E2h

Hoe kan ik supplementen voor gezondheid van het hart te gebruiken

Velen van ons op zoek gaan behulpzaam supplementen, omdat we het risico lopen of die lijden aan gezondheidsproblemen in verband met ons hart. Opgemerkt dient te worden dat voor het begin van elke supplementen, moet u met uw arts praten over de voordelen, nadelen, en hoe hij of zij zich voelt over het onderwerp. Het is ook belangrijk om te controleren en te zorgen dat de supplementen niet zullen reageren op elke recept medicatie die u gebruikt te maken.

Stap 1

Identificeer hart-gezonde supplementen. Er zijn veel hart-gezonde supplementen beschikbaar. Sommige hebben een breed scala aan studies die de effectiviteit laten zien, terwijl anderen zijn het onderwerp geweest van slechts een paar studies en daarom laat wat onderzoek te wensen over.

Basic hart gezond supplementen zijn onder andere:

 • Visolie
 • Vitamine E
 • Vitamine C
 • B-vitamines
 • Calcium
 • Magnesium
 • Selenium

Aan de andere kant, hier zijn enkele supplementen aanbevolen voor het verlagen van uw bloeddruk:

 • Vitamine C
 • Calcium
 • Visolie
 • Gember
 • Kalium
 • Knoflook

De volgende supplementen aanbevolen voor het verlagen van cholesterol:

 • Hawthorne bessen
 • Policosanol
 • Gugulipid
 • Groene thee
 • Visolie
 • Niacine
Hoe kan ik supplementen voor gezondheid van het hart te gebruiken. Identificeer hart-gezonde supplementen.
Hoe kan ik supplementen voor gezondheid van het hart te gebruiken. Identificeer hart-gezonde supplementen.

Visolie is de nummer een onderzocht item. Omega-3 te vinden in sommige vis heeft veel voordelen. Het wordt aanbevolen dat mensen zonder hart zorgen vis te eten twee keer per week, met name die met omega-3. Anderzijds moeten deze met hartproblemen consumeren vis vaker. Omdat de meeste van ons hebben niet diëten zwaar in vis, is het een goede optie om visolie in het bijzonder te nemen, die met omega-3.

Andere studies hebben aangetoond dat de B-vitaminen, vitamine E, en sporenelementen zoals kalium en magnesium allemaal is aangetoond dat goed voor hart en de algehele gezondheid van het hart. Deze dingen zijn te vinden in een goede mulit-vitamine.

Er is nog steeds enkele belofte in de andere geregistreerde ingrediënten. Echter, het is zeer belangrijk dat u uw arts en onderzoek grondig, als het denken met betrekking tot een aantal van de meer verdachte supplementen (zoals Polycosanol) is voortdurend in ontwikkeling, in het geval van polycosanol, bijvoorbeeld studies zijn tegenstrijdig. De minste hoeveelheid onderzoek gedaan naar foliumzuur en knoflook.

Stap 2

Praat met uw arts. Het kiezen van welke supplementen te nemen en hoeveel van hen te nemen kan een moeilijke taak zijn. Afhankelijk van uw arts, kunnen ze maken het heel eenvoudig. Andere artsen weigeren de voordelen van een dergelijke supplementen te herkennen en er de voorkeur aan dat u op een recept. Het is verstandig om de raad van uw arts te zoeken en te vinden van de risico's verbonden aan het nemen van de supplementen voor het begin van een regime. Ook moet worden opgemerkt dat sommige supplementen reageren met medicatie en zelfs met elkaar.

Stap 3

Doe je onderzoek. Als uw arts heeft geen specifieke aanwijzingen over wat u moet nemen en hoeveel, dan is het tijd voor u om uw onderzoek te doen. Ga naar de bibliotheek en bekijk am up-to-date boek over vitamines, mineralen en supplementen (afhankelijk van uw bibliotheek, moet u wellicht meer dan een boek). Zoek uit wat het boek te zeggen heeft over de supplementen die u op zoek bent om te nemen om uw specifieke haard behoeften in de gezondheidszorg te helpen.

Voor mensen op zoek naar een goede bron on line, het National Institute of Health heeft een Dieet suppliment kantoor online, waar ze bieden een breed scala van voedingssupplement informatie, waaronder een lijst met voedingssupplementen en hun informatie.

Stap 4

Zoek een winkel die supplementen verkoopt. Tegenwoordig supplementen zijn verkrijgbaar bij de meeste warenhuizen zoals Wal-Mart, Target, K-Mart, de drogist, maar ook de gezondheid van voedsel winkels. U kunt naar een van deze plaatsen op zoek naar de supplementen die u hebt besloten om te nemen. Het is niet verstandig om medisch advies te vragen van medewerkers van winkels, zelfs bij reformwinkels. U kunt vragen advies van een apotheker die in ieder geval heeft een aantal medische opleiding, maar onthoud dit is geen vervanging van uw arts te raadplegen.

Stap 5

Kies uw supplementen. Zodra u hebt gevonden het gangpad met de supplementen, is het soms overweldigend, er zijn tal van mogelijkheden, merken en soorten te zeggen dat ze de beste zijn. Het kiezen van een kan voelen als een verschrikkelijke taak. Hier zijn een aantal dingen die je moet zoeken.

 • Het belangrijkste is, controleer dan of het product is USP (US Pharmacopeia) gecertificeerd. Dit garandeert dat het product-en bedrijfsnamen zijn gecontroleerd door een derde partij. Het supplement dat is in de fles bevat wat er op het etiket vermeld, het bevat geen schadelijke stoffen, het zal breken in het systeem en laat het supplement in het lichaam, en het product is vervaardigd met goede praktijken.
 • Het etiket dient ook een lijst van de ingrediënten en bevatten percentages. Voor vitaminen en mineralen, moet dit in de vorm van een% van de dagelijkse waarde of% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Voor gemengde producten die andere supplementen neemt, moet u een% van hoeveel van elk product is opgenomen in de mix. Als er geen lijsten van ingrediënten of procenten dan het product voorkomen.
 • Negeer alle medische claims op de verpakking - alleen op zoek naar wat je kwam zoeken. Vaak is de aanvulling zal een lijst van medische claims op basis van reclame en niet op de werkelijke studies.
 • Controleer de houdbaarheid en kies de supplementen die het langst duren.
 • Ook, als deze beschikbaar is in een kauwtabletten, is het een goed idee om de kauwtabletten krijgen omdat je lichaam heeft meer kans om deze nutriënten te absorberen in kauwtabletten.

Ik raad Spring Valley als een goed bedrijf voor supplementen.

Stap 6

Zoek een winkel die supplementen verkoopt. Kies uw supplementen.
Zoek een winkel die supplementen verkoopt. Kies uw supplementen.

Neem de supplementen zoals voorgeschreven. De meeste supplementen hebben basisinstructies opgenomen. U dient de volgende, tenzij je onderzoek anders heeft getoond of uw arts heeft voorgesteld een bepaalde dosering. Overschrijd nooit de aanbevolen dosering op de fles, tenzij uw arts u dat vertelt, dit kan gevaarlijk zijn en kan een overdosis die kan leiden tot ernstige problemen veroorzaken.

Stap 7

Voeding, lichaamsbeweging, en water. Terwijl supplementen kan een hand te hebben in gezondheid van het hart, is het ook belangrijk om een gezond dieet. Diëten die goed zijn voor het hart zijn laag in vet (vooral verzadigde vetten), rijk aan vezels, en bevatten veel groenten en fruit.

Je moet ook doen een soort van aërobe oefening ten minste drie keer per week twintig minuten of langer.

Een laatste belangrijk onderdeel van een gezond hart levensstijl omvat het drinken van veel water. U moet ten minste 1/2 liter (of acht 8-ounce glazen) water per dag.


Er is een breed scala van supplementen die mogelijk kunnen helpen bij het verbeteren en onderhouden van gezondheid van het hart, en een lagere bloeddruk en cholesterol. Ze kunnen alleen of in combinatie worden (als blijkt dat deze combinaties veilig zijn) als grote additief aan een hart gezonde levensstijl die goede voeding, beweging en veel water bevat.

Vergeet niet om altijd met uw arts voordat u vitaminen, kruiden-behandelingen, of andere supplementen aan uw dieet. Ik kan niet genoeg benadrukken dat, omdat je leven kwesties en supplementen kunnen interageren met recept medicijnen of zelfs met elkaar. Get gezond, gezond te blijven, en blijf veilig!