E2h

Hoe kan l - dopa te krijgen

L-dopa is een natuurlijk aminozuur dat het lichaam vormt in de lever

L-dopa is een natuurlijk aminozuur dat het lichaam vormt in de lever. Dit aminozuur wordt vaak gebruikt om de ziekte van Parkinson, maar er is enige discussie onder artsen over de effectiviteit. L-dopa in het menselijk lichaam wordt omgezet in dopamine in de hersenen die kan creëren gevoelens van plezier en kan dienen als een losmiddel voor menselijk groeihormoon. Als u wilt L-dopa te krijgen, is er goed nieuws. Volg deze instructies.

  1. Doe je huiswerk. L-dopa wordt aanbevolen als een aanvulling voor alles, van gewichtsverlies tot de ziekte van Parkinson. Fitness websites suggereren het supplement worden gebruikt voor body building, omdat sommige studies hebben gesuggereerd dat L-dopa helpt los natuurlijke menselijke groeihormoon in het lichaam en kan spiergroei te bevorderen. Zoals met elk supplement gesuggereerd zoveel problemen op te lossen, is er weinig onderzoek en veel potentiële bijwerkingen dus beginnen met het onderzoeken van verschillende bronnen voor de aankoop van L-dopa.
  2. Raadpleeg uw arts. Tot voor kort L-dopa was alleen verkrijgbaar op recept. Artsen voorgeschreven het geneesmiddel voor de aanval van de ziekte van Parkinson vertragen. Het gebruik van drugs in de hersenen chemie te veranderen is ernstig en gevaarlijk, dus neem het onderzoek dat je hebt met uw arts gedaan voor een eerlijk advies en de discussie over de mogelijke voordelen en schade gebruik van dit geneesmiddel zou kunnen hebben.
  3. Parkinson patiënten moeten vragen om een recept van hun arts. Alle anderen doorgaan naar stap vier. Als je zijn gediagnostiseerd met Parkinson en uw arts beveelt L-dopa je moet voorkomen dat een over de toonbank supplement. In plaats daarvan moet uw arts voorschrijven van de optimale hoeveelheid voor je conditie en bewaken met andere medicijnen in het geval van bijwerkingen tussen andere geneesmiddelen die u gebruikt.
  4. Overweeg het krijgen van uw l-dopa natuurlijk. Een andere bron van het aminozuur L-dopa is door de peulvruchten eten dat L-dopa komt, de fluweelboon. De zaden van deze plant zijn verkrijgbaar in Centraal-Europa, India en Afrika. Ze worden zelfs gebruikt bij het maken van de koffie-surrogaten in Brazilië. Controleer uw natuurlijke voeding winkel voor fluwelen bonen opties en recepten.
  5. Koop het supplement online. Als u ervan overtuigd bent dat L-dopa is voor u, kunt u het supplement kopen bij een van de honderden online of in de winkel voedingssupplement winkels. Vergeet niet dat niet supplementen worden gereguleerd door de FDA, dus er is weinig controle over de bedragen of mogelijke bijwerkingen van dergelijke supplementen.
Hoe kan l - dopa te krijgen. Parkinson patiënten moeten vragen om een recept van hun arts.
Hoe kan l - dopa te krijgen. Parkinson patiënten moeten vragen om een recept van hun arts.

Het krijgen van L-dopa kan zo simpel zijn als het aanmelden bij een fitness-supplement website. Echter, je moet je huiswerk en praat met uw arts om ervoor te zorgen dat dit aminozuur voor u juist is om te voorkomen dat ernstige bijwerkingen.