E2h

Hoe te watertrappelen aqua fitness workouts

Het doen van oefeningen in het zwembad is een eenvoudiger manier om fit en gezond te houden zonder al te veel stress wordt gelegd op de gewrichten en spieren in bepaalde delen van het lichaam. Aqua fitness workouts zijn geweldig voor het verbranden van vet en toning van de spieren met behulp van de natuurlijke weerstand door het water. Het is nuttig voor die mensen die vinden het te belastend zijn voor een of andere oefening bewegingen uit te voeren op het land. Het water is het drijfvermogen helpt mensen om meer soepel bewegen en moeilijke oefeningen uit te voeren met gemak. Aqua fitness workouts zijn allesomvattend. Deze trainingen zijn onder andere cardiovasculaire oefeningen, training om je spieren flexibiliteit, uithoudingsvermogen en kracht te behouden. Een van de snelste manieren om vet te verbranden is door te leren watertrappelen tijdens een aqua-fitness workout. Het is een aërobe oefening met als doel het versterken van de spieren van je boven-en onderlichaam.

  1. Oefen betreden water in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Strek je armen langs je lichaam met je onderarmen licht gebogen vanaf de ellebogen. Handhaven van een rechte bovenlichaam positie als u onze benen te bewegen in een schaar schop beweging bewegen van je benen naar achteren en naar voren, alsof u het maken van grote stappen. Houd de beweging vocht terwijl u uw armen samen naar uw voor-en het snijden van het water naar je armen naar je lichaam.
  2. Je handen moeten in de voorkant van ons lichaam te voldoen met de open handpalmen tegen elkaar, dan draai je handen zodat de achterkant van je handen tegenover elkaar. Spreid je handen en armen tot je armen zijn afgestemd op uw schouders. Draai je handen, zodat uw handpalmen nu voorkant en breng ze dicht bij elkaar. Herhaal deze beweging in vloeiende herhalingen getimed met je been bewegingen.
  3. Streef ernaar om je lichaam recht en je buik en buik gebogen, terwijl u de betreden oefening.
  4. Verblijf in het ondiepe gedeelte van het zwembad tot je meer zelfvertrouwen. Houd je knieën gebogen, terwijl u zich in het ondiepe gedeelte, zodat uw voeten de vloer niet raken van het zwembad. Ga naar een middelste deel van het zwembad als u doorgaat met het vertrouwen te winnen, zodat u kunt uw benen strekken meer, terwijl nog steeds de veiligheid van je benen te strekken tot het zwembad verdieping te bereiken als je moe bent.
  5. Ga naar het diepere gedeelte van het zwembad als je zijn ervan overtuigd dat u het betreden oefening uit te voeren, terwijl het houden van uw hoofd boven water. Doe de treading oefening voor twintig minuten. Herhaal ongeveer twee of drie keer meer of totdat u zich moe.
  6. Verhoog de mate van weerstand door het gebruik van alleen je benen om je hoofd boven water te houden. Buig je armen bij de ellebogen en houd uw onderarmen boven water, je onderarmen op schouderhoogte. Oefen tot je rechtop in het water te blijven gedurende enkele minuten.
Hoe te watertrappelen aqua fitness workouts. Oefen betreden water in het ondiepe gedeelte van het zwembad.
Hoe te watertrappelen aqua fitness workouts. Oefen betreden water in het ondiepe gedeelte van het zwembad.

Regelmatige lichaamsbeweging zorgt ervoor dat u een gezonder en fitter lichaam. Aqua fitness workouts zijn trainen makkelijker en leuker en kun je langer uit te oefenen zonder het gevoel onnodige stress. Watertrappen is slechts een van de wijzen van water aerobic oefeningen die ervoor zorgen dat alle delen van je lichaam worden gelijke hoeveelheden van de training krijgt.