E2h

Hoe kan ik toon borstspieren met aquatische oefeningen

Sommige mensen vinden het leuker om vervalt in het zwembad doen dan push ups doen en het werk van de loopband in de sportschool. Als u een van die mensen die affiniteit hebben met water, dan kunt u gebruik maken van dat en toon uw borstspieren terwijl het doen van een aantal eenvoudige maar effectieve oefeningen in het zwembad. Er zijn vele aquatische oefeningen die te isoleren en de toon van de borstspieren. Dit zal zeer handig vooral als je leeft in de buurt van een clubhuis, waar is er toegang tot een zwembad of gewoon over een zwembad rond de wijk van de variërende diepte. Hier zijn een aantal zwembad oefeningen die je kunt doen om toon je borstspieren:

  • U moet dit doen oefening in het deel van het zwembad met water niveau dat borst-diep. Ten eerste, de positie van uw armen langs je lichaam. Dit is de uitgangspositie. Dan, langzaam maar stevig naar voren te trekken je armen. Doe dit totdat je armen op de schouder niveau. Ga terug naar de uitgangspositie. Herhaal deze stappen tien keer om een set te voltooien. U kunt proberen om drie sets per dag doen als een onderdeel van je training. De toegevoegde weerstand van het water zal toon je borstspieren nog meer. Ook, als u wilt meer weerstand toe te voegen, kunt u gebruik maken van weerstand handschoenen of weerstand barbells terwijl het doen van deze routine.
  • Deze routine moet worden gedaan in een zwembad met borst-diep water. Om te beginnen, longeren je voet naar voren met je knieën gebogen. Uw andere voet achter moet recht. Doe je armen in een rechte positie langs je lichaam in de borst. Dit is de uitgangspositie. Terwijl je je armen gestrekt, langzaam maar stevig trek het in de voorkant van je borst. Doe dit totdat u bij elkaar te houden uw handen. Keer terug naar de startpositie terwijl je je armen recht. Voer deze stappen uit voor tien keer om een hele set compleet. Probeer drie sets van deze routine doen om uw training te voltooien. Als je het gevoel dat de inspanning groeit minder en minder, kunt u meer weerstand met weerstand halters of handschoenen.
  • Ga naar de borst-diepe deel van het zwembad. Stel je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Plaats je armen net onder de schouder niveau. Dit moet je ellebogen wijzen naar de zijkanten. Dit is de uitgangspositie. Langzaam maar zeker, duw je handen uit de buurt van uw lichaam. Doe dit totdat je armen volledig gestrekt zijn voor u. Zorg ervoor dat je armen zijn op hetzelfde niveau de hele tijd. Trek je armen terug naar de beginpositie terwijl het op hetzelfde niveau. Opnieuw doen van de stappen en herhaal tien keer om een set te voltooien. Drie sets van deze routine moet worden toegevoegd aan uw training. Gebruik weerstand dumbbells of handschoenen om meer weerstand toe te voegen.
  • De laatste routine is vrij eenvoudig. Sta in de borst-diepe deel van het zwembad en volledig uit je armen aan de zijkanten. Dit is de uitgangspositie. Vervolgens buig je ellebogen om je armen te trekken in de richting van je borst tot je kunt aanraken je schouders alsof je knuffelen jezelf. Keer terug naar oorspronkelijke positie en doe de routine tien keer om een set te voltooien. Er drie sets van deze routine.

Deze routines zullen niet werken tenzij je ze regelmatig

Hoe kan ik toon borstspieren met aquatische oefeningen. U moet dit doen oefening in het deel van het zwembad met water niveau dat borst-diep.
Hoe kan ik toon borstspieren met aquatische oefeningen. U moet dit doen oefening in het deel van het zwembad met water niveau dat borst-diep.

Deze routines zullen niet werken tenzij je ze regelmatig. Maak frequente bezoeken aan het zwembad en werk je borstspieren. U kunt dagen van de week om dit te doen, zodat u regelmatige workout schema's.