E2h

Hoe te antioxidant en vitamine supplementen kiezen

 1. Bepaal uw behoeften. Terwijl anti-oxidanten en vitamines zijn goed voor iedereen, zal uw levensstijl en een aantal andere factoren van invloed op uw specifieke behoeften. Je hebt misschien gelezen over een vitamine die een bepaalde voorwaarde helpt of de prestaties verbeterd, je moet weten of deze vitamine heeft geen bijwerkingen of contra-indicaties voor een medische aandoening die u heeft of medicijnen die u gebruikt. Bijvoorbeeld vitamine C is een goede anti-inflammatoire en een antioxidant, maar vaak zet jicht opflakkeringen. Als u last heeft van jicht, kunt u kijken naar de C Ester variant van vitamine C. Vergeet niet dat elke vitamine kan conflicteren met medicijnen of gezondheidsproblemen en moet altijd worden vermeld met alle andere medicijnen die u neemt. Voor veel mensen is een goede multivitamine plus enkele selecteer extra voedingsstoffen vaak voldoen aan elementaire voedingssupplement nodig heeft.
 2. Vast te stellen criterium, zodat u niet het nemen van vitaminen die je echt niet nodig hebt of die zelfs schadelijk kan zijn voor u. Denk aan uw algemene gezondheid, uw leeftijd en uw geslacht. Specifieke vragen om te vragen jezelf kunnen zijn: Zijn er specifieke aandoeningen of omstandigheden die u zoekt te verbeteren, zoals gezondheid van het oog of het cholesterolgehalte? Bent u op zoek naar gewicht of spieren te krijgen of wil je de snelheid van uw stofwisseling? Bent u op zoek naar prenatale vitamines om je lichaam van voor de zwangerschap of op te bouwen tijdens een zwangerschap? Vaststelling van uw exacte doelen zal u helpen om te beslissen over een redelijke aanvulling programma.
 3. Bepaal het type van supplement gewenst. Heeft u problemen met slikken pillen? Zo ja, veel vitamines zijn in vloeibare vorm in te mengen met vruchtensap of water. Kijk ook eens naar gecoate vitaminen die makkelijker te slikken en te kiezen voor een multivitamine om het aantal vitaminen die u moet rekening terug te dringen. Het vinden van de beste type van pil voor u om te slikken (of het is een gel, capsule of zelfs poeder te mengen tot een drank) zal u helpen consistent blijven in uw vitamine regime. Realistisch beslissen welke vorm van vitamine je consequent kunt nemen op een dagelijkse basis, zoals een poeder vitamine gemengd in een ochtend sap of smoothie of een vitamine pil neem je met een maaltijd.
 4. Beslissen hoe u een anti-oxidant te vinden is net als het vinden van een andere vitamine, maar de aard van de anti-oxidant die u zult willen en de dosering zal waarschijnlijk variëren afhankelijk van:
  • De aandoening waarvoor u de behandeling van
  • Uw individuele voorkeuren
  • Uw vermogen om de antioxidant zelf tolereren
  Hoe te antioxidant en vitamine supplementen kiezen. Vast te stellen criterium, zodat u niet het nemen van vitaminen die je echt niet nodig hebt.
  Hoe te antioxidant en vitamine supplementen kiezen. Vast te stellen criterium, zodat u niet het nemen van vitaminen die je echt niet nodig hebt.

  Antioxidanten zijn nuttig voor de huid, de longen, het hart, de spijsvertering, de lever en gezondheid van het oog. Het is mogelijk om te veel vitamine C en E, maar alfaliponzuur en de C Ester vorm van vitamine C kunnen in het algemeen genomen in hogere doses nog vele medische aandoeningen. Bij het bepalen van wat voor soort antioxidant u nodig hebt, te evalueren uw algehele beoogde doel, omdat anti-oxidanten worden gebruikt voor spier gezondheid, stress, in combinatie met de behandeling van kanker, gezondheid van het oog, huid, lever en gezondheid van het hart. De hoeveelheid antioxidant voor u geschikt is hangt af van je doel en hoeveel toxiciteit je nodig hebt om te verwijderen van uw systeem.

  Alpha Liponzuur wordt beschouwd als het wonder antioxidant, zelfs met de mogelijkheid om de lever die heeft gezien te veel alcohol te verbeteren. Het geneesmiddel behoefte aan antioxidanten, zoals kanker of medische detox situaties verschillend en vaak in hogere doses dan de antioxidanten gebruikt spierfunctie verbeteren huid te verbeteren en regelen gewicht mogelijk. Veilige anti-oxidanten te nemen in grotere doseringen zijn vitamine C, druivenpitolie, Alpha Liponzuur en groene thee. Deze kunnen worden in grotere hoeveelheden zonder angst voor overdosering kan bijvoorbeeld gebeuren met de antioxidant vitamine E.

  Het is belangrijk om uw dieet te beoordelen om te zien of je genoeg groenten en fruit of als u nodig hebt om meer anti-oxidanten toe te voegen. Voor de meeste gezonde mensen, kan de vitamine C in een multivitamine plus een Alpha Liponzuur genoeg zijn, maar als je probeert te ontgiften, zoals wanneer u een dieet of die herstellen van ziek zijn of van te veel alcoholgebruik, moet u mogelijk Voeg meer antioxidanten. Een persoon die is gericht op dikke darm en gezondheid van de darmen zal willen richten op de anti-oxidant groene thee, omdat het helpt te bouwen gezonde cellen. Een kanker patiënt zal willen richten op groene thee en Alpha Liponzuur, omdat deze beide helpen purge ongezonde cellen en bouwen nieuwe sterkere cellen.

 5. Bepaal prijsklasse. Bekend dermatologen Artsen Perricone, Murad en Brandt hebben aangeprezen het gebruik van specifieke vitamines voor esthetische huidverzorging en alle verkopen dure vitamine pakken met deze specifieke vitamines en supplementen. Hoewel deze zijn allemaal kwaliteit gerenommeerde vitaminen, kan dezelfde vitaminen worden gevonden op de gezondheid van voedsel winkels zoals Vitamin Shoppe en GNC voor een fractie van de kosten als je weet wat te zoeken. Dit is vooral van antioxidanten.
  Bepaal het type van supplement gewenst. Beslissen hoe u een anti-oxidant te vinden is net als het vinden van een andere vitamine.
  Bepaal het type van supplement gewenst. Beslissen hoe u een anti-oxidant te vinden is net als het vinden van een andere vitamine.

  Terwijl regelmatige Vitamine C is gemakkelijk verkrijgbaar bij elke markt tegen een redelijke prijs, is er een limiet aan hoeveel kan worden genomen zonder bijwerkingen als gevolg van de zuurgraad, dus dit beperkt het gebruik van vitamine C in zijn traditionele vorm. Vitamine C maar komt in verschillende varianten: Sommige zijn gemakkelijker te verdragen dan andere, en een voordeliger worden als antioxidant kan worden verdragen in grotere hoeveelheden. Er is een flinke prijsklasse onder de vitamine C-varianten, dus je moet zorgvuldig winkel. Bijvoorbeeld, de antioxidant vitamine C, aanbevolen door Dr Nicholas Perricone is een vorm van vitamine C, genaamd C Ester. C Ester is in vet oplosbaar ascorbylpalmitaat, wat betekent dat het wordt sneller geabsorbeerd en wordt beter verdragen door het systeem in grotere hoeveelheden, zelfs als u een gevoelige maag of de gezondheid aandoeningen zoals jicht. C Ester is meestal gewoon verkrijgbaar bij Vitamine winkels of via celebrity dokter merken van vitamine regime packs. Het is duurder en moeilijker te vinden dan gewone vitamine C, maar je kunt het in grotere hoeveelheden zonder bijwerkingen dus het is een gunstiger vorm van vitamine C dan de standaard vitamine C je kunt krijgen op de markt.

  Aangezien Vitamine C is zoals grote anti-oxidant en is de sleutel tot de wederopbouw van het collageen dat maakt je huid jeugdig te blijven, zouden veel mensen graag zo veel te nemen als ze kunnen verdragen. Maar omdat het zo effectief is en weinig mensen weten wat het is, een deel van de huid van de celebrity dokter zorglijnen verkopen de C Ester soort vitamine C als een zeer dure exclusieve supplement. Bijvoorbeeld, Dr Perricone verkoopt de C Ester vorm van vitamine C bij Sephora en andere high-end beauty retailers voor 25€ per zestig capsules van 250 mg. U kunt C Ester veel goedkoper. De technische naam voor de C Ester vorm van vitamine C is ascorbylpalmitaat (vetoplosbare vitamine C Ester). Vitamine Shoppe verkoopt C Ester ascorbylpalmitaat (vetoplosbare vitamine C Ester) voor 5€ 0,38 per vijfenveertig 500 mg capsules. Dus zorg ervoor dat wanneer je winkel voor de C Ester vorm van vitamine C die je niet in de war raken en kopen Ester C, dat is gewoon normale vitamine C. Vitamine C is een nietje in een anti-oxidant vitamine programma, dus overweeg inslaan op vitamine verkoop , zoals Pride puriteinse's twee keer per jaar de verkoop en GNC korting dinsdag.

 6. Zoek een merk dat u wilt en vertrouwen. Naast het gemak van de beschikbaarheid, is het belangrijk te vinden een merk dat u overwegen gerenommeerde. U kunt te weten komen over de reputatie van een vitamine bedrijf via de Better Business Bureau en verkopers hebben meestal aanbevelingen van goede merken. U kunt een gevoel van een bedrijf ook krijgen door het lezen van de vitamine fles om te zien wat voor soort vulmiddel ingrediënten zijn in hun vitaminen. Enkele bekende gerenommeerde merken die zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de apotheek en supermarkt, hebben een beperkte additieve ingrediënten, en zijn redelijk geprijsd zijn gemaakt Vitaminen Nature's, Vitamin Shoppe en GNC. Online en catalogus merken die goed ingeburgerd zijn Swanson Vitaminen en puriteinse's Pride. Nature's Made, bovendien heeft een paar varianten van zeer complete multivitaminen gericht op specifieke behoeften, zoals zwangerschap, de gezondheid van vrouwen, de gezondheid van mannen, gezondheid van het oog, een algemene antioxidant multivitamine, en een multivitamine speciaal voor veroudering.
 7. Zorg ervoor dat er geen medicatie, medische aandoening of allergie conflicten met uw supplement. Gewoon omdat het natuurlijk is betekent niet dat een vitamine niet kunnen veranderen, verbeteren of strijdig is met een medicatie die u al gebruikt. Een ander aspect dat aandacht verdient is als je ergens allergisch voor bent. Controleer het label voor het gebruik van soja, schelpdieren, gist of gluten, die allemaal vaak in vele vitamine merken 'lijst van ingrediënten. Ook gebruikelijk in zelfs de gezondheid voedsel op te slaan vitamine merken zijn het gebruik van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, conserveringsmiddelen en chemische oplosmiddelen. Indien u het Supplement Facts ingrediënten en calorieën tellen van vitaminen, zult u merken een verrassend groot aantal van vitamine merken bevatten een behoorlijke hoeveelheid suiker en sommige bevatten zout.

  Sommige medicijnen verhogen de natuurlijke niveaus binnen uw systeem, zodat je kan hebben om bewust geen een multivitamine met bepaalde voedingsstoffen. Bijvoorbeeld, kunnen sommige hoge bloeddruk medicijnen en sommige diuretica leiden tot een stijging van de kaliumspiegels of uitputting. Sommige vitaminen kan leiden tot bloed dunner. Als u gaat worden, met een of chirurgische ingreep, te bespreken met uw chirurg of deze supplementen moet van te voren worden vermeden. Als u op het even welke medicijnen zoals beta-blokkers, of hart of bloeddruk verwante geneesmiddelen, en u overweegt het starten van een supplement programma, kunt u het beste overleggen met een arts en hebben een aantal bloed werk om vast te stellen of bepaalde vitamines en supplementen moeten worden vermeden.

 8. Uitbreiding of verandering van het regime als uw behoeften veranderen. Terwijl u misschien niet klaar zijn voor een geriatrische supplement in de dertig, heeft je lichaam stoppen of vertragen de productie van veel belangrijke voedingsstoffen in je twintigers en dertigers, en deze feiten moeten worden beschouwd in samenhang met uw dieetwensen. Zwangerschap of veranderingen in het voedingspatroon te veranderen uw vitamine inname nodig heeft als kan uitoefenen programma's of een medische aandoening.