E2h

Hoe kan ik een korenaar kiezen

Om een goede

Om een goede, gezonde en bevredigende eet, kiezen we alleen de meest verse. Wij selecteren fruit en groenten die afkomstig zijn van bounty van de natuur, vooral tijdens de zomer. Een van de meest verse groenten krijgen we is maïs op de kolf. Omdat het overvloedig in deze tijden, maken we de beste behandelt van hen. Maar om ervoor te zorgen dat u goede maaltijden klaar te maken, moet u kiezen de meest verse oren van uw favoriete soort maïs. Als je niet weet hoe, de volgende is een eenvoudige gids voor u.

1. U kunt kijken voor verse korenaren in de markt. Een verscheidenheid van likdoorns is beschikbaar, zoals Ashworth, Country Gentlemen, Golden Bantam en Stowell's Evergreen. Denk aan de variëteit van maïs die u wilt kopen in de markt om te weten wat het beste is voor een bepaalde behandeling.

Hoe kan ik een korenaar kiezen. Om een goede.
Hoe kan ik een korenaar kiezen. Om een goede.
  • Ashworth is een begin van het seizoen maïs die scherpe, zoete, gouden maïskorrels in 7 inch oren produceert. Dit type van maïs is lekker als lekker en zoet.
  • Country Gentlemen is een verscheidenheid van ouderwetse pin maïs, dat is 7 centimeter oren. Het heeft witte korrels en wordt vaak gebruikt voor het inblikken en afgeroomd maïs.
  • Golden Bantam heeft gouden kernels en is gewoonlijk 6-1/2 tot 7 inches oren. Golden Bantam heeft zoete en smakelijke maïskolven.
  • Stowell's Evergreen wordt beschouwd als de standaard witte kernel ras produceert dat tot 8 inch oren. De kernels zijn zacht en zoet.

2. Als je een tuin hebt, kunt u controleren op de maïs om te zien of ze klaar zijn voor de oogst. Zorg ervoor dat voor de oogst u het koren geïnspecteerd op tekenen van insecten. U kunt vinden kleine gaatjes in de mais veroorzaakt door maïsboorders en wormen. Deze insecten meestal boorgaten in de buurt van de top van het koren, maar je moet ook controleren het grondvlak van het koren.

3. Vlezige likdoorns zijn zeer verleidelijk redenen waarom mensen meestal kiezen ze. Maar laat je niet misleiden. Voordat u kiest voor hen, moet u controleren of ze rijp zijn. Likdoorns die volwassen zijn hebben een donkerbruine zijden coming out op het einde van het oor. U kunt ook weten dat het vers is als de zijde wordt aan elkaar geplakt.

Hoe kan ik een korenaar kiezen.
Hoe kan ik een korenaar kiezen.

4. Controleer op de kleur en de textuur van het koren. Licht gekleurde likdoorns degenen zijn die vers zijn, terwijl oudere vaak verkleurd. Verse likdoorns zijn stevig met zachte kaf. Voel de maïs om te weten of het kaf is vochtig. Droog en breekbaar kaf geven aan dat het graan is opgedroogd en verloor haar goede smaak.

Het kennen van de juiste spullen in het kiezen van de meest verse groenten en fruit in de markt is een groot pluspunt aan een consument. Het kan worden beschouwd als een goede truc in het produceren van goede maaltijden. Het is essentieel dat je weet de dingen te overwegen, zodat je niet zou eindigen verspillen je eten, je geld, en uw inspanning.