E2h

Hoe kan acupunctuur therapie te begrijpen

Acupunctuur therapie is een zeer populair alternatief voor de westerse geneeskunde. Veel studies gedaan naar acupunctuur hebben gevonden dat het een effectieve therapie voor artrose, door chemotherapie geïnduceerde misselijkheid, astma, rugpijn, pijnlijke menstruatie, blaas instabiliteit, en migraine. Er is ook wat informatie die acupunctuur therapie kan helpen met chronische pijn en drugsverslavingen.

Hoe kan acupunctuur therapie te begrijpen. Acupunctuur therapie neemt het hele lichaam, met inbegrip van de geest en ziel te houden.
Hoe kan acupunctuur therapie te begrijpen. Acupunctuur therapie neemt het hele lichaam, met inbegrip van de geest en ziel te houden.

Als u overweegt probeert acupunctuur therapie of zijn gewoon nieuwsgierig naar, na wat informatie over hoe u acupunctuur therapie te begrijpen.

  1. Acupunctuur therapie neemt het hele lichaam, met inbegrip van de geest en ziel te houden. Dit wordt gedefinieerd als de holistische geneeskunde. Holistische geneeskunde van mening dat een hoofdpijn, bijvoorbeeld, is een symptoom van een groter probleem.
  2. Acupunctuur therapie van mening dat gezondheidsproblemen zoals rugpijn of slapeloosheid wordt veroorzaakt door de qi (chi of ki) wordt uit de pas lopen. Qi is de beweging van levensenergie in de natuur en het lichaam. Acupressuur beoefenaars geloven dat wanneer de qi is onevenwichtig, ziekte optreedt. Acupunctuur beoefenaars zeggen dat het gebruik van acupunctuur uw lichaam de energie brengt in grotere harmonie, waardoor uw lichaam over te nemen het genezingsproces.
  3. Zelfs als je je voelt gezond, kan acupunctuur therapie voor u, het is niet alleen ontworpen als een kuur, maar als een preventieve geneeskunde ook.
  4. Acupunctuur therapie lost de stroom van de Qi door het stimuleren van acupressuur punten met druk, warmte (moxa), naalden en, meest recentelijk, elektromagnetische energie. Studies hebben aangetoond dat het stimuleren van acupressuur punten eigenlijk het vrijkomen van chemische stoffen en hormonen zoals endorfines triggers.
  5. Het menselijk lichaam heeft honderden acupressuurpunten ("tsubo" in Japan), waarvan de meeste niet worden gebruikt in acupunctuur therapie. Deze punten hangen samen met meridianen. Meridianen zijn 'kanalen' die de qi loopt door. Wanneer de meridianen verstoord zijn, wordt de qi-flow stopgezet of vertraagd en ziekte optreedt. Het stimuleren van de acupressuurpunten reparaties eventuele schade in de meridianen.
  6. Acupunctuur beoefenaars vinden de acupressuurpunten door te weten over waar ze zijn anatomisch. Er zijn veel kaarten in de acupunctuur boeken aan beoefenaars, waar de punten zijn te tonen. De exacte locatie van het punt op een specifieke patiënt wordt gekenmerkt door een kleine depressie, subtiele veranderingen in de huidtemperatuur en veranderingen in de 'kleverigheid' van de huid. Als er een acupressuur punt wordt ingedrukt, wordt de patiënt zegt meestal het gebied voelt anders dan andere plekken op haar lichaam. Acupressuur punten (wanneer deze wordt ingedrukt) kan tintelend of offerte te voelen, of de patiënt kan een algemene vrijkomen van energie te ervaren.
  7. Acupunctuur beoefenaars beweren dat acupunctuur effectief is bij de behandeling van veel verschillende aandoeningen zoals artritis, astma, rugpijn, hoofdpijn, hoge bloeddruk, gynaecologische en vruchtbaarheidsproblemen, reuma, ischias, zweren, emotionele en algemene gevoelens van ongezondheid.
  8. Boeken om te lezen: Voor meer informatie over acupunctuur, het Japans Klassieke Acupunctuur: Inleiding tot Meridian Therapy door Shudo Denmei, De kunst van acupunctuur technieken door Robert Johns en het vinden van effectieve Acupunctuur Points by Denmei Shudo, Shudo Denmei en Stephen Brown. Deze boeken uitleggen hoe acupunctuur therapie werkt, geeft informatie over de acupressuurpunten, en legt uit hoe acupunctuur kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van uw leven.