E2h

Hoe zich te ontdoen van buikvet

4 stappen naar buik vet snel te verminderen

Naarmate we ouder worden, hebben we de neiging om onszelf te vinden steeds meer en meer lichaamsvet zonder het te beseffen. Dit is grotendeels te wijten aan afnemende testosteron en groeihormoon niveaus naarmate we ouder worden. Ondanks de algemeen aanvaarde idee dat dit een natuurlijk proces van het ouder worden, kunnen we weer controle over ons leven, verhogen onze energie niveaus, het verbeteren van libido, bouwen spiermassa, verliezen hardnekkige vet, en verhoging van de kwaliteit van ons leven.

Na overtollig lichaamsvet verhoogt het risico van het ontwikkelen van een of meer van de ziekten van het ouder worden (obesitas, hart-en vaatziekten, Alzheimer, enz.). Het kan ook leiden tot een verlies van libido, onvermogen om een erectie, vermoeidheid en energieverlies, prikkelbaarheid, depressieve stemming, pijn en pijn in de gewrichten, alsmede andere negatieve effecten die samenhangen met het ouder worden die alleen worden nog verergerd door een teveel buik te houden vet.

Het goede nieuws is dat we kunnen terugdraaien van de veroudering klok en verliezen buik vet sneller dan ooit tevoren met 4 eenvoudige stappen.

Hoe zich te ontdoen van buikvet. Een dieet bestaande uit 40% vet, 30-35% koolhydraten, en 25-30% eiwit.
Hoe zich te ontdoen van buikvet. Een dieet bestaande uit 40% vet, 30-35% koolhydraten, en 25-30% eiwit.
  1. Een dieet bestaande uit 40% vet, 30-35% koolhydraten, en 25-30% eiwit. Onderzoekers hebben aangetoond dat personen die zich op een matig vette dieet hogere testosteronspiegel dan proefpersonen het eten van een vetarm dieet vertonen. Deze bevinding bevestigt enkel eerdere studies waaruit blijkt dat vet in de voeding positief is gekoppeld aan de productie van testosteron. De meerderheid van uw koolhydraten moet afkomstig zijn van groenten. De voedingsstoffen in broccoli, spinazie en anderen noodzakelijk gezonde testosteron. Onderzoek toont ook aan dat een dieet met weinig eiwit kan leiden tot verhoogde Sex Hormone Binding Gobulin (SHBG) niveaus en een verminderde testosteron bioactiviteit. De daling beschikbaar testosteron leidt tot een daling in seksuele functie, spier, rode celmassa bijdraagt tot het verlies van botdichtheid, en leidt tot een lagere kwaliteit van leven.
  2. Start een hoge intensiteit weerstand sterkte en interval trainingsprogramma Klinische studies tonen aan dat zwaardere weerstand opleiding (bijvoorbeeld: 8 reps / set). Is effectiever dan een traditionele high rep - laag gewicht - te krijgen "afgezwakt"-benadering. Wetenschap toont aan dat mensen die sets te doen van 6-8 herhalingen in plaats van 12 producten meer testosteron en verliest meer vet. Door het gebruik van interval training, zul je meer buikvet te verliezen in minder dan de helft van de tijd dan als je de langzame cardio / areobic aanpak.
  3. Wees actief. Alles wat telt, maar zorg ervoor dat je een ten minste 30 minuten van activiteit per dag. Neem uw hond voor een wandeling, schiet hoepels met de buurtkinderen, gaan winkelen, een actieve levensstijl is de sleutel tot het verliezen van hardnekkige buik vet.
  4. Heeft u sociale steun? vinden ten minste een persoon in vertrouwen op het pad in de richting van uw gezondheid en fitness doelen. Zonder sociale steun is het gemakkelijk om het gevoel dat je inspanningen gaan on-beloond, verliest u uw motivatie, ontmoedigd voelen, of krijgen depressief. Maar, zal het opbouwen van een sterke sociale steun systeem aan te moedigen u en behoede u gemotiveerd te blijven opofferen van de tijd en de energie die nodig is om buikvet te verminderen, en leven een meer actieve levensstijl die uw kwaliteit zal verhogen van uw leven.
Joshua Taylor

Als u geïnteresseerd bent in het verjongen je leven, en het verliezen van buikvet sneller dan ooit tevoren kunt u gratis een speciaal verslag te grijpen "Het is niet Je bent Fout Je bent dik, Drie stappen naar een hogere kwaliteit van leven ' door een bezoek http: / / verjonging-fitness.com /