E2h

Hoe kan ik onbedwingbare trek in koolhydraten vechten op atkins

Dieet is iets wat bijna iedereen heeft te maken gehad op een bepaald punt in hun leven en het trieste feit van het is dat vele malen mensen zelfs struikelen mislukken of. Hetzelfde geldt voor iemand op het Atkins-dieet en hun grootste verleiding is koolhydraten. Een lagere koolhydraten optie kan best aan de behoefte aan een dergelijke verleiding te elimineren. Door het bijhouden van de volgende tips, je bent een stap dicht bij de bestrijding van onbedwingbare trek in koolhydraten!

Hoe kan ik onbedwingbare trek in koolhydraten vechten op atkins. Evalueer de verleiding.
Hoe kan ik onbedwingbare trek in koolhydraten vechten op atkins. Evalueer de verleiding.
  • Evalueer de verleiding. De verleiding voor koolhydraten komt van binnenuit. Onze eigen lichaam vertelt ons dat we het nodig hebben en deze het gevolg zijn van druppels in het bloed en glucose niveaus. Voordat er iets, moet u uw eten en drinken inname te beoordelen en uit te sluiten van de koolhydraten onmiddellijk. Er moet een bewuste intentie om dit te doen als het succes is een prioriteit. Het bijhouden van een programma dagboek kan een manier van evalueren en te herinneren uzelf van de prestaties en prestaties die je hebt ontvangen als gevolg van uw vastberadenheid.
  • Verhoog uw inname van water. Water is je beste vriend als je voelt de verleiding om vals te spelen op uw dieet zinken inch Drink veel water en het zal helpen de controle van uw innerlijke wilt uw dieet verpesten. Nogmaals, het water is anders dan vloeibare dus voorkomen dat in cola en andere frisdranken. Het is van belang om alcoholconsumptie verminderen ook.
  • Overweeg vet voedsel. Het denken over de voordelen van vet voedsel kan klinken als een vergezochte idee, maar de maaltijden die rijk zijn aan vet zijn vrij essentieel voor het Atkins-dieet. Het dieet is gericht op het verschuiven van uw lichaam afhankelijkheid van koolhydraten die rijk zijn aan vet. Met andere woorden, moet je niet op zijn hoede voor vet want het is precies wat je lichaam moet krijgen. U kunt ook opnemen snacks om uw dieet om uw eetlust te stillen, zonder knoeien-up van uw dieet. Het lezen meer over het Atkins-dieet kan u adviseren over mogelijke traktaties en andere lichte maaltijden.
  • Focus en geduld. Het is cruciaal om geduld te observeren gedurende deze periode van uw Atkins dieet. Het programma kan raken sommige hobbelige wegen tijdens de eerste paar fases, maar het wordt nog beter vanaf daar. Het is belangrijk om een verbintenis tot uw gezondheid en fitness altijd onderhouden door het houden van jezelf gericht en weg te blijven van alles wat je zou kunnen verleiden tot het breken van je programma. Als je je houdt aan het dieet, ziet u uw harde werk en doorzettingsvermogen worden gebracht wanneer uw resultaten een doelstellingen worden verwezenlijkt.

Suiker is een enorme no-no als je op het Atkins-dieet

Suiker is een enorme no-no als je op het Atkins-dieet, dus zorg ervoor om weg te blijven. Een verlangen naar suiker of koolhydraten geeft verder aan dat uw lichaam glucose en bloedspiegels zijn op de Fritz. Toewijding en positiviteit blijven als belangrijke elementen van deze oefening, is het echter belangrijk om een gezond en gelukkig karakter. In het verlagen van uw inname van koolhydraten, om deze te vervangen met andere basisvoedsel groepen. Voorkomen jezelf van te nemen in suiker, zetmeel en andere vette voedingsmiddelen niet beperkt u van het eten helemaal. Probeer een bezoek aan een hele voedsel kruidenier voor meer ideeën over gezond leven.