkanker

Dit zijn enkele nuttige tips om u te helpen voorkomen maagkanker. Vergeet niet dat kanker is een ernstige ziekte. Tot op dit punt is er geen bekende behandeling voor deze ziekte. Het voorkomen van het krijgen van kanker is nog steeds de beste optie. Gelukkig, met deze tips kun je in staat zijn om dat te doen. Gewoon worden bepaald en discipline als het gaat om uw levensstijl.