E2h

Hoe om gezond te eten

Gezond eten is de eerste stap naar gezond

Gezond eten is de eerste stap naar gezond zijn. Als u klaar bent om uw gezondheid en uw voedingsgewoonten weer op de rails, blijven lezen. Volg deze stappen en je zal een gids voor gezond eten voor het leven hebben.

  1. Start het lezen van etiketten. Soms is de weg naar gezonde voeding begint met de eye-opening kijken naar de ingrediënten van je favoriete verpakte levensmiddelen.
  2. Kies voedingsmiddelen die in de natuur voorkomen. Naar aanleiding van ingewikkelde diëten die loze beloften bieden kan frustrerend wegen zijn naar nergens. In plaats van te proberen om te beginnen met het tellen van ingrediënten of ontcijferen voeding etiketten, beginnen simpel. Kies natuurlijke voedingsmiddelen die u herkent, zoals vlees, fruit, groenten en volle granen. Als u de oorspronkelijke vorm van iets niet te vertellen door te kijken naar het dan het is al verwerkt en niet langer behoudt zijn natuurlijke eigenschappen.
  3. Eet regelmatige maaltijden. Of je nu gaat voor drie maaltijden per dag of vijf kleine maaltijden is aan jou en wat past bij uw levensstijl. Zorg er wel voor dat u uw dag beginnen met een ontbijt en eten ten minste om de vier uur gedurende de dag.
  4. Tenzij je vegetarisch al beginnen om uw dierlijke eiwitten te beperken tot een maaltijd per dag. Dit betekent niet dat je moet opgeven eiwit. In plaats daarvan moet u minder dierlijk vet u verbruikt door het beperken van de dierlijke eiwitten en ze te vervangen met noten, peulvruchten en soja of tofu producten. Rundvlees en andere dierlijke eiwitten zijn maar langzaam worden afgebroken in het lichaam en bevatten vaak vetten die ongezond kan zijn voor uw hart en bloedvaten.
  5. Streef naar variatie in je groenten en fruit. Verscheidenheid is te vinden in de kleuren en texturen van uw voedsel. In plaats van het eten van dezelfde groene salade elke dag tijdens de lunch, probeer schudden dingen door het hebben van wortelen of gele paprika's op een dag, tomaten, en zelfs overschakelen naar spinazie of komkommer op je boterham. Dezelfde werken voor fruit. In plaats van alleen het eten van een appel en banaan elke dag, toe te voegen watermeloen, aardbeien, papaja, mango of kiwi het fruit inname. Het ras zal ervoor zorgen dat u alle vitaminen en mineralen die u nodig hebt van uw voedsel krijgt.
  6. Blijf gehydrateerd. Wanneer u van een dieet van junk en verwerkte suikers, zal je lichaam reageren. Gas en opgeblazen gevoel komen vaak voor wanneer u overschakelt naar voedingsmiddelen met meer natuurlijke vezels zoals fruit en groenten. Door het drinken van minstens acht glazen water per dag zul je in staat om deze overgangstijd meer comfortabel.
  7. Gun uzelf af en toe een traktatie. Vergeet niet dat suiker niet zo in de natuur voorkomen als je hunkeren naar een zoete traktatie overwegen om een dessert dat fruit en een klein beetje van de natuurlijke suiker bevat. Vermijd verwerkte suikers en snoep, maar wees niet bang om een traktatie soms.

Het maken van de verandering om gezond te eten kan overweldigend zijn

Hoe om gezond te eten. Start het lezen van etiketten.
Hoe om gezond te eten. Start het lezen van etiketten.

Het maken van de verandering om gezond te eten kan overweldigend zijn. In plaats van het volgen van een aantal streng dieet, probeer dan de natuurlijke manier. Eet voedingsmiddelen die niet zijn verwerkt. Als het wordt geleverd in een doos of bevat ingrediënten die je kunt niet beginnen te spreken, overslaan. Het nemen van de stappen om gezond te eten geeft levenslange resultaten.