E2h

Hoe kan ik een otoscoop te kopen

De medische inrichting die in het inwendige controle van de oren door de gehoorgang is een otoscoop. Met het gebruik van otoscopen, artsen diagnosticeren ziekte of infectie bij aanwezigheid van vloeistoffen of pus aanwezig is in het midden van het oor. Oorontsteking is een veel voorkomend probleem kindertijd meestal gepaard met koorts en pijn. Andere infecties gedetecteerd door otoscopen zijn middelste en buitenste oorontsteking. Terwijl otoscopen zijn primair bedoeld voor de oren, worden ze ook gebruikt voor de behandeling van de neus en de bovenste keel.

Een otoscoop is niet een ingewikkeld instrument

Een otoscoop is niet een ingewikkeld instrument, maar de moderne technologie heeft nieuwe functies toegevoegd aan de klassieke otoscoop voor extra precisie en functie. Vandaag de dag-, video-otoscopie is al een essentieel instrument bij het horen van de gezondheidszorg. Een video otoscoop maakt gebruik van een video-optische technologie die grondig onderzoek van het oor in staat stelt door middel van een hoge resolutie kleuren video. De meeste otoscopen gebruikt in zorginstellingen zijn aan de muur, die worden aangedreven door elektriciteit. Anderen gebruiken draagbare batterij-aangedreven otoscopen, het type toestel dat u gemakkelijk kunt kopen voor uw huishouden. Als je gaat om uw eigen otoscoop te kopen, kan een paar suggesties helpen.

Hoe kan ik een otoscoop te kopen. Koop basis van uw behoefte.
Hoe kan ik een otoscoop te kopen. Koop basis van uw behoefte.
  1. Koop basis van uw behoefte. Als u koopt dit voor thuisgebruik, mag u geen geavanceerde otoscopen nodig, tenzij je een redelijke kennis hebben in het oor van de anatomie of otoscopie. Als u een kind of iemand thuis die terugkerende oorproblemen, moet u mogelijk een huis otoscoop gewoon te krijgen voor een regelmatig toezicht op alle symptomen van oorontsteking voorafgaand aan overleg met uw arts. Meestal thuis otoscopen hebben illustraties of instructiebladen die u kunnen helpen bepalen wat je zou moeten zoeken. Sommige otoscopen komen met een paar herbruikbare specula in verschillende maten op maat gemaakt voor de oren van kinderen en volwassenen. Als je een medische student, moet u wellicht iets nauwkeuriger zoals die artsen gebruiken of een complete diagnose set om zelfs detecteren de kleinste probleem van het oor interieur.
  2. Winkelen en vergelijk de prijzen. Startpagina otoscopen kunnen worden gekocht bij uw lokale drogisterijen of medische benodigdheden winkels tegen betaalbare prijzen. Natuurlijk, de prijzen variëren afhankelijk van het merk. U kunt kiezen uit merken zoals Heine, Pocketscope, Welch Allyn, Riester en vele anderen. De meest handige manier om te winkelen voor otoscopen is via het internet. U vindt otoscopen gemaakt door een aantal fabrikanten en doe een product-en prijsvergelijking.

Zodra u uw eigen otoscoop

Zodra u uw eigen otoscoop, lees de instructies die wordt geleverd met het pakket vóór gebruik van het apparaat. Weten of de specula zijn herbruikbaar of wegwerp. Classic otoscopen hebben wegwerp specula dus is het niet veilig is om te hergebruiken, vooral als je gaat om het te gebruiken op verschillende mensen. Zorg ervoor dat het speculum wordt afgeveegd schoon elke keer dat uw otoscoop wordt gebruikt. Als u niet zeker bent van het juiste gebruik van otoscopen, is het het beste om de patiënt of uw kind naar de dokter. Het oor is een gevoelig orgaan en kan mogelijk beschadigd raken tijdens het oor inspectie. In plaats van het spelen arts, is het verstandig om contact op met een professionele arts die de aandoening goed te diagnosticeren en adviseren bijbehorende behandeling.