E2h

Hoe om oefeningen te doen voor een gezonde rug

Heb je ooit last gehad van rugpijn in je leven

Heb je ooit last gehad van rugpijn in je leven? Als u de hele dag werken tijdens de vergadering op je stoel, een van de eerste dingen die je nodig hebt is een goede back. Met een betere rug, kunt u productiever op het werk simpelweg omdat je meer comfortabel met je lichaam.

Eenvoudige stappen om gezonde rug

Een gezonde rug kan gemakkelijk zijn uit te werken en te onderhouden

Een gezonde rug kan gemakkelijk zijn uit te werken en te onderhouden. Je hoeft niet eens meer te doen vervelende oefeningen, zeker nu er de gezonde tas, een gezonde stoel, een gezonde stoel, en weer terug zakken om u te voorzien van een betere rug. Echter, het hebben van een gezonde tas of een rug zakken niet geven u voordelen op lange termijn. Zelfs het wisselen van een gezonde stoel of gezonde stoel zal alleen u te voorzien van de korte termijn comfort. Dit is de reden waarom, in plaats van tijd doorbrengen in een winkel, je moet je tijd door te brengen in een instituut die u zullen helpen een gezonde rug. En als je niet kunt inschrijven in een oefening instituut, kunt u gewoon doen wat oefeningen voor een betere weer thuis.

Hier zijn enkele van de bekende en effectieve oefeningen voor een gezonde rug hebben:

Hoe om oefeningen te doen voor een gezonde rug. Zorg ervoor dat uw onderrug plat op de vloer terwijl u verhogen uw schouders en hoofd op van de vloer.
Hoe om oefeningen te doen voor een gezonde rug. Zorg ervoor dat uw onderrug plat op de vloer terwijl u verhogen uw schouders en hoofd op van de vloer.

Cat-Camel Oefening

 1. Uw knieën en handen moet loodrecht op de vloer.
 2. Diep maar langzaam inademt, terwijl uw rug is recht en ontspannen.
 3. Laat de ingeademde lucht, terwijl overkoepelende je rug naar boven, zoals in een kat positie. Laat je adem niet vast te houden terwijl in deze positie.
 4. Diep maar langzaam inademen terwijl je recht je rug.
 5. Adem uit en dan strek je rug terwijl het imiteren van de boog van een lachend gezicht.
 6. Langzaam en diep inademen terwijl je komt steeds weer naar uw startpositie.
 7. Herhaal deze stappen ten minste 3 keer en je krijgt de kat-kameel oefening voor een gezonde rug.

Vogelhond Oefening

 1. Uitgangspositie moet met je knieën en handen in een positie loodrecht op de vloer, net als in de kat-kameel oefening.
 2. Adem in terwijl je knijpen de buikspieren.
 3. Adem langzaam terwijl het verhogen van uw linkerarm net voor je totdat je arm wordt parallel met de vloer. Houd uw arm op zijn plaats en tellen voor vier seconden voordat uitademen.
 4. Ademen in en zet de arm naar de uitgangspositie.
 5. Herhaal dezelfde procedures voor uw rechterarm.
 6. Herhaal de hele stappen ongeveer 10 keer, vijf keer voor elk van uw armen.
Heb je ooit last gehad van rugpijn in je leven. Een gezonde rug kan gemakkelijk zijn uit te werken en te onderhouden.
Heb je ooit last gehad van rugpijn in je leven. Een gezonde rug kan gemakkelijk zijn uit te werken en te onderhouden.

Curl-up oefening

 1. Ga op je rug op de grond terwijl uw handen onder uw lumbale gebied om zo een neutrale positie voor uw ruggengraat te behouden.
 2. Buig je linkerknie en til hem van de vloer, terwijl de andere voet is nog steeds parallel aan de vloer.
 3. Doe hetzelfde voor je rechter knie en herhaal deze stappen voor ongeveer vier keer.
 4. Zorg ervoor dat uw onderrug plat op de vloer terwijl u verhogen uw schouders en hoofd op van de vloer. Nu als je voelt wat pijn in de nek, beter proberen om weg te kruipen zonder je nek te buigen. Zo niet, dan kun je gewoon verhogen uw ellebogen van de vloer of knijp je buik spieren net voordat u verhogen uw romp.
 5. U kunt deze stappen herhalen voor ongeveer vijf keer of zoveel als je kunt.

Vergeet niet om jezelf te dwingen, omdat overdrijven deze oefeningen kan je rug probleem verergeren. Indien mogelijk, moet u vragen om de hulp van een professional aan een oefening voor een gezonde rug te doen.