E2h

Hoe kan ik een stralende gezondheid te verwerven door middel van body wraps

Als het gaat om ons uiterlijk en gezondheid

Als het gaat om ons uiterlijk en gezondheid, bijna iedereen wil zien en voelen een verbetering. Laten we eerlijk zijn, kan het frustrerend zijn om gewicht te verliezen op onze eigen. Nu kunt u verkrijgen stralende schoonheid en gezondheid gemakkelijk door het lichaam wraps. Met behulp van body wraps te verliezen ongewenste inch is een gezonde en snelle aanpak om te beginnen met een gewichtsverlies programma springen. Misschien heb je niet nodig om gewicht te verliezen, misschien wil je gewoon om je lichaam te spoelen en gezonder te worden, door simpelweg het aanbrengen van een lichaamspakking, kan het mogelijk zijn om je doel te bereiken binnen een uur.

Elke wrap kit wordt geleverd met volledige instructies en is makkelijk te doen door jezelf. U krijgt een beetje rommelig, maar het is de moeite waard elk stukje ervan. Bijna alle wrap kits worden toegepast op dezelfde wijze. Sommigen hebben een paar verschillende stappen, maar de algemene regels zijn gelijk. De nummer een doel voor het lichaam wrap is om te ontgiften uw systeem. Na jaren van blootstelling aan schadelijke chemische stoffen en milieu-toxines ons lichaam verstopt raken, waardoor het moeilijk om vet te verliezen van onze vetcellen. Zodra de cellen worden ontgift ons lichaam op natuurlijke wijze los ongewenst vet en inches.

Hoe kan ik een stralende gezondheid te verwerven door middel van body wraps. Als het gaat om ons uiterlijk en gezondheid.
Hoe kan ik een stralende gezondheid te verwerven door middel van body wraps. Als het gaat om ons uiterlijk en gezondheid.

Om je lichaam wrap sessie te starten, moet u alles beschikbaar is en ruim de tijd te vernietigen. Het is meestal een goed idee om een uur en de helft voor de sessie te plannen. Het is ook aangeraden om geen alcoholische dranken drinken voor drie dagen voor en drie dagen na het gebruik van de draagdoek zich de ontgiftende te garanderen. Als je kunt voorkomen dat roken, zal het aanzienlijk helpen. Het is belangrijk om uw metingen te nemen voordat de sessies, zodat u weet hoeveel centimeter verloren na de sessie. U moet veel wraps, en door het gebruik van aas verbanden kunt u uw kosten omlaag in plaats van de aankoop van dure body wrap bandages te snijden.

In een roestvrij stalen pot giet een liter gezuiverd of gedestilleerd water en breng aan de kook. Voeg vervolgens de inhoud van het lichaam wrap oplossing voor kokend water, af en toe roeren. Zodra het mengsel begint te schuimen, zet het vuur voor een paar minuten, en vervolgens terug te brengen aan de kook. Dek af en laat sudderen gedurende 15 minuten. Haal van het vuur en roer. Laat mengsel afkoelen tot comfortabel om aan te raken.

Geniet wraps in oplossing tot het volledig doorweekt

Geniet wraps in oplossing tot het volledig doorweekt. Start wikkelen van rechts onder de knie tot aan de nek. U kunt dragen een katoenen pak of onder kleding onder de wraps. Bedek lichaamspakkingen met plastic omslag om warmte vast te houden. Ga liggen op een comfortabele plek en dek je af met een handdoek of deken en rust gedurende 60 minuten. Na de 60 minuten kunt u verwijderen wraps, droogt u zich af en heroveren uw metingen om te bepalen totale centimeter verloren. Het is belangrijk om veel water te drinken in de komende week.