E2h

Hoe dat te doen de kat koe yoga pose

Yoga wordt al lang gebruikt in het Oosten tot een betere gezondheid te bevorderen. Naast het houden van het lichaam gezond, kan yoga genezen ziekten, ook. Een van de meest populaire helende yoga houdingen is de kat koe yoga pose of Marjaryasana Bitilasana. Dit is eigenlijk de fusie van de kat houding en koe pose gedaan om een goede doorstroming in de rug met de juiste ademhaling en lichamelijke bewegingen te creëren. Deze yoga houding kan verminderen hevige pijn in de rug en wordt gebruikt voor het corrigeren van de uitlijning van de wervelkolom. Met zijn vele voordelen, kat koe yoga is heel gemakkelijk en ook doen.

Hier is hoe het te doen de kat koe yoga pose:

  • Imiteren tafel als de uitgangspositie. Kniel als een tabel-knieën onder je heupen en handen onder je schouders. De handpalmen kunnen worden verspreid, het aanraken van de vloer of u kunt twee vuisten maken op de vloer. De perfecte houding van de hand hangt af van wat is het meest comfortabel voor je. Spine moet worden versoepeld, betekenis, niet te stijf en niet te laks. Het moet recht en niet gebogen in ieder geval. Spine verbinding met het hoofd moet recht ook. Dus moet je hoofd parallel gericht naar de vloer.
  • Laat de koe yoga pose. Adem in. Laat je heupen omhoog gaan, de buik naar beneden gaan, schouders naar achteren te gaan, en de kin omhoog. Stretch je spieren zo ver als je kunt om de beste voordeel van deze pose te krijgen. Stel je voor je ruggengraat vormen van de gelukkige smiley. Concentreer je op je ademhaling als je dit doet.
  • Laat de kat pose. Adem uit. Trek je tenen in en breng het bekken, breng de buik in, en breng je kin inch Dat betekent dat uw wervelkolom zal naar boven worden gebogen, het nabootsen van de rug van een kat. Als alternatief, imiteren de droevige smiley vormen op je rug als je dit doet. Nogmaals, concentreren op je ademhaling en stretch je spieren zo ver als je kunt.
  • Herhaal de koe pose en vervolgens kat poseren. Adem in en doe stap 2. Adem uit en doe dan stap 3. Maak ongeveer vijf sets van de kat koe yoga pose. Vergeet niet om de hele tijd te concentreren op je ademhaling.
  • Gebruik een alternatieve yoga pose te komen van de fase. De meeste mensen gewoon blijven op hun neutrale wervelkolom positie, de stap 1, voor ongeveer een minuut als een finale voor deze yoga pose. Anderen, daarentegen, gaat het kind vormen.
  • Om dit te doen van het kind vormen, langzaam achterover leunen in de richting van je knieën. De bovenbenen moeten over de benen. Leg de voeten, terwijl de knieën zijn verspreid. Doe je hoofd naar beneden op de grond en de armen worden verlengd boven je hoofd. U kunt ook vouw je armen boven je hoofd of je kunt je hoofd te rusten op twee vuisten. Adem in en adem uit diep en dan langzaam terug te gaan naar zittend op je dijen en benen.

In het geval dat je het gevoel ongemakken met een van de stappen, voel je vrij om te innoveren zodat u zich gerust voelen. Bijvoorbeeld, als je niet kunt stretch je spieren dat veel, dan gewoon rekken tot zo veel als je kan dragen.

Hoe dat te doen de kat koe yoga pose. Imiteren tafel als de uitgangspositie.
Hoe dat te doen de kat koe yoga pose. Imiteren tafel als de uitgangspositie.

Elke stap in de kat koe yoga houding moet worden uitgevoerd langzaam en in coördinatie met je ademhaling. Dat is het geheim van een effectieve yoga houding.