E2h

Hoe blijf spanning gedurende een lange dag

Voel je je moe

Voel je je moe, slaperig en gestrest? Maar je hebt nog een lange dag voor je en je moet nog steeds een corporate rapport of een verkooppresentatie te wijten eerste ding in de ochtend af te maken. De volgende tips hieronder kunnen u helpen in leven te blijven, te verwerven scherp te stellen en worden bekrachtigd tijdens een lange dag.

  1. U kunt drinken frisdrank, koffie, thee, chocolade, energy drinks of een andere vloeistof met cafeïne om tijdelijk je meer aandacht en minder slaperig.
  2. Je moet ervoor zorgen dat u eet genoeg voedsel om te voorkomen dat u slaapt. Als je honger hebt, je lichaam wordt moe. Maar als je te veel eet, uw bloed loopt uit je hoofd gaat om uw maag die ervoor zorgt dat u zich slaperiger.
  3. Als u een badkamer in uw kantoor, excuseer voor een tijdje om uw direct leidinggevende en een koude, koude douche. Een koude douche krijgt je lichaam geschokt en ook al is het vreemd, het is echt heel effectief. Dit is omdat als je het gevoel warm en gezellig, u zult waarschijnlijk in slaap vallen.
  4. U kunt ook luisteren naar een snelle en vrolijke geluiden of muziek als Hip Hop, Rock, Progressive Rock, Grunge of Electronica dat je hart en ziel stimuleert. Luister naar muziek die je het gevoel alsof je in een band spelen een grote concert of u zich in een discotheek dansen de hele nacht in de dansvloer. Dit zal zeker de pomp van uw adrenaline om u te helpen energie de hele dag.
  5. Je moet ook regelmatige lichaamsbeweging te doen om uw bloed stroomt regelmatig door je lichaam. U kunt beginnen met het verplaatsen van uw hoofd te doen up-center-down en links-midden-rechts op uw schouders, taille, knieën, je benen tot aan je voeten. Dan kunt u een 20 tellen jumping jack. Dit kan regelen meer zuurstof door je hele lichaam om je te helpen niet in slaap te vallen.
  6. U kunt ook een juiste ademhaling om u meer zuurstof. Dit kan omgaan met uw angst en helpen u wakker te blijven. Vergeet niet dat een goede ademhaling vereist het inademen door je neus en uitademen door je mond.
  7. U vindt een vriend om te blijven en te bewaken u als u zich slaperig. Je moet ervoor zorgen dat u houden elkaar zo gemotiveerd dat jullie beiden blijven concentreren op wat je wilt bereiken.
  8. Je moet er zeker van zijn dat je 8 uur slaap te krijgen elke avond. Je moet ervoor zorgen dat u slapen op een regelmatige basis om te voorkomen dat u in slaap valt tijdens een lange dag werk.
  9. Tot slot kun je een power nap. Soms is dat beste manier om te slapen te voorkomen is om gewoon naar de beweging en gaan slapen. Maar wees er zeker van dat je gewoon een dutje gedurende 20-30 minuten doet het alarm is ingesteld voor u om terug te komen voelen opgeladen. Je moet jezelf dwingen om wakker te worden wat er ook gebeurt. Dat is de reden waarom, je echt nodig hebt om een goede vriend te hebben om te blijven en behoeden.
Hoe blijf spanning gedurende een lange dag. Je moet ervoor zorgen dat u eet genoeg voedsel om te voorkomen dat u slaapt.
Hoe blijf spanning gedurende een lange dag. Je moet ervoor zorgen dat u eet genoeg voedsel om te voorkomen dat u slaapt.

Dit zijn tips die u kunt volgen om te voorkomen dat zich moe, slaperig of gestrest als u klaar bent met iets heel belangrijks in je werk of thuis. Al deze kan zeker zorgen dat u bekrachtigd blijven gedurende een lange dag.