E2h

Hoe kan longkanker symptomen te behandelen

De diagnose longkanker kan echt angstaanjagend

De diagnose longkanker kan echt angstaanjagend. Maar de meest effectieve manier om met deze ziekte door bewustzijn. U moet zich bewust zijn van de symptomen van longkanker en een aantal belangrijke dingen die je nodig hebt te verwachten. Bewustwording zal u ook helpen hulp te krijgen van de symptomen die deze ziekte gepaard gaan. Hier is wat informatie die je moet weten.

Ademhalingsmoeilijkheden. Een van de symptomen die u zult ervaren is moeite met ademhalen. Echter, de trekker of de oorzaak van dit symptoom variëren, en tests zullen worden verplicht om nauwkeurig identificeren van de beste manier om het te beheren. Een van de tests is een oxymetrie lezen. Deze test identificeert uw algehele longfunctie, zodat uw arts in staat zal zijn om de beste oplossing of medicijnen te identificeren voor u. Hieronder zijn enkele van de beschikbare behandelingen.

Hoe kan longkanker symptomen te behandelen. Ademhalingsmoeilijkheden.
Hoe kan longkanker symptomen te behandelen. Ademhalingsmoeilijkheden.
  • Geneeskunde - Uw arts kan medicijnen die zal helpen verlichten uw moeite met ademhalen. De hoeveelheid en de aard van de medicatie zal variëren van het resultaat van uw test, en het is best om uw mogelijkheden te bespreken met uw arts. Bij het nemen van deze medicijnen, zorg ervoor dat alle instructies grondig door te lezen en de maximale dosering kunt u dagelijks innemen kennen.
  • Zuurstoftherapie - Zuurstof therapie kan handig zijn, omdat je daar een zuurstoftank kan worden geïnstalleerd in het comfort van uw eigen huis. Op deze manier kun je genoeg zuurstof wanneer je moeite hebt met ademhalen.
  • Aanvullende therapie - Deze speciale vorm van therapie is voor u beschikbaar waarin een trainer zal samen met u en helpen bij het beheren van een aanval door middel van ontspanning.
  • Managing pijn - Pijn is een van de belangrijkste symptomen van longkanker of een vorm van kanker. Om dit symptoom te beheren, moet je goed werken met uw oncoloog. U moet grondig te beoordelen de pijn die je ervaart en nauwkeurige informatie te verstrekken aan uw arts. Duidelijke communicatie tussen u en uw oncoloog zal de sleutel in het beheer van pijn.
  • Gebruik van pijnschaal - Om je te helpen goed te communiceren, kun je het gebruik van een pijnschaal te maken. Deze techniek maakt gebruik van een schaal van 1 als de minst pijn ervaren, 10 als het ernstigste. Beoordeel uw pijn en probeer de pijnschaal beheersen om u te helpen uw oncoloog beoordelen van de beste medicatie of oplossing voor je.

Gewichtsverlies en verlies van eetlust. Deze zullen naar verwachting echter, moet u alle details met uw arts te bespreken. Sta open voor uw arts en brengen aandachtspunten en andere vragen die u heeft.

Vermoeidheid en depressie. Je zult ervaren vermoeidheid en depressie, en dit is de tijd waar u uw dierbaren het meest. Allot genoeg tijd voor u om te rusten en te ontspannen. Dit kan de beste manier om deze symptomen te beheersen zijn. Het is ook belangrijk om uw arts te informeren over wat je ervaart om te controleren hoe het kan goed worden beheerd.