E2h

Hoe kan ik vertrouwen op te bouwen met risicojongeren

De toename van de sociale problemen zoals drugsverslaving en alcoholisme begint vaak met mensen die komen om het te verleiden op een zeer jonge leeftijd. Ze sloegen de risicojongeren zwaarst ten opzichte van de meeste mensen. Risicojongeren op zich zijn al vol met vertrouwen kwesties. De hand reiken aan hen lijkt misschien een hele opgave voor je, maar het is echt mogelijk met het consequente gebruik van de volgende stappen:

  1. Eerste opzicht de hiërarchie van behoeften. Je kunt niet verwachten dat ze open staan voor het leren over waarden of wijziging van verslavende gewoonten als ze geen kleding of daken boven hun hoofd. Voorzien in de basisbehoeften eerste, maar stellen uw groep een enige bron van hen. Het doel is nog steeds om hen te leren om onafhankelijk te zijn, dus zorg ervoor dat je gewoon de benodigde fysieke drager die niet zal ze veel afhankelijk is van u.
  2. Worden geopend. Het opbouwen van vertrouwen met risicojongeren begint wanneer ze je zien als een persoon die begrijpt en is geen bedreiging. Je moet open zijn. Zij kunnen gewoonten die niet zijn zoals de jouwe, dus in ieder geval leren om een aantal fouten over het hoofd. Ook wilt u misschien patroon uw aanpak met de manier die het best een beroep op hen. Het zou kunnen helpen om los te komen als je te formeel, onder vele andere dingen.
  3. Geëtiketteerd grenzen. Hoewel je bereid bent om open te stellen en geschikt voor hun voorkeuren, zal er nog steeds grenzen. Zorg ervoor dat je in staat bent om dit te communiceren aan hen. Ook, zorg ervoor dat je weet wat de grenzen ook zij hebben, en werken rond dat.
  4. Houd uw beloften. Als u zegt dat u iets mee te doen, zorg ervoor dat je die belofte. Op deze manier zullen ze niet teleurgesteld worden. Zij zullen leren om je vertrouwen als je in staat om te leveren wat je belooft of hun verwachtingen te overtreffen.
  5. Luister naar wat ze zeggen en wat ze niet zeggen. Lichaamstaal, de toon van de stem en de inhoud van de woorden zelf zijn de dingen die je nodig hebt om te luisteren naar heel aandachtig. Misschien leer je volumes van vlak door het hebben van een uur van te luisteren naar deze signalen dan hen te betrekken bij activiteiten voor een week of maand.
  6. Wees zeer oprecht. Mensen hebben over het algemeen de innerlijke kompas dat hen vertelt als de persoon oprecht is voor hen of niet. Je moet zo oprecht mogelijk te zijn. Zuiver uw intenties voor het bereiken van deze, voordat u daadwerkelijk naar buiten en interactie met hen.
  7. Onthoud altijd dat geduld is de ultieme deugd. Vertrouwen kost tijd om geld te verdienen. Je moet een hoop moeite en tijd te investeren om echt te overtuigen dat je niet hun vijand.
Hoe kan ik vertrouwen op te bouwen met risicojongeren. Eerste opzicht de hiërarchie van behoeften.
Hoe kan ik vertrouwen op te bouwen met risicojongeren. Eerste opzicht de hiërarchie van behoeften.

Risicojongeren zal echt profiteren van meer inspanningen om volledig te begrijpen. De stroom kan vaak worden gezien in aantallen. Goede psychologie opleiding kan ook machtigen om hen te ontmoeten in hun behoeften en situatie, dus het helpen van u goede relaties met hen. Het is zeer de moeite waard, en wat vertrouwen dat u hebt verdiend kun je in staat zijn om door te geven aan andere mensen met dezelfde verlangens van het bereiken van de kansarme jongeren.