E2h

Hoe kan ik persoonlijke assistent zorg vinden

Persoonlijke assistenten en persoonlijke verzorgers het uitvoeren van een breed scala aan diensten voor hun klanten, variërend van het verstrekken van verpleegkundige diensten aan boodschappen doen in de stad. Je hebt een aantal opties als het gaat om het vinden van persoonlijke assistent zorg, en het is de moeite waard om de tijd te nemen om de juiste pasvorm voor u te vinden. De juiste persoonlijke assistent kan een waardevolle vriend en bondgenoot, evenals een kritische lid van uw zorgteam te worden.

Stap 1

Bepaal het niveau van de zorg die u nodig hebt. Heeft u behoefte aan de diensten van een getrainde verpleegkundige? Bent u in een rolstoel? Hoe beperkt is uw mobiliteit? Heeft uw persoonlijke assistent hebt een auto om boodschappen te doen bij de supermarkt, apotheek, bibliotheek, enzovoort? Wat voor hulp denk je dat je zou profiteren van? Heeft u behoefte aan een persoonlijke assistent die leeft met je mee, of kan uw assistent komen voor een bepaalde periode van tijd elke dag of week? Misschien wilt u met uw arts praten over uw conditie en het niveau van de zorg die u nodig heeft nu, en in de toekomst.

Monteer een lijst van de belangrijkste taken en eisen, zoals de mogelijkheid om te reinigen en te onderhouden een voedingssonde, of de bereidheid om lichte huishoudelijke schoonmaakmiddelen doen. Organiseer deze lijst naar prioriteit, en bereid zijn om compromissen te sluiten, bijvoorbeeld als u hulp nodig schoonmaken van het huis en je hebt iemand nodig die kan uitvoeren injecties, moet u mogelijk een huishoudster en een persoonlijke assistent met verpleegkundige ervaring op te doen.

Stap 2

Zoek een aantal kandidaten voor de functie. Veel lokale overheden en gezondheids-afdelingen bieden verwijzingen voor persoonlijke assistenten, of helpen om persoonlijke assistenten te plaatsen. Deze bureaus kunnen ook in staat zijn om u te verbinden met de bronnen van financiering om u te helpen betalen voor een persoonlijke assistent. Terwijl u kan uiteindelijk besluiten om de diensten van een door de overheid aanbevolen verzorger te gebruiken, kan het een goed begin.

Hoe kan ik persoonlijke assistent zorg vinden. Bepaal het niveau van de zorg die u nodig hebt.
Hoe kan ik persoonlijke assistent zorg vinden. Bepaal het niveau van de zorg die u nodig hebt.

Naast het kijken naar dienstverleners aanbevolen door de lokale overheid, kunt u ook willen vragen voor verwijzingen van uw lokale ziekenhuis / hospice. U vindt hier ook lijsten van lokale persoonlijke zorgverleners door middel van professionele organisaties, of door middel van activistische organisaties die zelfstandig wonen te bevorderen voor mensen met een handicap.

U kunt ook een advertentie plaatsen in de krant, of scannen krantenadvertenties voor geschoolde persoonlijke assistenten op zoek naar werk. Als je schrijft een advertentie, zorg ervoor dat de belangrijkste aspecten van de positie op te geven, zodat onbevoegde of ongeïnteresseerd kandidaten niet verspillen hun tijd toepassen.

Stap 3

Selecteer meerdere kandidaten te interviewen. Hopelijk heeft uw schuren van de beschikbare persoonlijke assistenten in uw regio genereerde een lijst van potentiële kandidaten. Contacteer elk van uw kandidaten om een CV en referenties te vragen, en zorgvuldig te bestuderen deze materialen op een lijst van kandidaten die u wilt interviewen genereren. Neem de tijd om telefoon referenties te krijgen en met hen praten over de kandidaat.

Zoek een aantal kandidaten voor de functie. Selecteer meerdere kandidaten te interviewen.
Zoek een aantal kandidaten voor de functie. Selecteer meerdere kandidaten te interviewen.

Stel interview afspraken met uw kandidaten, en duidelijk maken dat u spreekt met een aantal potentiële persoonlijke assistenten. Gebruik uw prioriteitenlijst een reeks interview vragen die zijn ontworpen om de basis-competentie van uw potentiële kandidaten testen te creëren, en om te zien hoe goed ze aansluit bij met je. Tijdens uw gesprek, moet u van plan op het bespreken van uw specifieke handicaps en behoeften, en zorg ervoor dat de kandidaat vragen of hij of zij heeft ervaring in de zorg voor cliënten met uw aandoening.

U moet een beschrijving van de verwachte loon-en uren, samen met de taken die u verwacht dat uw persoonlijke assistent uit te voeren. Wees eerlijk over de hoeveelheid werk, je niet wilt dat een persoonlijke assistent die eindigt verrast worden!

Als je eenmaal hebt gevraagd uw interview vragen, opent u de vloer op vragen van uw kandidaat. Moedig de geïnterviewde om te vragen over iets dat lijkt onduidelijk, en aandacht te besteden aan de soorten vragen, zoals ze soms onthullend.

Hoewel de technische vaardigheid en bereidheid om taken uit te voeren zijn belangrijk, persoonlijkheid ook. U wilt een persoonlijke assistent kunt u opschieten met, niet iemand die je zal vechten met constant. Als u hebben belangen in gemeenschappelijke en compatibele persoonlijkheden, heb je meer kans om een lange-termijn relatie met uw persoonlijke verzorger vast te stellen, en deze relatie zal sterk verbeteren van uw kwaliteit van zorg.

Stap 4

Maak een jobaanbieding de door u gekozen kandidaat. Na het interview periode, zal je hopelijk hebt gevonden een persoonlijke assistent die voldoet aan uw behoeften. Contact met hem of haar naar een jobaanbieding te maken, en zodra de kandidaat aanvaardt, neem de tijd om uw andere kandidaten voor contact op te nemen en hen weten dat u iemand anders gekozen te laten.


Hopelijk geniet u van een lange en productieve relatie met uw persoonlijke verzorger. Wanneer / als je assistent niet beslissen om te vertrekken naar een andere baan, het aanbieden van een brief van referentie te geven is gebruikelijk hoffelijkheid.

se smith is een kenner van de literatuur, avonturen, en lekker eten die houdt van het delen van kennis met anderen en zetten haar op een andere manier marginaal bruikbaar vrije kunsten mate goed te benutten.