E2h

Het kiezen van een glucosamine supplement: gewrichtspijn remedies

Kijk of deze artritis behandeling voor u geschikt is

Glucosamine bouwt de "kussen" in de gewrichten en het is gebleken beschadigde gewrichten herstellen, te herstellen en pijn in artritische gewrichten verminderen. Hoewel het vaak duur, in vergelijking met het risico van pijnstillers gericht op pijn in de botten, plus de kosten en het verlies van plezier in het leven als gevolg van verminderd functioneren, zijn veel mensen tevreden met een paar dollar per dag uitgeven voor glucosamine supplementen.
Veel met artritis of bot-gerelateerde pijn rapport stijging van de functie en minder pijn bij het gebruik van een glucosamine supplement . Voor sommigen, het herstelt de werkelijke beschadigde kraakbeen, terwijl het voor anderen vermindert de behoefte aan pijnstillers. Sommige landen melden dat het functie herstelt. Hier is hoe om te vertellen als dit pijn in de gewrichten behandeling voor u geschikt is, en hoe je glucosamine supplementen te kiezen.

 1. Bepaal nodig hebben. Glucosamine produceert stoffen die fungeren als een kussen wanneer de gewrichten te bewegen te stoppen met het bot wrijven tegen bot. Het supplement heeft aangetoond dat het nuttig zijn voor pijn in de gewrichten als gevolg van artritis, letsel aan het gewricht of een vermindering van de gewrichten 'demping vloeistof. Als je pijn niet te wijten is geheel of gedeeltelijk niet door een van deze redenen, zal glucosamine niet helpen. Glucosamine werkt alleen als de bron van uw pijn is joint-gerelateerde - hetzij als gevolg van osteoporose, artrose, reumatoïde artritis of een recent acuut bot letsel dat het gewricht of de omringende vloeistof beïnvloedt. Het zal niet helpen pees of spier blessures en het zal niet het bot, maar het doet te herbouwen kraakbeen. Glucosamine heeft ook niet aangetoond waarde voor mensen met gewrichts-of botpijn als gevolg van kanker. Het zal niet verwijderen uitlopers van de botten, maar kan de verdere ontwikkeling van nieuwe markten in de beschadigde gewricht te voorkomen. Als u niet zeker bent van de bron van uw pijn, kunnen glucosamine het proberen waard, maar over het algemeen de kwalen glucosamine helpt zijn voorwaarden die beeld op x-ray of MRI of op enige wijze objectief kon worden vastgesteld door uw arts. Als u overweegt orthopedische chirurgie of zijn in pijn, sterk overwegen een glucosamine supplement programma om te zien of u kunt uw functionaliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren, maar ook de pijn verminderen niveaus. Als u over de juiste kwalen, kan een glucosamine supplement toegevoegd worden aan uw lijst van gewrichtspijn rememdies.
 2. Bepaal bijbehorende supplementen. Glucosamine werkt in combinatie met collageen supplementen voor artritis behandeling en andere pijn in de gewrichten problemen, maar het doet niet rechtstreeks van invloed collageen productie of het onderhoud. Als uw doel is voor pijnbestrijding anders dan artritis pijn, zoals met been letsel dat is een ontsteking zich uitstrekt tot in het gewricht of een directe gezamenlijke schade, op zoek naar een combinatie supplement bestemd is voor dit gebruik, zoals glucosamine, chondroïtine en collageen tabletten. Als u kijkt om artritis pijn te pakken, met name reumatoïde het collageen doseringen specifiekere zoals doseringen van 5 tot 10 gram per dag. Terwijl glucosamine is een verwonding niet bij aan een bot, als het letsel komt een gezamenlijke invloed (zoals hoe een rugletsel kan overbelasting op een kniegewricht of heupgewricht), dan kan vaak glucosamine Teneinde het verlies van de vloeistof in het overbelaste gewricht en het verminderen van de slijtage van het kraakbeen rond het bot letsel.

  In sommige gevallen, kan glucosamine herbouwen geblesseerd gewricht weefsel en het herstel van de vloeistof in het gewricht. Soms is de schade te ernstig is, maar glucosamine kan ook verminderen ontstekingen en werken als een antioxidant. Het is nuttig om anti-oxidanten te selecteren om deze anti-inflammatoire effect aan te moedigen, alsmede bevordering van de vorming van collageen te helpen bouwen aan de pezen en spieren, die de gewonde of gewrichtsontsteking te ondersteunen in combinatie met de glucosamine.

  Het kiezen van een glucosamine supplement: gewrichtspijn remedies. Bepaal bijbehorende supplementen.
  Het kiezen van een glucosamine supplement: gewrichtspijn remedies. Bepaal bijbehorende supplementen.
  • Vitamine C maakt collageen.
  • Lysine helpt bij de vorming van collageen.
  • Alfaliponzuur zal "recycle" vitamine C voedingsstoffen al in het lichaam, waardoor grotere doeltreffendheid van de vitamine C werken te vormen en in stand collageen en steun de pezen, die op hun beurt het bot die wordt herbouwd door de glucosamine. Alfa liponzuur is ook een geweldige all-purpose antioxidant om de zwelling gepaard met bot pijn of letsel te verminderen, het zal verwijderen van giftige stoffen en het verbeteren van de functionaliteit van de vloeistof in het gewricht dat de oorzaak is van de pijn. Deze vloeistof rond de demping die door glucosamine. Het verwijderen van zwelling van het gewricht kan helpen verminderen uw vertrouwen op over-the-counter of op recept ontstekingsremmers en helpen u het herstel van functie, maar niet stoppen of te verminderen uw huidige voorgeschreven medicijnen zonder overleg met uw arts.
 3. Bepalen dosering. Glucosamine wordt gebruikt voor slechts een doel, dus het komt in de eerste plaats in doseringen die specifiek zijn voor artritis opluchting en pijn in de gewrichten en reparatie. Het wordt geleverd in zowel een vloeistof en capsule vorm. Als u het nemen van glucosamine voor artritische wijzigingen, pijn in de gewrichten of reparatie van een kraakbeenletsel, wil je de beschikbare glucosamine combinaties die collageen en chondroïtine te combineren overwegen. Om te werken met de reparatie van orthopedische letsels, kan uw orthopedisch arts of fysiotherapeut specifieke doseringen in het achterhoofd. Sommige studies hebben gebruikt hogere doseringen, zoals 1500 mg per dag voor een korte initiële behandeling. Anders worden doseringen bepaald door uw gewicht (die meer dan 200 kilo en / of atleten willen hogere doseringen te nemen) en het al dan niet u reumatoïde artritis.

  Yale Orthopedisch chirurgen zijn aan te bevelen glucosamine en collageen supplementen om te proberen om invasieve chirurgie te vermijden waar mogelijk. Merken zoals "Schiff Joint Gratis Plus met glucosamine, chondroïtine, MSM en collageen Powder Dry Mix" bevatten voldoende doseringen voor dit doel. Als u een last van de maag, overweeg dan het breken van je dosering in twee afzonderlijke doseringen, een met ontbijt en een met een diner. Elke andere hogere dosering kan het beste bepaald door uw arts, als het kan te ver gaan en een onnodige uitgave.

 4. Selecteer een prijsklasse. De glucosamine en collageen combinaties zijn duurder, maar over het algemeen worden beschouwd als de moeite waard de prijs omdat zij vaak zeer effectief in het verminderen van pijn en de nodige medicatie terwijl het verhogen van de functie. U kunt uiteindelijk de uitgaven zo veel als een paar dollar per dag. Je zal in het algemeen weten of ze uw artritis pijn te helpen binnen 6 weken tot drie maanden. Sommigen beweren resultaten binnen twee weken. Als u niet zien van de resultaten binnen drie maanden, glucosamine waarschijnlijk zal je niet helpen. Velen die ervaren bijwerkingen hebben ze in de eerste week.

  Tal van merken zijn beschikbaar. Uw arts of apotheker kan waarschijnlijk adviseren een merk dat ze denken dat het bijzonder nuttig, en vrienden met gewrichtsaandoeningen vaak gevonden effectief merken via trial-and-error. Selecteer een bekend merk dat u redelijkerwijs kunt veroorloven om voor het dagelijks gebruik te kopen zonder beknibbelen op kosten overdreven hoeven te worden of het gebruik te staken gedurende lange perioden van tijd als gevolg van financiën. Dosering betreft zal waarschijnlijk bepalend voor de prijsklasse voor u.

  Kijk of deze artritis behandeling voor u geschikt is. Selecteer een prijsklasse.
  Kijk of deze artritis behandeling voor u geschikt is. Selecteer een prijsklasse.

  Als je merkt dat glucosamine te duur, overwegen gebruik te maken van GNC "Korting dinsdag" of Puritan Pride tweejaarlijkse korting verkoop. Sinds de eerste paar maanden zijn meer van een evaluatieperiode, probeer dan het beste merk dat u kunt vinden om te zien of het product voor jou werkt. Daarna kunt u experimenteren met een goedkoper merk als je eenmaal weet hoeveel geld u de zorg toe te wijzen aan dit supplement, gebaseerd op hoe nuttig het is voor jou. Hoewel het waarschijnlijk niet gedekt door de verzekering, het is een veiliger alternatief voor langdurige pijn medicatie gebruik.

 5. Beoordeel allergie, medicatie en leefstijl conflicten.
  • Schaaldieren allergie bijzonder een risico met glucosamine supplement aangezien het is afgeleid van schelpdieren eiwit.
  • Sommige supplementen capsules bevatten suiker, tarwe, gist, gluten, soja en zout, dus als je allergisch bent voor een van deze verschijnselen dient herziening van de vitamine fles etiketten.
  • Glucosamine is soms een conflict met een aantal bloeddruk medicijnen en diuretica, moet u wellicht een hogere glucosamine dosering.
  • Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u uw arts te raadplegen over glucosamine gebruik.
  • Glucosamine kan invloed hebben op insuline niveaus, zodat mensen met diabetes moeten zorgvuldig worden bekeken door een arts als zij glucosamine.
  • Patiënten die bloedverdunners moeten gebruiken chondroïtinesulfaat alleen als het goed is met hun arts.