E2h

Hoe uit te oefenen na de bevalling

Na de bevalling

Na de bevalling, vrouwen hebben al dat extra vet en losse buik flab die vroeger waar hun baby was. Oefenen na de bevalling helpt zwangere vrouwen terug te krijgen het cijfer die ze vroeger hadden voordat ze zwanger waren. Het helpt ook vrouwen terug te brengen energie-niveaus na hun lichaam lijdt de fysieke stress van de bevalling.

Hier zijn enkele tips die u kunt volgen op het uitoefenen na de bevalling.

  • Zorg ervoor dat je er klaar voor bent. Vraag uw arts wanneer je kunt beginnen met sporten. Meestal kunt u beginnen met sporten na een normale bevalling. Als je een keizersnede sekte, moet u mogelijk wachten niet meer dan zes weken de tijd om oefeningen te doen om de steken op je buik wat tijd om te genezen. Voor de beste tijd om te oefenen, altijd contact op met uw arts. Uw arts zal weten wanneer de beste tijd om te oefenen is voor jou.
  • Doe lichte oefeningen. Houd in gedachten dat je lichaam gewoon een groot deel van de stam onderging tijdens de bevalling en je lichaam misschien niet in staat zijn om intense fysieke activiteit, zoals het tillen van zware gewichten, hardlopen of off-road fietsen te behandelen. Zorg ervoor dat je je houdt aan oefeningen die niet leiden tot te veel fysieke stress. Je lichaam heeft nog tijd om te genezen na de bevalling, vooral als je die via keizersnede sekte.
  • Oefening met een vriend. Trainen met een vriend helpt je op het goede spoor te blijven met uw oefening routine. Het zorgt er ook voor dat je iemand bij je hebt als er iets misgaat, bijvoorbeeld als u zich flauw kunt voelen of als u druk op uw lichaam te veel met de oefening je doet. Nodig een vriend uit te oefenen met jou en stimuleren elkaar om op schema te blijven met uw oefening routine.
  • Praktijk Kegel oefeningen. Kegel oefeningen zijn oefeningen die je doet om toon uw bekkenbodemspieren. Draai de vaginale spieren alsof je vasthouden in de urine en houdt voor zo lang als je kunt. Ontspan je spieren gedurende vijf seconden vast en herhaal de oefening. U kunt beginnen met het doen van Kegel oefeningen zodra u de levering af als deze niet leiden tot pijn in het bekkengebied.
  • Doe sit-ups. Doe sit-ups, zodra je voelt dat je in staat bent. Zorg ervoor dat een oefening mat of een zachte tapijt ondersteunt uw rug. Wanneer u trek tot een herhaling te doen, zorg ervoor dat je niet je rug stam te veel. Let op uw houding terwijl het doen van sit-ups. Toning je spieren om het te krijgen klaar voor een meer intensieve training in de toekomst belangrijker is in een vroeg stadium dan het verliezen van buikvet
  • Til gewichten. U kunt beginnen met het opheffen van gewichten na de zwangerschap, zolang het niet leiden tot te veel druk op je armen. Zorg ervoor dat de gewichten tilt u niet ertoe leiden dat u uw buik-en bekkengebied stam. Vergeet niet om te stoppen en rusten als je voelt dat je lichaam begint te krijgen te moe.
  • Maak een wandeling. Wandelingen zijn de beste oefening voor vrouwen die net zijn gegaan door de zwangerschap. Het is ook het minst belasten activiteit die je kunt doen met uw baby in een wandelwagen. Als uw baby ten minste vijf maanden oud is, kun je hem of haar mee voor een wandeling, terwijl hij of zij zit comfortabel in een wandelwagen.

Hoe uit te oefenen na de bevalling. Zorg ervoor dat je er klaar voor bent.
Hoe uit te oefenen na de bevalling. Zorg ervoor dat je er klaar voor bent.

Oefenen na de bevalling is de beste manier om je lichaam terug te krijgen in vorm en weer op krachten na zware vruchtbare. Volg de bovenstaande suggesties om u te helpen uit te oefenen na de bevalling en ga terug in vorm in een mum van tijd.