E2h

Hoe kan ik een opgeblazen gevoel te verminderen met yoga

Er zijn vele beproefde methoden om een opgeblazen gevoel te voorkomen. Terwijl u misschien bewust de volgende methoden, zal er een tijd zijn waarin je missen en krijg opgeblazen, meestal omdat je gegeten iets dat je lichaam niet bereid was te ontvangen. Als dat gebeurt, de opgeblazen gevoel begint en er zijn slechts een paar dingen die je kunt doen om te stoppen of te verminderen het. Gelukkig, yoga is een van hen en veel mensen, zelfs artsen, instaan voor de doeltreffendheid ervan. De ontspanning en stretching dat yoga biedt daadwerkelijk kan verlichten het lichaam van de opgeblazen gevoel. Geïntrigeerd door dit? Als het antwoord is een volmondig ja, lees dan verder. Hier zijn een aantal yoga posities die u kunt doen om een opgeblazen gevoel te verminderen.

Nu, voordat u begint, kunt u veranderen in iets comfortabeler. Om goed en correct de posities uit te voeren, moet u dragen unrestrictive kleding zoals shorts of zweten. Jogging broek en een los shirt zijn opties ook. Als u het dragen van schoenen, neem deze dan ook uit. Zodra u vertrouwd bent en klaar, kunt u beginnen.

  • Strek je rug. Een van de meest elementaire stretching posities die je kunt doen die aanzienlijk kunnen verminderen opgeblazen gevoel is de rug te strekken. Om dit te doen, gewoon op je rug liggen op een mat. Plaats je handen achter je heupen en gebruik dat hefboom om je heupen brengen en weer terug, zodat je achterste naar boven is gericht. Op dit punt, zal je romp worden gebogen en je gezicht zal enigszins het gezicht van je kruis. Je benen moeten gestrekt boven je hoofd. Zodra u het bereiken van de positie, start uw ritmische ademhaling en houd het formulier voor ongeveer 10 telt. Op dit moment, zorg ervoor dat uw hoofd te bewegen van links naar rechts om kramp te voorkomen. Zodra de 10 tellingen worden uitgevoerd, langzaam terug naar de uitgangspositie. Ongeveer 3 herhalingen van dit traject zal je goed doen.
  • Ga op je schouders. Terwijl u nog steeds op de uitgangspositie als staat hierboven, kunt u een ander stuk dat zullen u met een vergelijkbare positie als de rug te strekken. Maar dit keer, wil je je handen om te helpen prop je heupen en je benen moet naar de hemel. In principe zal het eindresultaat van deze positie zijn wanneer je schouders ondersteunt uw hele lichaam. Net als de vorige positie, moet u regelmatig ademen ongeveer 10 telt als je houd de positie. Zorg ervoor dat u uw hoofd te bewegen van links naar rechts en naar kramp te voorkomen.
  • Vormen als een kind. Dit is een van de meest strekoefeningen en wordt vaak aangeduid als het kind vormen. Om deze positie uit te voeren, te beginnen door knielend op de mat. Beide knieën moeten op de mat. Langzaam lager uw achterkant tot aan de achterkant van je dijen raakt je kuiten. Op dit punt, moet u lager uw hoofd en strek je armen uit over het. Je handen moeten in een lijn liggen op de vloer. Adem normaal en diep en houd de positie voor ongeveer 15 tellen voor het vrijgeven van de pose. 3 herhalingen van deze stretching oefening zal wonderen doen.

Hoe kan ik een opgeblazen gevoel te verminderen met yoga. Strek je rug.
Hoe kan ik een opgeblazen gevoel te verminderen met yoga. Strek je rug.

Daar ga je, 3 eenvoudig en basic yoga oefeningen die je een opgeblazen gevoel zal zeker terug te brengen tot niets. Nu zijn er andere stukken en poses, maar het zou verstandig zijn om een yogi te raadplegen voordat u hen.