E2h

Hoe wordt glucosamine supplementen kiezen

Glucosamine is een natuurlijke chemische stof gevonden in de gewrichten van ons lichaam. Het is in principe nodig is om schade te herstellen in onze kraakbeen en gewrichten. Artritis mensen meestal glucosamine supplementen, niet alleen voor het herstel van gewrichten, maar ook voor verlichting van de pijn. Dieet glucosamine supplementen zijn afgeleid van schelpdieren, zoals krab, kreeft of garnalen. Als u allergisch bent voor schaaldieren, wilt u misschien overwegen om een plantaardige glucosamine. Het nemen van het alleen is genoeg, maar sommige studies suggereren pijn en ontsteking management is het meest effectief wanneer glucosamine wordt gecombineerd met chondroïtine. Omdat glucosamine wordt gebruikt om te genezen en vormen kraakbeen, andere kraakbeen en joint-gerelateerde ziekten kunnen ook beheerd worden door het nemen van glucosamine supplementen. Als je lijdt aan een joint-gerelateerde ziekten en zou willen glucosamine supplementen te nemen, hier is hoe goed kiezen welke soort het beste is voor jou.

  • Vraag uw arts. Elk logisch persoon vraagt voor overleg voordat u een supplementen die zijn ziekte kunnen beïnvloeden. Hetzelfde geldt hier voor glucosamine supplementen. Aangezien uw arts is de belangrijkste persoon die alles wat er met uw ziekte weet, is het beter om hem te raadplegen voordat u een supplement. Het kan leiden tot negatieve effecten op de medicatie of behandeling die u op dat moment gebruikt. Beter voorkomen dan genezen. Houd in gedachten dat glucosamine is alleen goed voor mensen die last hebben van joint-gerelateerde ziekten. Als de ziekte elders, zal het niet werken.
  • Overweeg uw medische voorgeschiedenis. Als u nog andere aandoeningen zoals diabetes of als u zwanger bent, kan uw arts u adviseren tegen het nemen van glucosamine op alle. Glucosamine kan invloed hebben op insuline niveaus en het effect op de zwangerschap is niet bekend. Wees voorzichtig.
  • Controleer uw allergie geschiedenis. Sommige merken glucosamine supplementen hebben ingrediënten die kunnen leiden tot overgevoeligheidsreacties toegevoegd. Vergeet niet om altijd het etiket en met uw arts te raadplegen over het merk van glucosamine die u wilt nemen.
  • Kies het juiste merk. Alleen veilige geneesmiddelen en supplementen worden goedgekeurd door de Europese Farmacopee (USP). Kijk voor de USP zegel op de fles voor aankoop.
  • D ecide een passende vorm van supplement. Glucosamine supplementen zijn te vinden in tablet, capsule, of in siroop vorm. Kies het juiste formulier voor u of neem contact op met uw arts.
  • Overwegen om gecombineerde supplementen. Meeste glucosamine supplementen zijn gecombineerd met chondroïtine of MSM (methylsulfonylmethaan). Deze additieven worden gezegd dat het anti-inflammatoire effect van glucosamine verhogen. De meeste mensen met een matige tot ernstige artrose te nemen combinatie supplementen voor verlichting van de pijn. Ook deze gecombineerde drugs zijn gewoonlijk goedkoper dan de reinen aangezien de dosering kleiner.
  • Bereken uw gewicht. De dosering van glucosamine supplementen meestal afhankelijk van uw gewicht. Maar de meeste artsen schrijven 1500 mg per dag. Dit kan veranderen in de loop van uw behandeling, afhankelijk van uw reactie op de medicatie. Als u niet zeker bent, raadpleeg dan uw arts.
  • Monitor uw voorwaarde voor drie maanden. Niet alle mensen goed reageren op glucosamine behandeling. Als u ziet geen verbetering de loop van drie maanden, dan stoppen met het. Je zult alleen verspillen geld.

Hoe wordt glucosamine supplementen kiezen. Overweeg uw medische voorgeschiedenis.
Hoe wordt glucosamine supplementen kiezen. Overweeg uw medische voorgeschiedenis.

Hoewel glucosamine supplementen wordt gezegd dat ze natuurlijk, er is altijd een mogelijkheid dat het niet zal werken of kan leiden tot schade. Alle lichamen zijn uniek bedraad, dus altijd onthouden om eerst overleg met uw arts.