E2h

Hoe kan ik een psychiatrische instelling te kiezen

Als je een geliefde die behoefte heeft aan psychiatrische hulp, zeker je zou willen bieden hem de beste vorm van medische hulp die je zou kunnen veroorloven. Hier zijn enkele van de richtlijnen om te onthouden voor u om een psychiatrische instelling te kiezen:

Hoe kan ik een psychiatrische instelling te kiezen. Bepaal de behoeften van de patiënt.
Hoe kan ik een psychiatrische instelling te kiezen. Bepaal de behoeften van de patiënt.
  • Laat je leiden door de instellingen beschouwd als de beste geestelijke gezondheidszorg aanbieders. Een deel van de top-ranked psychiatrische ziekenhuizen in de Europa omvatten het volgende: Massachusetts General Hospital (Boston, MA); McLean Hospital (Belmont, MA); Menninger Clinic (Houston, TX) en Sheppard en Enoch Pratt Ziekenhuis (Baltimore, MD ).
  • Bepaal de behoeften van de patiënt. Er zijn een aantal mentale instellingen die intramurale gezondheidszorg te bieden, welke therapie voor patiënten voor een gemiddelde van 8 tot 10 dagen en op grond waarvan de patiënt te overnachten in het ziekenhuis voor de duur van de behandeling. Er zijn anderen die gedeeltelijke hospitalisatie te geven, waar de patiënten naar behandeling op bepaalde tijden. De aard van de mentale instelling die u kiest zal afhangen van de specifieke situatie van de patiënt, als ze suïcidaal, bijvoorbeeld, is het misschien beter dat ze 24-uurs zorg en begeleiding in een intramurale GGZ-instelling ondergaan.
  • Ontdek de diensten die worden aangeboden door de psychiatrische instelling. Er zijn instellingen voor geestelijke gezondheidszorg die gespecialiseerd zijn in specifieke aandoeningen en vormen van behandeling. Bijvoorbeeld, sommige instellingen speciaal aan te pakken verslaving, gedragsstoornissen, stemmingsstoornissen en een aantal specifieke psychiatrische stoornissen. De patiënt zou moeten eerst worden gediagnosticeerd, en vervolgens een geschikte faciliteit zou worden aanbevolen voor haar.
  • Denk aan de locatie. Het is een goed idee om een psychiatrische inrichting dat is de buurt van uw huis te kiezen, voor gemakkelijker en vaker bezoeken van dierbaren. Dit zou waarschijnlijk veel helpen bij de genezing van de patiënt en herstelproces.
  • Get aanbevelingen. Natuurlijk, de beste manier is om te vragen naar de aanbevelingen van uw vertrouwde gezondheidszorg gever. U kunt ook deelnemen aan steungroepen, ze kunnen een schat aan informatie te verstrekken en u wijzen op de juiste instelling die de beste zorg voor uw geliefde zou bieden.
  • Neem de tijd om de zorginstelling tour. Dit geeft u de kans om zelf te zien als de plaats bevorderlijk is voor het herstel van uw geliefde, maar laat je ook een glimp van de manier waarop de artsen en de gezondheidszorg gevers behandelen hun patiënten.
  • Informeer bij uw verzekeraar. Informeer bij het beleid dat instellingen voor geestelijke gezondheidszorg zijn gedekt door uw verzekering.

Daar heb je het

Daar heb je het! Deze tips helpen u kiezen voor de psychiatrische instelling die het beste zou de zorg voor uw geliefde. Vergeet niet, het is echt allemaal om het vinden van de beste match voor bijzonder uw geliefde situatie, en een met een sfeer die bevorderlijk zou zijn voor haar herstel. Op hetzelfde moment, bedenk dan dat uw geliefde zal uw volledige steun nodig hebben in deze hele periode, dus je moet ook kijken naar de geestelijke instellingen die open kanalen van communicatie met hun patiënten familieleden. Een goede geestelijke gezondheid instelling, versterkt door uw steun en zorg, zal zeker versnellen het herstelproces van je geliefde. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!