E2h

Hoe kan ik natuurlijk astma genezen opties gebruiken

Astma veroorzaakt probleem ademen door de zwelling of ontsteking van de luchtwegen die leiden naar de longen. Het heeft verschillende types zoals Adult astma en allergisch astma waarmee de astma genezen zou variëren. Wanneer een persoon met astma begint te hijgen of greep naar zijn adem, betekent dit dat hij een astma-aanval.

Astma wordt veroorzaakt door een allergeen, zoals die in zijn bijna overal aanwezig. Om u een idee van wat een allergeen is, zijn hier enkele voorbeelden:

  • Huidschilfers van dieren
  • Huisstofmijten
  • Schimmels of schimmels die binnenshuis te kweken
Hoe kan ik natuurlijk astma genezen opties gebruiken. Cafeïne.
Hoe kan ik natuurlijk astma genezen opties gebruiken. Cafeïne.

Er zijn verschillende medicijnen en medicijnen voor astma korte en lange termijn verlichting kan geven. Zij omvatten een anti-inflammatoire geneesmiddelen en steroïden dat vermindering van de zwelling mogelijk. Er zijn ook bronchodilatatoren dat de spieren die de luchtwegen vast ontspannen en de meest gebruikte geneesmiddelen zijn inhalators en astma vernevelaars. Deze twee vormen van medicijnen zowel het vervoer van de drugs in de longen van de astmapatiënten. Uit onderzoek blijkt dat het langdurig gebruik van een aantal van deze bekende astma-medicijnen kunnen afgeven bijwerkingen.

Vanwege de mogelijke effecten die astma medicatie kan brengen, sommige mensen zoeken de oplossing en genezing van meer natuurlijke astma behandelingen. Deze natuurlijke behandelingen omvatten dieet, lichaamsbeweging en ontspanning. Hier zijn een aantal natuurlijke remedies die u kan helpen met uw astma probleem:

  • Cafeïne. Het biedt een tijdelijke astma opluchting. Cafeïne kan worden gevonden in koffie, frisdrank, thee en chocolade. Cafeïne moet worden geconsumeerd in matige hoeveelheden.
  • Omega-3 vetzuren. Het komt uit de familie van onverzadigde vetten en bevat ontstekingsremmende eigenschappen. Ze worden meestal gevonden in vis, kruisbloemige groenten zoals bloemkool en broccoli, canola-en notenolie en een aantal andere groenten en fruit.
  • Yoga. Stretching en juiste ademhaling is zeer belangrijk in het voorkomen van astmasymptomen. Yoga is een mentale en fysieke discipline die ontstaat in India. Dit is het gebruik in het kalmeren van de geest en het lichaam.
  • Ontspanning. Stress kan ook leiden tot astma, dus als je een persoon bent die lijden aan astma, dan moet u zeker stress vermijden. Probeer dingen die zouden houden u weg van stressvolle gedachten en activiteiten te doen.
  • Uit te oefenen. Het houden van jezelf fit zal u helpen voorkomen dat astma-aanvallen. Het is bewezen dat de oefening kan je longen, die het mogelijk maken om te ademen met gemak te versterken.
Omega-3 vetzuren. Ontspanning.
Omega-3 vetzuren. Ontspanning.

Er zijn ook andere natuurlijke praktijken die worden verondersteld om effectief te zijn astma behandelingen, hoewel niet genoeg bewijs bestaat om hun effectiviteit bewijzen. Homeopathische middelen of behandelen van een patiënt met verdunde oplossingen die een resultaat dat vergelijkbaar is met de oorzaak brengt, is een mogelijkheid. Er is ook acupunctuur, een techniek die afkomstig is van China, dat naalden gebruikt voor therapeutische doeleinden. Chiropractische behandeling is ook een van de alternatieve astma behandelingen die kan worden beschouwd.

Astma is een vorm van stoornis die niet mag worden vanzelfsprekend door iedereen die het heeft. Wat de behandeling die je volgt, maar in gedachten houden dat het idee is om beter te worden en niet om een andere ziekte te verwerven, dus voordat er iets anders - uw arts te raadplegen, advies in te winnen en dingen die er te doen met mate.