E2h

Hoe maak je oefenen een dagelijkse routine

Miljoenen mensen verheerlijken de voordelen die de uitoefening brengt hun fysieke welzijn. Oefening maakt je gezonder, jonger, sterker en levend. Het maakt je meer richten, houdt je fit en trim en zo genieten van het leven meer.

Oefening helpt het lichaam bij het bestrijden virussen en voorkomt het optreden van een aantal ziekten. Met alle voordelen die oefening brengt het lichaam steeds meer mensen aangemoedigd om een vorm van bewegen.

Hoe maak je oefenen een dagelijkse routine. Vind de juiste tijd voor u om uw oefening te doen.
Hoe maak je oefenen een dagelijkse routine. Vind de juiste tijd voor u om uw oefening te doen.

Er zijn momenten echter dat het wat meer moeite om de opleiding die je hebt gedaan enige tijd vereisen. Met de juiste aanpak, kunt u denken aan beweging als een investering op je lichaam in een win-win situatie. Uw gezondheid is erg belangrijk voor uw algemeen welzijn, en het houden van gezonde door middel van oefening zal u helpen profiteren van langdurige beloningen veel verder dan wat je hebt geïnvesteerd.

Hier zijn een aantal manieren voor u om op koers te houden en maak de uitoefening van een deel van uw dagelijkse gewoonte.

  1. Neem contact op met uw arts en fitness instructeur als u nodig hebt om uw oefening regime op basis van uw fysieke conditie, de gebieden die aandacht en uw werk en de dagelijkse routine nodig te veranderen.
  2. Maak het uw doel om uw oefening routine een deel van uw dagelijkse activiteiten te maken. Braaklegging een vrije dag waarop u niet moeten doen alle oefeningen, net als een werkdag.
  3. Stel kleine haalbare doelen in plaats van grote. Op die manier kunt u zien direct resultaat om gemotiveerd te blijven om te blijven uitoefenen.
  4. Vind de juiste tijd voor u om uw oefening te doen. U kunt uw cardiovasculaire oefeningen in de ochtend voor het ontbijt. Het zal stimuleren uw energie-niveau en verbranden reserve vet sneller. U zult genieten van uw ontbijt meer en bereid zijn om een hele dag op ons afkomende. Als u uw volledige routine niet in een keer, dan af te breken, zodat u kunt verschillende sets doen gedurende de dag en hou je eraan.
  5. Doe wat rek-en strekoefeningen, zelfs als je zit in de voorkant van uw bureau of terwijl u TV kijkt. Het houdt de bloedsomloop stroomt en je ledematen profiteren na de vergadering nog zo lang.
  6. Vervangen door andere vormen van fysieke activiteiten voor regelmatige lichaamsbeweging. Engage in fysieke activiteiten die je graag doet, zoals wandelen, joggen, tuinieren, zwemmen of misschien dansen. Zelfs het lopen van uw hond is een vorm van lichaamsbeweging.
  7. Oefening met een vriend. Het kan u voorzien van voldoende motivatie om elkaar te ontmoeten en te oefenen samen en geniet van het gezelschap op hetzelfde moment. U kunt zelfs deelnemen aan een aantal vriendschappelijke wedstrijd terwijl er door uw oefening routine. Om te zetten in een plezierige sociale activiteit doet je vergeten dat het een training routine.
  8. Houd een record van uw oefening plan, je successen en mislukkingen, zodat u kunt controleren uw succes, blijf je gemotiveerd als je ziet de resultaten, en oefenen meer inspanning van de dingen die niet goed te doen de eerste keer.
  9. Varieer uw oefening routine zodat het niet wordt eentonig. Het zal ook daag je lichaam aan te passen aan nieuwe routines en uitdagingen.
  10. Behandel uw oefening routine als een andere fysieke activiteit die je graag doet. Zet het niet in een taak die je moet doen.
Vervangen door andere vormen van fysieke activiteiten voor regelmatige lichaamsbeweging. Oefening met een vriend.
Vervangen door andere vormen van fysieke activiteiten voor regelmatige lichaamsbeweging. Oefening met een vriend.

Bepaal wat uw persoonlijke redenen zijn voor de uitoefening van en uitdaging jezelf te antwoorden voor uw redenen te geven. Als je langzaam deze nieuwe fysieke activiteiten op te nemen in uw levensstijl, zult u zich realiseren dat u in staat zullen zijn om automatisch te oefenen.