E2h

Hoe fysische therapie voor osteoporose

Jongere mensen kunnen gemakkelijk verwijderen cellen van de botten en deze kunnen gemakkelijk worden vervangen, ook. Het proces is snel en continu dat ze niet eens zorgen te maken over het hebben van osteoporose. Echter, als een persoon ouder wordt, de snelheid van de botontwikkeling remt totdat het is bijna gestopt ontwikkelen. Botbreuk vaak gebeurt in deze fase. Erger nog, je zou je controle verliest over je botten. Als u al lijdt dit niveau van de ernst, moet u overwegen met behulp van fysiotherapie. Zelfs als niet, of nog niet, moet u nog steeds ondergaan fysiotherapie om osteoporose te voorkomen of de potentiële risico's te verminderen. Hier zijn de tips over hoe deel te nemen aan fysieke therapie voor osteoporose:

  • Overweeg je levensstijl. Niet alleen uw levensstijl nu, maar ook uw levensstijl in de afgelopen vijf jaar moet worden overwogen. De fysiotherapeut zal u vragen over uw ondeugden, voeding, lichamelijke activiteit, en houding. Mensen die, roken in een gebrek aan fysieke activiteiten, onderhouden van een slechte houding, en hebben ongezonde eetgewoonten zijn meer vatbaar voor het ontwikkelen van ernstige osteoporose.
  • Praat met een professionele fysiotherapeut. Osteoporose is een ernstige zaak dat serieuze oplossing nodig heeft. Nooit alleen gaan met het of je zal alleen maar toenemen de kans op mogelijke schade. Wat lijkt veilig voor u kan een groot gevaar. Alleen een fysiotherapeut kan bepalen wat de beste programma dat uw conditie past. Echter, raadpleeg dan alleen met iemand die al zijn expertise bewezen op het veld. Oplichters zijn pas na uw geld en niet uw welzijn. Vraag vrienden voor aanbevelingen of controleer de specialist certificering voor het omgaan met hem.
  • Onderzoek voor eenvoudige fysieke activiteiten of veranderingen. Dit zijn de dingen die je kunt doen, zelfs zonder raadpleging van een fysiotherapeut. Een goede houding is altijd deel van uit. Zorg voor een goede houding maakt niet uit hoe moe je bent of hoe verleid je om je ruggengraat krullen. Juiste houding is rechtop zitten of staan rechtop met je kin omhoog. Borst moet naar buiten en maag moet worden inch Dit bevordert de natuurlijke afstemming van de botten. Wennen aan deze houding en je zult niet alleen op te lossen osteoporose. Je zou zelfs kunnen vinden opluchting voor uw constante spierpijn, vermoeidheid en stress.
  • Schrijf u in voor yoga les. Naast fysiotherapeuten, kan yoga-instructeurs ook helpen verlichting te vinden van osteoporose. Eenvoudige yoga houdingen kunnen ontspannen spanning van de spieren, terwijl het verstrekken van een grote opluchting voor de botten. Waarschijnlijk wordt u aanbevolen voor de basis yogahoudingen. Maar als u twijfelt, beter eerst uw arts voordat u begint een yoga les.
  • Gebruik eenvoudige oefening apparaten. Licht dumbbells en grijpers zijn twee voorbeelden van eenvoudige apparaten die kunnen helpen verlichten van osteoporose. Stel voor dat deze apparaten opgenomen worden in uw fysiotherapie. De specialist zal zeker raden deze apparaten om u in geval ze bijzonder gunstig zal zijn voor je conditie.

Hoe fysische therapie voor osteoporose. Overweeg je levensstijl.
Hoe fysische therapie voor osteoporose. Overweeg je levensstijl.

Er zijn geneesmiddelen die worden gebruikt ter behandeling van osteoporose. Echter, het erover eens dat de patiënt nooit volledig herstellen zonder fysiotherapie. Het kan eng zijn om een fysieke activiteiten vooral als je hebt ervaren verliezen van het evenwicht als gevolg van botbreuken ondergaan. Geef jezelf wat tijd om emotioneel voorbereid. Je kunt niet blijven stilstaan bij uw situatie, want het zal nooit beter zonder dat u probeert een fysieke therapie. Beschouw dit als iets wat je kunt doen om uw normale leven terug te krijgen.