E2h

Hoe te profiteren van l - arginine

L-arginine is een stof die al lang bekend dat bodybuilders en gewichtheffers. Het is een aminozuur dat een aantal verschillende gezondheidsvoordelen kan hebben, met onderzoekers ontdekken nieuwe voordelen elke dag. Als aminozuur, L-arginine is een van de fundamentele bouwstenen van het menselijk lichaam. Echter, het lichaam synthetiseert eigen L-arginine uit dieet van een persoon. Als u ervoor kiest om meer zuivelproducten, vis, noten, voedingsmiddelen met een hoog eiwit-en zelfs chocolade eet, zal je lichaam de L-arginine synthetiseren van deze voedingsmiddelen. Echter, de synthese van het aminozuur relatief inefficiënte en vaak noch het proces te langzaam of geeft te weinig L-arginine van het geconsumeerde voedsel.

L-arginine een aantal voordelen als in verband met bloed of een hartaandoening in een aantal patiënten. Het wordt geopperd, maar dat gezinnen met een voorgeschiedenis van hart-en vaatziekten of bloed problemen ook een geschiedenis van lagere niveaus van L-arginine dan normaal. L-arginine bevordert een goede gezondheid van het hart, en voorkomt bloedstolsels door hulp in het verdunnen van het bloed zelf, en beheert de hartspier van airconditioning en functioneren. Ook is gesuggereerd dat L-arginine kan worden gebruikt om mensen die lijden aan erectieproblemen en zelfs steriliteit helpen. Het aminozuur helpt het hart door verbeteren van de bloedstroom - Dit gebeurt door het vergemakkelijken van de afgifte van stikstofmonoxide in het lichaam. Hierdoor de bloedvaten van het lichaam, wat resulteert in verbeterde doorbloeding rondom. Het aminozuur verbetert ook de bekleding van de bloedvaten, waardoor ze beter bestand tegen beschadiging. L-arginine wordt ook gebruikt om patiënten die hebben geleden congestief hartfalen, die regelmatige doses als onderdeel van hun behandeling en herstel periode te behandelen.

L-arginine wordt ook nu beschouwd als een behandeling voor een aantal andere hart-gerelateerde problemen. Dit aminozuur kan worden gebruikt om mensen te behandelen en te helpen sneller herstellen met een coronaire bypass, alsmede uit angioplastiek en zelfs voor degenen die ondergaan harttransplantaties. L-arginine is ook gedacht aan degenen die chemotherapie kregen van medeplichtigheid aan het immuunsysteem te helpen. L-arginine helpt stimuleren van de patiënt immuunsysteem direct tegenover de chemotherapie, hetgeen bijdraagt tot de patiënt kans om te overleven.

Onderzoek heeft aangetoond dat L-arginine zelf is het meest nuttig voor degenen die reeds hebben geleden bloedstolsels, als het nemen van dit zal helpen het herstel van de beschadigde schepen in aanvulling op het voorkomen van toekomstige bloedstolsels gebeurt. Dit is omdat het helpt in bloedplaatjes management. L-arginine is ook bekend om te helpen met het immuunsysteem van het lichaam en zenuwstelsel. Het voordeel onmiddellijk door bodybuilders eerder is dat L-arginine is essentieel voor de ontwikkeling van het groeihormoon, dat op zijn beurt essentieel voor snelle spiergroei en definitie.

Hoe te profiteren van l - arginine.
Hoe te profiteren van l - arginine.

Sommige bijwerkingen die je moet oppassen voor als u denkt aan het aanvullen van uw dieet met doses van L-arginine zijn als volgt: Lage bloeddruk, zwelling in de benen, frequente hoofdpijn, pijn op de borst of problemen met de ademhaling, diarree, misselijkheid en een algemeen gevoel van opgeblazen. Raadpleeg uw arts op de juiste dosering voor u.