E2h

Hoe kan ik een allergie - vrije tuin te creëren

Hou je van tuinen

Hou je van tuinen, maar jammer genoeg zijn om als een van de weinigen die al snel vangt allergieën van hen? Geen zorgen te maken dat je jezelf opgesloten binnen de hele tijd - er zijn verschillende manieren voor u om een tuin hebben nog steeds zonder de angst te breken uit in allergieën. Enkel ben zeker om deze noodzakelijke voorzorgsmaatregelen te volgen voor een allergie vrij, schimmels gratis tuin die je kunt claimen als je eigen.

  • Kies planten die gedijen in sterk zonlicht. Zonlicht draagt in feite neer op het houden van uw tuin vrij van bacteriën mogelijk te maken. Het droogt elk oppervlak en houdt uw plant sterk en gezond. Als uw tuin is in principe in de schaduw, om ervoor te zorgen trimmen uw bomen te kunnen laten ruimte voor planten om te baden in de gloed van het zonlicht. Op een andere nota, zonlicht en zorgt voor de perfecte tuin sfeer die perfect zal zijn voor elke outdoor omgeving.
  • Onderzoek naar het voorkomen van schimmels en allergene sporen. De aanwezigheid van deze organismen is eigenlijk de reden waarom mensen de allergieën worden veroorzaakt. Kennen en begrijpen van waar ze gedijen zal u helpen te begrijpen hoe om te kunnen voorkomen dat ze groeien en verspreiden. Verwijder onmiddellijk planten die gevoelig zijn voor de teelt van deze.
  • Verminder het aantal mannelijke bomen. Er is reden om vrouwelijke bomen voorkeur - is het omdat de mannelijke bomen zijn verantwoordelijk voor de productie van pollen die weer leidt allergieën vrouwelijke bomen, daarentegen, zijn stuifmeelvrij en zelfs helpen lucht pollen verminderen. Er zijn stappen om te kunnen "veranderen" mannelijke bomen om vrouwelijke bomen door gewoon enten ze met het hout van vrouwelijke bomen van dezelfde soort.
  • Breng de experts. Hebben een professionele check uw tuin de conditie om te kunnen achterhalen wat er gedaan moet worden. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw gezondheid in gevaar te brengen door sommige niet-identificeerbaar (voor u, hoe dan ook) planten te gedijen - de experts herkent deze "probleem" planten meteen en zich te ontdoen van hen voor u.
  • Houd uw tuin goed bemest en vaak gemaaid. Zorg ervoor dat u scherpe messen te gebruiken om het gras trimmen zodat het altijd netjes afgesneden. Opgelicht gras neiging alleen de groei van schimmels en sporen te bevorderen terwijl tegelijkertijd waardoor een verzwakte grasveld dat niet in staat om de verspreiding van onkruid vechten.
  • Breng in een groene beduimeld vriend Tuinieren kan worden en aangenaam bonding moment -. Veel mensen kunnen getuigen van de ontstressen effect van planten en wieden. Je zou aangenaam en verrast om te merken dat je allergieën worden gehouden op de baai als je in de tuin - omdat er minder stress ook gelijk aan minder allergieën! Plus, deze momenten gebruiken om meer informatie over het ambacht en de technieken van het tuinieren van een vriend te leren.

Hoe kan ik een allergie - vrije tuin te creëren. Kies planten die gedijen in sterk zonlicht.
Hoe kan ik een allergie - vrije tuin te creëren. Kies planten die gedijen in sterk zonlicht.

Over het geheel genomen houden dingen heel simpel. Als u precies het soort persoon die houdt van tuinen, maar heeft geen idee over hoe er een te behouden, of eigenlijk als u niet beschikt over het budget daarvoor, zou de beste keuze zijn om makkelijk te onderhouden planten en variëteiten kiezen die zal zijn probleemloos en onderhoudsvrij, terwijl het maken van uw huis nog prachtig verbouwd en allergie vrij.