E2h

Hoe de lymfeklier afvoer van een oorontsteking

Oorontstekingen komen vaak voor als je een zwemmer

Oorontstekingen komen vaak voor als je een zwemmer, en het kan ook vrij vaak voorkomen bij kleine kinderen. Vaak, wanneer je een oorontsteking te hebben, zal de lymfeklieren aan de zijkanten van de hals net onder het oor worden geblokkeerd en gezwollen. De lymfe kan verharden, en dit kan pijnlijk zijn. Een middel te behandelen is door het aftappen van de lymfe. De procedure is zacht en veilig, en wordt gezegd dat op basis van massage technieken die vloeistof circulatie en afvoer van overtollig vocht te helpen in de klier.

Hoe de lymfeklier afvoer van een oorontsteking. Voordat het zoeken naar een oplossing of thuis reliëf.
Hoe de lymfeklier afvoer van een oorontsteking. Voordat het zoeken naar een oplossing of thuis reliëf.
 • Voordat het zoeken naar een oplossing of thuis reliëf, controleer met uw arts over hoe u uw oorontsteking te pakken. Uw arts zal waarschijnlijk antibiotica voorschrijven, in geval een bacteriële infectie. Dit moet duidelijk uw oorontsteking binnen een week tijd. Zodra de infectie verdwenen is, kunt u uw arts toestemming om oefeningen of massages te doen voor lymfedrainage.
 • De eerste oefening gaat scrunching je gezicht langzaam in een gespannen houding, en vast te houden gedurende ongeveer vijf seconden. Na vijf seconden los. Rust gedurende vijf seconden, en herhaal de procedure nog vier keer.
 • Draai je hoofd van links naar rechts, dan weer links langzaam en voorzichtig. Doe dit ongeveer vijf keer.
 • Kijk zo ver als je kunt, en dan naar beneden zo ver je kunt gaan. Doe de oefening langzaam ongeveer vijf keer.
 • Train je gezichtsspieren. Probeer glimlachen en fronsen in alternatieve. U kunt ook simuleren een grote gapende beweging. Doe dit vijf keer, met vijf seconden rust tussen.
 • Steek je tong uit. Draai met de klok mee, zodat u een volledige cirkel vormen. Herhaal het tegen de klok in. Voer deze procedure vijf keer, met vijf seconden 'rust tussen.
 • Til je schouders op en neer vijf keer. Heeft vijf sets van vijf op en neer bewegingen, met vijf seconden rust tussen de sets.
 • Laat je handen aan de onderkant van je ribbenkast. Dan, in-en uitademen diep gedurende 30 seconden.
 • Plaats je handen onder je nek. Daarna trekken de huid aan de rechterkant naar boven en dan loslaten. Doe hetzelfde voor de linkerkant. Zorg ervoor dat u altijd zo voorzichtig op. Herhaal deze procedure vijf keer aan elke kant, afwisselend links en rechts. Dan, beweeg uw hand een paar centimeter hoger, en doe dezelfde procedure.
 • Kantel je hoofd omhoog, en masseer je kin met behulp van uiterlijke bewegingen in de richting van je oren.
 • Doe hetzelfde op je gezicht. Zorg ervoor dat u uiterlijke bewegingen doen in de richting van je oren. U kunt dit doen voor zo lang als je wilt, maar je moet stoppen als je voelt dat rode of pijnlijke.
 • Masseer je nek naar beneden in lange slagen. Doe dit vijf keer. Uw drainage oefening en massage moet compleet zijn.

Pas op dat u geen druk aan beide zijden van uw nek tegelijkertijd toe te passen, want dit kan uw halsslagader te comprimeren. Ook moet u niet proberen deze massage als je oorontsteking is nog niet verwerkt.