E2h

Hoe maak je een zebrapad loopband kopen

Het is eigenlijk een goed idee om te investeren in een zebrapad loopband

Het is eigenlijk een goed idee om te investeren in een zebrapad loopband. Echter, je moet ervoor zorgen dat u de juiste soort loopband voor je krijgt. Dit is om bevredigende resultaten te garanderen, alsook om u te laten huilen niet meer dan een verspilling van geld.

Hoe maak je een zebrapad loopband kopen. Controleer de nummers.
Hoe maak je een zebrapad loopband kopen. Controleer de nummers.

Er zijn een heleboel van de loopbanden beschikbaar in de markt, waaronder Proform, Sears en Ironman loopband. Dus als u overweegt om een voor jezelf, goed geïnformeerd over hoe je een goede oversteekplaats loopband te kiezen.

 1. Controleer de nummers. Omdat de loopband zal deel uitmaken van de dagelijkse training activiteit, is het noodzakelijk dat u comfortabel en u krijgt het meeste uit het. Het eerste wat je nodig hebt om te overwegen is de metingen. Kijk wat u moet weten over loopband metingen:
  • De juiste meting van de loopband systeem. Afhankelijk van waar u de loopband te plaatsen, kunt u kiezen voor een formaat dat het gebied zal goed passen. Meestal wordt een loopband gemeten 65 inch met 28 inch.
  • Geschikte riem en het dek. Uw minimum kwalificatie voor de band moet twee lagen met de afmeting van 17 cm bij 49 cm. Voor het dek, het moet ten minste drie vierden centimeter dik.
  • Ken de prijs. Goedkopere loopbanden zijn meestal gerekend vanwege hun stalen frame loopband delen. Duurdere loopbanden zijn gemaakt van aluminium. Je moet wegen in, niet alleen degene die uw budget past, maar ook bij uw behoeften. Voor nog meer gemak is het het beste om aluminium gemaakte tanden te krijgen omdat ze lichter zijn en zijn gemakkelijker te verplaatsen.
 2. Controleer de onderdelen. Er zullen veel loopbanden er die zullen proberen om je aandacht te krijgen met mooie programmering. Maar wat de meeste hier nodig zijn hoogwaardige loopband onderdelen voor een optimale efficiëntie. Hier is een lijst van de belangrijke onderdelen en hoe je in staat zal zijn om de kwaliteit te bepalen.
  • Motor - Je moet op zoek naar motoren met een rating van constant vermogen. Dit cijfer betekent dat de motoren duurzaam en voeren in een gestaag in vergelijking met andere soorten motoren. Dit soort motor zorgt voor uitstekende prestaties en minder kans om ooit een reparatie nodig hebt. U moet er rekening mee en dat deze twee motorvermogens moet worden vermeden nemen - de loopband Duty en Peak Performance.
  • Control System - Het is altijd een must om te gaan voor een loopband met een controlesysteem, dat is makkelijk te gebruiken is. Ook is het een goede koop als een loopband begint langzaam en stopt langzaam. Het is ook een must dat er een noodstop controle opgenomen in het zebrapad loopband systeem.
  • Rollers - Als het gaat om rollen, hoe groter is altijd beter.
  • Frame - Een van de beste frames voor zebrapad loopband zijn staal, aluminium en vliegtuig aluminium.

In termen van de loopband delen

In termen van de loopband delen, alles behalve het frame dient te beschikken over een garantie van twee jaar of zelfs meer. Het is een must dat de frames een levenslange garantie hebben. Dus hier, als je wilt om een goede investering te maken van een zebrapad loopband, zorg ervoor om het te controleren in alle details. Dit geldt niet alleen voor zebrapad loopbanden, maar ook voor lifestyle loopbanden en andere typen ook.